Eurokinissi
ΚΑΠΟΥ ΟΠΑ

Βαρβιτσιώτης: «Όταν πατούσε πάνω στα μάρμαρα ο Περικλής για να μιλήσει, δεν σας πείραζε»

Σκληρές αλήθειες από τον αναπληρωτή υπουργό που τα βάζει με όσους ενοχλήθηκαν από το γκλαμουράτο photoshooting του στην Ακρόπολη.

«Άνδρες Αθηναίοι, θα λέγατε ποτέ στον Περικλή «μην πατάς εδώ, είναι περιφραγμένο»; Θα φωνάζατε ποτέ στον Δημοσθένη «κατέβα κάτω μωρή ψωνάρα, θα μαγαρίσεις το μάρμαρο»;

Όταν τα έκαναν αυτοί ήταν καλά, ε;

Μάθετε, λοιπόν, τούτο. Δεν ενόχλησε ούτε ότι πάτησα πάνω σε αυτά τα καταράχια ούτε ότι έβαλα τον υποτακτικό μου να με φωτογραφίσει μπροστά από αυτό το συμπαθητικό κτίριο.

Ενόχλησαν τα αποτυπώματα από τα Tom Ford μοκασίνια μου, 730 ευρώ χωρίς έκπτωση, που άφησα πάνω στις τραχανοπλαγιές που μαζεύονται τα βράδια οι αριστεροί και καταναλώνουν μπίρες και άλλα προϊόντα, ύποπτα!

Όλα αυτά τα μέρη πέριξ της «Ακροπόλεως» όπως θα έλεγε και ο υπουργός «Αναπτύξεως» έχουν εδώ και χρόνια καταστεί «καβάτζες» και «λημέρια» μπολσεβίκων που ψάχνουν απόκρυμνα μέρη για «να την πιουν»!

Ενόχλησε το ότι εκεί που ανεμίζουν τις τζίβες τους και κάθονται παρέα με τα κορίτσια τους -που ούτε να μου το δουν by the way- τώρα θα βλέπουν τα περήφανα χνάρια που άφησε πίσω του το νούμερο 45 υπόδημά μου.

μιλτιαδης βαρβιτσιωτης βουλευτης νέα δημοκρατία

Πάρτε το χαμπάρι. Αυτά τα μοκασίνια θα πατήσουν πάνω σε ό, τι αγαπάτε. Φιλοπάππου, Στρέφη, Λυκαβηττό… Θα τα πάω παντού. Όπου αράζετε υπό τους ήχους Θανάση και Μάλαμα για να πιείτε τσίπουρα από άπλυτα νερομπούκαλα, θα τα βρίσκετε μπροστά σας.

Αυτά τα Tom Ford θα σας θυμίζουν ποιος ελέγχει τη φάση. Θα ντρέπεστε να πατήσετε δίπλα τους, ακόμη και τα ίδια σας τα σανδάλια θα διαμαρτύρονται!

Δεν έχετε το budget για να πατήσετε πάνω σε αυτές τις πέτρες.

Ωστόσο, για το καλό όλων μας, θα έλεγα να βρείτε έναν τρόπο να ξεπεράσετε αυτό το άγριο «χουνέρι» που σας έκανα! Δείτε για παράδειγμα τις πατημασιές μου ως ζωγραφιές, ως εικαστική παρέμβαση σε ένα μέρος που από την εποχή που το βομβάρδισε ο -τολμηρός θα πω εγώ- Μοροζίνι, ελάχιστα πράγματα έχουν αλλάξει.

Φοβάστε την αλλαγή και την πρόοδο, αυτό είναι το πρόβλημα σας. Και το στιλ μου. Ειδικά αυτό φέρνει αναστάτωση και ταραχή!

Και για να τελειώνουμε. Fake news ότι πέρασα το απαγορευτικό σχοινί, το έγραψα και στο Facebook, το λέω και εδώ. Αλλά και να το περνούσα, τι θα γινόταν δηλαδή; Και να έριχνα λίγο τσιμέντο πάνω από τα μάρμαρα και να χάραζα με ένα κλαδί «ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΝΑΘΑ», τι θα μου κάνατε;

Μη βασανίζεστε άλλο και απολαύστε με χωρίς ενοχές. Αρκετά».

*Προφανώς το παραπάνω κείμενο είναι χιουμοριστικό, ο Μιλτιάδης δεν θα καθόταν ποτέ να γράψει ο ίδιος, έχει σοβαρότερα πράγματα να κάνει.