Φάνης Αυγερινός
QUIZ

Πόσο πραγματικός φαν του ΛΕΞ είσαι τελικά;

Αμφιβάλλουμε πόσοι θα έμεναν από του 20.000 της Νέας Σμύρνης, εάν συμπλήρωναν αυτό το τεστ στην είσοδο της συναυλίας.

Να πούμε ότι τις τελευταίες μέρες μας έχει πιάσει όλους μια μανία με τον ΛΕΞ; Και αν το κάναμε, αυτή η παραδοχή θα συνόδευε ιδανικά ακόμη ένα meme, από αυτά που ξεπήδησαν μετά το μαγικό sold out στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. ΛΕΞ. Τα τρία κεφαλαία γράμματα χτυπήθηκαν στο εξώφυλλο της Εστίας και έφτασαν έως τα ποστ του Θανάση Τριαρίδη ή του Θανάση Καμπαγιάννη, ο οποίος βρέθηκε στο live του ράπερ από τη Θεσσαλονίκη. Παρεμπιπτόντως, όποιος λέει «ράπερ από τη Θεσσαλονίκη» προδίδει την ηλικία του.

Και μέσα σε όλο αυτόν τον χαμό, που πήρε διαστάσεις απόλυτου viral, ο ΛΕΞ κάθεται στη θέση του, χαμογελώντας. Με κλειστά μικρόφωνα. Ενώ ξέρει ότι άφησε εποχή, από πολλές απόψεις. Αλλά φτάνει με τη θεωρία. Το πρόβλημα με το τσουνάμι ΛΕΞ έχει ήδη αναλυθεί σε επεισόδιο UnCut, ενώ τουλάχιστον τέσσερα μάτια από το OneMan ήταν πάνω στον ΛΕΞ, όταν βγήκε στη σκηνή: εδώ η ανταπόκριση από Ισμήνη Καλίμπα και εδώ από Λάζαρο Κούτσα.

Τώρα θα δικάσουμε: 15 ερωτήσεις για να δούμε πόσο καλά ξέρεις το Βόρειο Αστέρι, το Ανάποδο Καπέλο, τον Αλέξη, τον ΛΕΞαρο.

Κεντρική φωτογραφία: Φάνης Αυγερινός