ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ο Άνταμ Κοντοβάς στο Μοναστηράκι

Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.

Λίγο μετά το opening του Ex Machina στο Παγκράτι, ο γνωστός και μη εξαιρετέος σεφ το «σκάει» για λίγο από την κουζίνα.

Και πιάνει το νήμα της πορείας του από την αρχή.

Κυρίες και κύριοι, ο Άνταμ Κοντοβάς.

Πατήστε το Play για να ακούσετε το νέο επεισόδιο Χίλιες και Μία Νύχτες:

Βρες και κάνε subscribe στο Podcast του OneMan ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ με τον Θεοδόση Μίχο στο Spotify, στα Google Podcasts και στα Apple Podcasts.

Ακούστε όλα τα επεισόδια του podcast: