ΑΥΤΟΙ 3-0

Αυτοί 3-0: Τούνη, 80s γονείς, Αυτιάς και τελευταίο γεύμα τοστ

Πολλοί το αμφισβήτησαν (κανείς), λίγοι το περίμεναν (όλοι) και ούτε οι μεγαλύτεροι οπαδοί δεν ονειρεύτηκαν το ίδιο ακριβώς σκορ στο δεύτερο επεισόδιο.

ΑΥΤΟΙ 3-0, για δεύτερη συνεχόμενη Τετάρτη με τους Μίνα Μπιράκου, Μαριλού Ρεπαπή και Βαγγέλη Γιαννόπουλο.

Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Βαγγέλης απαντά στην επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ με τοστάκι. Παρά το ότι ήταν χορτάτος. Παρά το ότι έρχεται καλοκαίρι.
Τα μαλλιά του Κοκλώνη είναι ο δικός μας iron dome.

Η Μίνα αρνείται να πάει με drone στο Μιλάνο. Πήγε όμως στην παραλία και μαύρισε και έκανε ρεπορτάζ και ενημέρωσε ότι δεν θα πέσει ποτέ η θερμοκρασία και καταλήγει ότι ο κόσμος τελειώνει.

Η Μαριλού έπαιξε τένις και πήρε τρόπαιο, ακριβώς όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Την ώρα που η Μίνα έκανε τα μπάνια της την Κυριακή, λίγο πιο πέρα στο Ηράκλειο της Κρήτης, προκλήθηκε πανικός από ένα drone που ξεβράστηκε στις ακτές. Κάπου εκεί, ήταν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η Μαριλού τραγουδά ανεπιτυχώς το Ζάρι που όλοι το λατρεύουν, αφού πρώτα το μισήσουν. Εθνικό θέμα με το 12άρι της Eurovision από την Ελλάδα στην Κύπρο. Η Ελλάδα δεν θέλει να τη θεωρούν τόσο δεδομένη και θέλει να μείνει μόνη να σκεφτεί.

Τι δουλειά έχει η Σουηδία στην κατάταξη με τις γυναίκες με μεγαλύτερη περιφέρεια στον κόσμο και γιατί κάνουν έρευνες για να μας προσβάλλουν;

Ο Βαγγέλης αναρωτιέται αν έχουν μικρύνει τα μεγέθη των ρούχων, η Μίνα και η Μαριλού αναρωτιούνται αν έχουν μεγαλώσει. Δεν βγαίνει κάποια άκρη.

Η Τούνη κάνει πλαστική στο στήθος, λίγους μήνες μετά από αυτήν στη μύτη και δεν ξέρουμε πόσο ίνφλουενς θέλουμε από την Eλληνίδα Kardashian.

Η υποψηφιότητα Αυτιά στις Ευρωεκλογές κάνει τα πρώτα της βήματα ως δυνάμει πρωταγωνίστρια αυτού του πόντκαστ στα επόμενα επεισόδια. Με μότο καμπάνιας που θα συζητηθεί.

Η Μίνα υπάρχει περίπτωση να έχει παντρέψει τη Βίσση και η Μαριλού γυρίζει την μπιφτέκα για τον Νίκο Καρβέλα. Επίσης, μαθαίνουμε τι σημαίνει γλωσσοβακτρισμός από τη Νοοσοφία. Ταυτόχρονα, ο Σάκης Ρουβάς ιδρώνει τη φανέλα στον Άγιο Δομίνικο.

Η τριάδα θυμάται τους γονείς των 80s και τον αντίστοιχο περιπτερά, όπου μπορούσε ένα εφτάχρονο παιδί να αγοράσει τσιγάρα και μπίρες για τον πατέρα του με την ησυχία του.

Βρες και κάνε subscribe στο vidcast «Αυτοί 3-0», του OneMan, στο Spotify, στο YouTube και στα Apple Podcasts.