ΑΥΤΟΙ 3-0

Αυτοί 3-0: Αρχαίοι ολικής άλεσης, μισή TV Queen, ολόκληρος Ψινάκης και ΗΣΑΠhub

Ποιοι είναι εδώ για εσένα αψηφώντας διακοπές Πάσχα, απεργία, άδειες και αναπάντεχη κακοκαιρία; Ποιοι; ΑΥΤΟΙ 3-0.

Στο τέταρτο επεισόδιο ο τουρισμός στην Ακρόπολη έχει αλευρωμένους αρχαίους Έλληνες για όλες τις χρήσεις, που φουσκώνουν μόνοι τους αλλά και ολικής.

Η Μίνα ανυπομονεί τόσο πολύ για το Trap Star που δεν αντέχει να περιμένει να ολοκληρωθεί πρώτα το TV Queen. Ο τηλεοπτικός σχολιασμός παίρνει φωτιά με το πλατουδίνι του TV Queen, την μπανάνα της Γκαγκάκη, το σχόλιο της Μαλέσκου για τη μνήμη του Μικρούτσικου, την κυρία που γέμισε θετική ενέργεια τις παίκτριες. Ταυτόχρονα προκύπτουν δύο τεράστια ερωτήματα: Ποιος δεν ήθελε τον Παντελή Τουτουντζή; Ποια είναι η κοπέλα του Light;

Δριμύ κατηγορώ της Μαριλού, της Μίνας και του Βαγγέλη για το NLP και όποιον αξίζει, αξίζει, αξίζει κάθε πρωί στον καθρέφτη του.

Η πιο πλήρης ανάλυση της σχέσης Καινούργιου-Μικρούτσικου με γενναία δόση Λιάγκα που κυκλοφορεί στο ΟneMan.

Ο Βαγγέλης θα είχε υποστηρίξει τη Μαίρη Συνατσάκη αν ήταν ο Ίαν Στρατής. Η Μίνα και η Μαριλού δηλώνουν Je suis Stratis.

Ο Βαγγέλης τα βάζει και με τον Ψινάκη αλλά μετά δηλώνει φαν του Γηροκομείου. Μίνα, Μαριλού μισούν τα γέλια του crew, ενώ κανείς δεν ξέρει τι δουλειά είχε εκεί ο Μπόγρης.

Η Μαριλού καταγγέλλει τις τουαλέτες ξενοδοχείου που χωρίζονται με τζάμι από το υπνοδωμάτιο. Η Μίνα έχει τέτοια κατάσταση στο σπίτι της.

Το ρομπότ Σοφία έπεσε κυριολεκτικά με τα μούτρα στη δουλειά.

Η ταινία ενηλίκων που γυρίστηκε με άγχος στις ράγες σταθμού του ΗΣΑΠ.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος είναι το Τέτρις του Κασσελάκη.

Για ποια σειρά που επιστρέφει ανελλιπώς ΚΑΘΕ ΠΑΣΧΑ έχουν αγωνία οι τηλεθεατές και πόσες εκπομπές θα κάνει τελικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.