Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
UNCUT

Έχει νόημα να ασχολούμαστε με τις αμερικάνικες ενδιάμεσες εκλογές στην Ελλάδα;

Ο πολιτικός επιστήμονας Δημήτρης Καραμάνης, αναλύει όσα έγιναν στις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ, εξηγεί τον συσχετισμό δυνάμεων που προέκυψε μετά από αυτές και αν έχει νόημα να μας απασχολούν όλα αυτά στην Ελλάδα.

Οι ενδιάμεσες εκλογές στις ΗΠΑ ολοκληρώθηκαν, οι Δημοκρατικοί μοιάζουν να είναι οι πιο κερδισμένοι, νέα πολιτικά πρόσωπα αναδείχθηκαν και πολλά ερωτήματα γεννήθηκαν.

Θα πάρει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων ο Donald Trump και θα βρει απέναντί του τον Joe Biden; Ποιος βουλευτής έγινε ο πρώτος εκπρόσωπος της Gen Z, σε ηλικία 25 ετών και ποιος είναι ο Dr. Oz που χαρήκαμε για την ήττα του; Μάς ενδιαφέρουν όλα αυτά στην Ελλάδα και πόσο; Και κυρίως, ποια ομάδα του NBA θα ήταν οι Ρεπουμπλικάνοι;

Στο στούντιο του Uncut για να δώσει τις απαντήσεις, ο Δημήτρης Καραμάνης, πολιτικός επιστήμονας και φυσικά, το 1/2 του Pick ‘n’ Popa.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Άκου όλα τα podcasts του Uncut: