ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ - THE PODCAST

«Με τόσες γυναικοκτονίες, είναι αστείο να γιορτάζουμε την ημέρα της Γυναίκας»

Η Έλενα Ακρίτα στο 21ο επεισόδιο του Podcast μιλά για μία χώρα όπου οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και ζητά από τις γυναίκες να κάνουν κάτι για εκείνες. Επίσης, σχολιάζει τους «φασίστες» του διαδικτύου, αναφέρεται στην Ουκρανία και υπενθυμίζει τους λόγους για τους οποίους πρέπει να διαβάσεις Περικλή Κοροβέση.

Άλλη μία εβδομάδα γεμάτη γεγονότα μπαίνει στο μικροσκόπιο της Έλενας Ακρίτα. Τι έχει να πει για την Ημέρα της Γυναίκας σε μία χώρα όπου οι γυναικοκτονίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό; Μήπως ήρθε η ώρα οι γυναίκες να κάνουν κάτι για τον εαυτό τουςq Φυσικά, η Ουκρανία δε θα μπορούσε να λείπει από το podcast αλλά και οι αναφορές στους «φασίστες» των πληκτρολογίων που κουνούν το δάχτυλο σε όποιον τολμά να κάνει Καθαρά Δευτέρα ενώ υπάρχει πόλεμος στην Ευρώπη. Τέλος, μιλά για τον Περικλή Κοροβέση και όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να διαβάζουμε ξανά και ξανά τα κείμενά του.

Άκουσε το νέο επεισόδιο του Podcast:

Τι θα ακούσεις στο 21ο επεισόδιο του Podcast:

  •  «Το ρουφιανιλίκι που σου κάνει το ίντερνετ, εμένα με αγριεύει πάρα πολυ. Πληκτρολογείς για μια ενυδατική κρέμα και μετά όλο σου το διαδίκτυο κατακλύζεται από κρέμες»«
  • «Οι γνωστοί “φασίστες” του διαδικτύου άρχισαν να μας κουνάνε το δάχτυλο γιατί γιορτάζουμε τα Κούλουμα, ενώ έχουμε πόλεμο. Μη σας βάζουν σε ένα τριπ ενοχών. Αυτοί που το λένε αυτό, είναι οι ίδιοι που δεν κάνουν απολύτως τίποτα για τον πόλεμο»
  • «O Περικλής Κοροβέσης υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους αγωνιστές της μεταπολεμικής Ελλάδας. Ένας ήρωας πραγματικός. Να διαβάσετε το βιβλίο του “οι Ανθρωποφύλακες”»
  • «Σε μια χώρα όπου οι γυναικοκτονίες  γίνονται όλο και πιο συχνά, είναι αστείο να λέμε ότι έχουμε κάτι να γιορτάσουμε την ημέρα της Γυναίκας. Οι χρήσιμες ηλίθιες είμαστε εμείς οι γυναίκες»