TikTok/Κωνσταντίνος Μπαντούνας
TIKTOK

Το TikTok του Epi Mtx προσφέρει μαθήματα ζωής (που κανείς δεν ζήτησε)

Τα μαθήματα ζωής που χαρίζει ο Epi Mtx στο TikTok δεν ξέρουμε κατά πόσο βοηθούν, ξέρουμε όμως ότι αν τα παρακολουθείς, τότε είσαι ήρωας.

Έχεις TikTok. Αν δεν έχεις TikTok, τότε σίγουρα έχεις ενεργό λογαριασμό στο Instagram. Αν πάλι, για κάποιο λόγο, έχεις αποφασίσει να κρατήσεις τις αποστάσεις σου από τα social media, τότε ένα είναι σίγουρο: κάποια στιγμή έχεις ακούσει μουσική στο YouTube.

Στην περίπτωση που χρησιμοποιείς καθημερινά τις τρεις πλατφόρμες, άσχετα αν δεν παίζεις το παιχνίδι του αλγόριθμου, οι πιθανότητες να έχεις πετύχει τον Epi Mtx είναι αυξημένες και είναι αυξημένες γιατί στο TikTok (όχι και τόσο τυχαίο παράδειγμα) έχει 369Κ ακόλουθους. Στο Instagram, από την άλλη, είχε μέχρι πρόσφατα 130K (δυστυχώς το προφίλ του έπεσε, χτίζει νέο) ενώ στο YouTube έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Ο Epi Mtx, για όσους δεν τον γνωρίζουν (λίγο δύσκολο) είναι μουσικός, motivator και director. Σκηνοθέτης δηλαδή. Το πραγματικό του όνομα είναι Γιάννης Σκουρλής και όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, έχει δουλέψει μέχρι και στην τράπεζα. Σε μία κρίση αλά Τζίμης Πανούσης, όμως, σταμάτησε και κυνήγησε το όνειρό του.

Σε ένα από τα 7 όνειρα που είδε (σύμφωνα με τους επιστήμονες αυτός είναι ο μέσος όρος των ονείρων που βλέπουμε κάθε βράδυ), ο Epi Mtx έγινε μουσικός. Το κυνήγησε, έγινε, πέτυχε. Άλλωστε, ασχολείται από πολύ μικρός με τη μουσική, αλλά και τη σκηνοθεσία. Όμως όχι, δεν θα σταθούμε στις νότες και στα κάδρα. Θα σταθούμε στα λόγια του. Αυτό που μας απασχολεί είναι τα motivational videos και κάποιες sad καταστάσεις που τον έκαναν πραγματικά γνωστό στα social media.

Μην κάνεις τον ανήξερο, όλο και κάποιο βίντεο θα έχεις παρακολουθήσει και εσύ. Όπως εκείνο το βράδυ που δεν μπορούσες να κοιμηθείς από την υπερβολική δόση που έλαβες με αποτέλεσμα να πας το επόμενο πρωί στη δουλειά άυπνος. Όλοι ξέρουν ότι έλιωσες με Epi Mtx καθώς όλοι έχουν περάσει από αυτή την ίδια ακριβώς φάση: Δεν-μπορείς-να- σταματήσεις.

Και δεν μπορείς να σταματήσεις γιατί ένα τεράστιο συννεφάκι που γράφει «ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ; ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΤΖΑΡΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ;» εμφανίζεται πάνω από το κεφάλι σου. Τι εννοούμε με αυτό;

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες TikTok στιγμές του Epi Mtx για τα μάτια σου και μόνο

Ας ξεκινήσουμε με μια μεγάλη αλήθεια: Οι περισσότεροι που δεν είναι σε σχέση, ψάχνουν την αγάπη των 90s στο 2024.

Αν όμως είσαι από τους τυχερούς που βρίσκονται σε σχέση, τότε πρέπει να δεις αυτό το βίντεο.

Beat that, που λένε και στο χωριό σου.

«Δες το μέχρι το τέλος αν τολμάς», γράφει στη λεζάντα. Το τολμήσαμε.

@epimtx Δες το μέχρι το τέλος αν τολμάς! #epimtx #motivational #fypage #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – epimtx

Το νου σου μεγάλε…

Γενικότερα το νου σου, δεν παίζουν με αυτά, ειδικά με τις ανθρώπινες σχέσεις.

@epimtx Ποτέ μη κάνεις σχέση επειδή νιώθεις μόνος,μόνη… #epimtx #motivational #fypage #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – epimtx

Είμαι τοξικός ε; Είναι τοξική ε;

@epimtx Είμαι τοξικός ε; Είναι τοξική ε; #epimtx #motivational #fypage #fy ♬ πρωτότυπος ήχος – epimtx

Μετά από αυτό το βίντεο και το κλείσιμο του ματιού ζητήσαμε αύξηση.

@epimtx Ρώτα τους αυτό και δες πως θα αντιδράσουν #epimtx #motivational #fypage #fypシ ♬ πρωτότυπος ήχος – epimtx

Μην τα θέλεις όλα δικά σου.

Το καλύτερο το κρατήσαμε για το τέλος. Δεν αντέχουμε άλλο.

@epimtx Πρέπει να το δεις αν είσαι σε σχέση! #epimtx #motivational #fypage #fy @Χριστιανα Γρηγορασ ♬ πρωτότυπος ήχος – epimtx

 

Αν κατάφερες να φτάσεις μέχρι εδώ και η ψυχική σου λειτουργία παραμένει ανεπηρέαστη από τα όσα μετέφεραν οι φωτοϋποδοχείς στον εγκέφαλό σου, τότε σου αξίζει ένα τεράστιο μπράβο. Ίσως και ένα απαλό χτύπημα στον ώμο. Είμαστε βέβαιοι ότι πλέον είσαι ένας καλύτερος άνθρωπος.

Οφείλουμε ωστόσο να σε προειδοποιήσουμε: Τα motivational videos δεν είναι για όλους οπότε μην προσπαθήσεις να γυρίσεις τα δικά σου στο σπίτι. Είναι επικίνδυνα. Εκτός από επικίνδυνα, είναι και cringe. Υπερβολικά cringe.