Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
POP ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ

House of the Dragon: Βήμα προς βήμα (κυριολεκτικά…) η μεγαλειώδης διαδρομή του Viserys προς τον θρόνο

10 επεισόδια House of the Dragon, 10 επεισόδια του POP για τις Δύσκολες Ώρες αφιερωμένα σ' αυτό. Από τους νέους δράκους και τις προφητείες, ως τους φρέσκους χαρακτήρες στη σκακιέρα, αναλύουμε τα πάντα.

Το εβδομαδιαίο αφιέρωμα του POP για τις Δύσκολες Ώρες στο House of the Dragon, το spin-off/prequel του Game of Thrones που εξακολουθεί να δικαιώνει το HBO αυξάνοντας βδομάδα με τη βδομάδα τα νούμερά του, συνεχίζεται.

Σε αυτό το επεισόδιο σχολιάζουμε τα πάντα για το όγδοο επεισόδιο του House of the Dragon, το The Lord of the Tides. Highlights, αποτυχίες, εντυπωσιακές είσοδοι και συγκινητικές αποχωρήσεις.

ΑΚΟΥ ΤΟ ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ HOUSE OF THE DRAGON:

Η σειρά δεν λέει να σταματήσει να τρέχει με τα χίλια κάνοντας ένα ακόμα μεγάλο χρονικό άλμα, όμως αυτό δεν τη σταματά από το να μας δώσει το καλύτερο ίσως επεισόδιο μέχρι σήμερα. Ένα ζήτημα διαδοχής ανοίγει ξανά δίνοντας πάτημα στους Hightower να βρουν τη δίοδο που περίμεναν τόσο καιρό, όμως τη λύση θα δώσει ένας παραπαίων Viserys. Ο βασιλιάς της καρδιάς μας έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε ώστε να παλέψει για μια τελευταία, κρίσιμη φορά για την εσωτερική ηρεμία στο βασίλειο– και στην οικογένειά του. Αλλά ήταν αρκετό;

Η Ιωσηφίνα κι ο Θοδωρής σχολιάζουν το επεισόδιο κάτω από ένα κύμα βαθιάς συγκίνησης για την αποφασιστικότητα του Viserys, και τη σχέση του με τον Daemon και τη Rhaenyra όπως τονίστηκε ξανά σε αυτό το επεισόδιο. Αλλά και κάτω από ένα κύμα βαθιάς απόγνωσης σχετικά με την άμπαλη τελευταία σκηνή. Όμως, στο ζύγι, το επεισόδιο βγαίνει θετικό και με το παραπάνω. Γι’αυτό τα σχολιάζουμε όλα, βήμα-βήμα.

Γιατί έκανε Will Smith o Daemon; Πώς πανηγυρίσαμε όταν άνοιξε η πόρτα και περπάτησε προς τον θρόνο ο Viserys; Γιατί δε μπορούμε να σταματήσουμε να αναπαριστούμε εντελώς φωναχτά το ξέσπασμα του Vaemond Velaryon; Γιατί η Rhaenys είναι ακόμα στο σκοτάδι για το σχέδιο των Daemon-Rhaenyra; Πόσο ξύλο θέλει ο μεσαίος Aegon; Τι λέει το βλέμμα του Aemond προς τον Daemon από το ένα του μάτι; Πόσο μας συγκίνησε το επεισόδιο, πόσο μας ενθουσίασε, πόσο μας έκανε γελάσουμε και πόσο να εξοργιστούμε; (Απάντηση: Ναι.) Και, τελοσπάντων, ο Viserys δε μπορούσε να έχει ξε-λαγκάρει ένα τσικ νωρίτερα;

Τα συζητάμε όλα αυτά, παρέα όπως πάντα με το Vodafone TV που, εκτός από το δημοφιλές περιεχόμενο της ΗΒΟ, δίνει στους συνδρομητές του πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 ώρες δωρεάν on demand περιεχομένου και προσφέρει μία μοναδική, εξατομικευμένη και προσωποποιημένη εμπειρία θέασης.

Αν πάλι κάποιος θέλει να βλέπει live τις εξελίξεις από όλο τον κόσμο ή του αρέσουν ιστορικά ντοκιμαντέρ και δημοφιλείς ψυχαγωγικές εκπομπές, στο Vodafone TV θα βρει περισσότερα από 35 διεθνή κανάλια για να ανακαλύψει αυτό που επιθυμεί.

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast του Oneman εδώ: Spotify/Google Podcasts/Apple Podcasts.

Βρες την Ιωσηφίνα Γριβέα: @ Facebook/@Instagram/[email protected]

Βρες τον Θοδωρή Δημητρόπουλο: @dark_tyler Twitter/Instagram/[email protected]

Άκου όλα τα επεισόδια: