Dylan Buell/Getty Images
RANKING

Βάζουμε στη σειρά τα ανέκδοτα του Γιάννη Αντετοκούνμπο από το πιο καλό στο πιο κρύο

Κάνουμε μία βουτιά στα πιο κρύα ανέκδοτα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, για να αντιμετωπίσουμε τον καύσωνα που διανύουμε.

Διανύουμε μέρες καύσωνα, ενώ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λέει ένα ανέκδοτο κάνοντας αέρα με μία βεντάλια. Σκεφτήκαμε λοιπόν να συνδυάσουμε αυτά τα δύο και να κάνουμε μία λίστα με τα καλύτερα ανέκδοτα που μας έχει σερβίρει διαχρονικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βάζοντάς τα στη σειρά από το πιο «καυτό» (δηλαδή καλό) στο πιο κρύο.

Ο Γιάννης ξεκίνησε δειλά, και οι ακροατές του αρνούνταν να γελάσουν. Πλέον όμως όλοι περιμένουν το κάθε νέο ανέκδοτο που ξεστομίζει. Ο ίδιος βλέπει το game των ανεκδότων σοβαρά, αφού έχει προμηθευτεί και ειδικό βιβλίο με dad jokes, το οποίο συχνά φέρνει μαζί του στις συνεντεύξεις τύπου.

Αν διαβάζετε αυτό το κείμενο στο μέλλον, κάποια άλλη μέρα του χρόνου -ας πούμε χειμώνα- μπορείτε να διαβάσετε το ranking ανάποδα για να ζεσταθείτε.

Αν πάλι η μέρα έχει φυσιολογική θερμοκρασία μπορείτε να αρχίσετε από τη μέση της λίστας και να διαβάζετε το επόμενο και το προηγούμενο από το μεσαίο, εναλλάξ.

10. Το ανέκδοτο για τον Max

Ένα από τα τελευταία χτυπήματα του Greek Freak, είχε αποδέκτρια τη σύντροφό του, Mariah. Ξεκίνησε το βίντεο λέγοντας πως δυσκολεύτηκε να χωνέψει το γεγονός ότι η σύζυγός του τον απατάει.

Το κατάλαβε επειδή του απάντησε σε ένα μήνυμά του «Θα γυρίσω σε μισή ώρα max (το πολύ)». «Και εγώ είμαι σε φάση, ποιος στο διάολο είναι ο Μαξ»; Η Mariah παρακολουθεί σαστισμένη, ενώ ο Γιάννης χασκογελάει στην κάμερα.

Το ανέκδοτο ίσως να μην είναι το καλύτερο, αλλά έχει το πιο καυτό περιεχόμενο, οπότε είναι το πιο καυτό και στη λίστα μας.

9. Το ανέκδοτο για τη νέα ταινία

Από τα καλύτερα ανέκδοτά του σέρβιρε σε μία συνέντευξη τύπου το 2017 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ρωτώντας τους δημοσιογράφους αν έχουν δει τη νέα ταινία “Constipation” (μτφρ: δυσκοιλιότητα). Εκείνοι απάντησαν πως όχι και ο Γιάννης τους είπε πως είναι «επειδή δεν έχει βγει ακόμα». 

Δεν ήταν τόσο το καλό το ανέκδοτο όσο το delivery. Ο Γιάννης το είπε με περισσή αυτοπεποίθηση και έφυγε τρέχοντας, κερδίζοντας το γέλιο των ακροατών.

8. Το ανέκδοτο για το πορτοκάλι

Ένα ακόμα ανέκδοτο που απογειώνεται με το τρέξιμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά το punchline, είναι αυτό με το πορτοκάλι.

7. Το ψεύτικο noodle

Από τα πολύ βελτιωμένα ανέκδοτα του Γιάννη είναι ένα από τα φετινά, και συγκεκριμένα αυτό με το ψεύτικο noodle. Ακριβώς όπως και με τον Obama, που θα δούμε παρακάτω, ο Γιάννης παίζει με την προφορά των λέξεων. Το κωμικό στιλ του 6 χρόνια μετά έχει αλλάξει, είναι πιο σίγουρος, και κάμερα και δημοσιογράφοι αποζητούν το κάθε του νέο αστείο.

6. Το ανέκδοτο για τους Flintstones

Στο πιο πρόσφατο ανέκδοτό του, μας κέρδισε κυρίως το setting, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να κάθεται σπίτι του σε ένα σκαμπό ανεμίζοντας μία βεντάλια. Η βεντάλια βέβαια δροσίζει, αλλά όχι πάρα πολύ, οπότε αυτό το ανέκδοτο είναι κάπου στη μέση της λίστας μας. 

5. Το ανέκδοτο για τον Obama

Ένα από τα πρώτα, δημόσια ανέκδοτα του Γιάννη μας ήταν αυτό με τον Obama το 2016. Το αποτέλεσμα ήταν η απόλυτη σιωπή. Μόνο το γέλιο του ίδιου ακούστηκε και η φωνή του να λέει «Χριστέ μου δεν γέλασε κανείς».

Δεν φταίει όμως τόσο ο τότε 22χρονος παίκτης, το κοινό ήταν ακόμη άβγαλτο. Πλέον, είναι μάστερ στο delivery και κερδίζει το γέλιο με πολύ πιο κρύα ανέκδοτα.

4. Το ένα ανέκδοτο για το ποδήλατο

Για το συγκεκριμένο ανέκδοτο ο Γιάννης ήταν τόσο σίγουρος που ήθελε να είναι παρούσα η Zora Stephenson, η ρεπόρτερ που δεν γελούσε ποτέ με τα αστεία του. Παρόλα αυτά δεν πήρε τα γέλια που πίστευε.

3. Το άλλο ανέκδοτο για το ποδήλατο

Ένα από τα πιο κρύα ανέκδοτά του σύμφωνα με τον ίδιο – για την ακρίβεια σκέπασε πρώτα με κουβέρτα τον αδερφό του, Θανάση – είχε ξανά για πρωταγωνιστή ένα ποδήλατο.

2. Το ανέκδοτο για τη Hannah Montana

Άλλες φορές ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επαναλαμβάνει τις θεματικές του, όπως στην περίπτωση του ποδηλάτου, και άλλες μας εκπλήσσει εντελώς. Το αστείο με τη Hannah Montana ήταν μία από αυτές τις φορές.

1. Το ανέκδοτο για τις αγελάδες

Το ανέκδοτο για τις αγελάδες ήταν τόσο κρύο που και ο ίδιος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραδέχτηκε ότι είναι κακό. Άλλωστε ούτε έφυγε γελώντας, ούτε ζήτησε από τους ακροατές να γελάσουν. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η μοναδική φορά που έκανε αστείο με αγελάδες και δεν πήγε καλά.