ΑΥΤΟΙ 3-0

Αυτοί 3-0: Κινέζοι, καρχαρίες, Eurovision και φορορουφιάνοι

Αυτοί 2-0 αυτή την εβδομάδα, καθώς οι βιοπαλαιστές Μαριλού Ρεπαπή και Βαγγέλης Γιαννόπουλος επιστρέφουν για το 5ο επεισόδιο, την ώρα που η Μίνα Μπιράκου κάνει ζωάρα στο Σαν Φρανσίσκο.

Στο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας, το ντουέτο συζήτησε τα εξής:

Το μπιφ του Βαγγέλη με τα τουριστικά λεωφορεία αρχίζει να παίρνει τεράστιες διαστάσεις και ο κόσμος ανησυχεί. Πόσοι Αθηναίοι έφυγαν για Πάσχα και πώς καθορίζεται ο αριθμός τους από το τι ψηφίζει αυτός που τον επικοινωνεί;

Η Μαριλού αναπολεί τις εποχές που την Ανάσταση άνοιγαν τα μπουζούκια και τα καλοκαιρινά κλαμπ, παρά το ότι δεν έχει πάει σε τίποτα από τα δύο τα τελευταία 20 χρόνια.

Ο Βαγγέλης εντυπωσιάζεται που όλοι οι διάσημοι πήγαν, αναπάντεχα, για Πάσχα στη Μύκονο.

Ο Τράβις Σκοτ χόρεψε ελληνικά στο Μεγανήσι. Η Μαριλού θυμώνει που δεν του έβαλαν Ρέμο. Ο Βαγγέλης φλερτάρει με το κάνσελ παρομοιάζοντάς τον με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η εμφάνιση καρχαριοειδούς στην Αθηναϊκή Ριβιέρα ξυπνά στη Μαριλού αναμνήσεις και φόβους από τα παιδικά της χρόνια και ο Βαγγέλης αναρωτιέται πότε έγινε η πρώτη εμφάνιση Λιάγκα.

Ο πρώτος προκριματικός γύρος της Eurovision, η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα, οι σατανιστές της Ιρλανδίας, η ξεκάθαρη αντιγραφή Κοκλώνη από τους διοργανωτές και ο Βαγγέλης που θα ήθελε να έχει το σώμα της Φουρέιρα. Ήταν οι συμπαρουσιαστές της βραδιάς σαν να έκατσαν τυχαία μαζί στο λεωφορείο;

Πώς πήγε το τραγούδι Eternal Love που ερμήνευσε η Μίνα Μπιράκου σε σύνθεση Μαριλού Ρεπαπή;

ΑΑΔΕ μάθημα 5ο, επιδότηση ρουφιανιάς μέχρι 3000 ευρώ και οι εντυπωσιακά πολλές επώνυμες καταγγελίες οδηγούν σε ένα ξέσπασμα για τον αντικαπνιστικό νόμο.

Χωρισμός Τσιτσιντόσα, οι ακτιβιστές του χωρισμού που χάκαραν τη Μαρία Αντωνά και ο εγκέφαλος της αγάπης που σε κάνει stalker.

Η αναβάθμιση λογισμικού που σκοτώνει και η παγκόσμια απάτη του 99% στην μπάρα ολοκλήρωσης.

Το δράμα της Μελάνια, η κατάθεση της Στόρμι Ντάνιελς και Τραμπ vs Χέφνερ για το δικαίωμα στη μεταξωτή πιτζάμα.

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.