ΑΝΤ1
QUIZ

Μπορείς να απαντήσεις στις πιο άκυρες ερωτήσεις του Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;

Μαζέψαμε όλες τις ερωτήσεις που εξόργισαν το κοινό σε αυτό εδώ το κουίζ.

To Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση 16 χρόνια μετά, όντας πλέον στην εποχή των social media. Το πάλαι πότε παντοδύναμο τέρας και ο παντογνώστης παρουσιαστής πλέον αμφισβητούνται καθημερινά από τους χρήστες του Twitter.

Ερωτήσεις κακοδιατυπωμένες ή ερωτήσεις για σελέμπριτι και τα παιδιά τους εξοργίζουν το κοινό, που κατηγορεί το παιχνίδι γνώσεων ότι του λείπουν οι γνώσεις.

Εμείς λοιπόν μαζέψαμε τις πιο παράξενες ερωτήσεις που διατύπωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος και φτιάξαμε ένα κουίζ, για να μας δείξεις τις γνώσεις και τη φαντασία σου.

Βοήθεια του OneMan: Οι πρώτες 7 ερωτήσεις είναι μεν κουλές, αλλά υπάρχει σωστή απάντηση. Οι ερωτήσεις που σου δίνουμε τη βοήθεια του 50/50 δεν διατυπώθηκαν σωστά από το Ποιος Θέλει Να Γίνει Εκατομμυριούχος και ως σωστή απάντηση παίρνουμε αυτή που δόθηκε στο παιχνίδι. Η τελευταία ερώτηση ήταν μέρος του αφιερώματος Άγριες Μέλισσες: Το τελευταίο πέταγμα, και επρόκειτο για αστείο. Με την εις άτοπον απαγωγή όμως μπορείς θεωρητικά να διαλέξεις τη σωστή απάντηση.

Αν θες πιο πραγματικές ερωτήσεις μπορείς να τις βρεις παρακάτω.