Κωνσταντίνος Μπαντούνας
UNCUT

Αλέξανδρε Τρίγκα, πώς έζησες ένα μήνα το Μουντιάλ στο Κατάρ;

Το πιο αμφιλεγόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο εκτός γηπέδων, εξελίχθηκε στην απόλυτη ραψωδία του Messi. Ο Αλέξανδρος Τρίγκας τα έζησε όλα για 30 ημέρες από εκεί και μάς μεταφέρει τις μοναδικές εμπειρίες του.

Από τις 20 Νοεμβρίου μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, ο πλανήτης ζούσε στους ρυθμούς του Μουντιάλ στο Κατάρ. Το μενού τα είχε όλα. Ξεκινήσαμε με δίκαιη γκρίνια για τους οικοδεσπότες και τη FIFA, σιγά-σιγά όμως, χωρίς να τα ξεχνάμε όλα αυτά, η προσοχή μας έπεσε και σε όσα συνέβαιναν εντός γηπέδων.

Ο Αλέξανδρος Τρίγκας βρέθηκε για 30 ημέρες στο Κατάρ για λογαριασμό του SPORT24 και μεταφέρει στους Κωνσταντίνο Αμπατζή και Θοδωρή Κανελλόπουλο όσα μοναδικά βίωσε. Την ατμόσφαιρα εντός και εκτός γηπέδων, τη ζωή εκεί, τις συναντήσεις με τα μεγαλύτερα αστέρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και φυσικά το πώς είναι να βλέπεις τον καλύτερο τελικό όλων των εποχών από μέσα.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Άκουσε όλα τα επεισόδια: