LUNCH BREAK

Ο Νικόλας Ράπτης, τα γεμιστά μετά το μπάνιο και το τελευταίο γεύμα των μελλοθάνατων

Νέο Lunch Break με τον Νικόλα Ράπτη. Τι φαγητάρες έκανε ο Ράπτης στην Αργεντινή; Τι τους μαγείρευε η γιαγιά στην Ιτέα; Και ποια η σχέση του με το snacking; Ακόμα, το comfort food που επιλέγουν οι θανατοποινίτες ως τελευταίο γεύμα.

To δικό μας pause στην καθημερινότητα επιστρέφει για άλλη μία εβδομάδα. Μετά τους Σωτήρη ΚοντιζάΚωστή ΜαραβέγιαΜύρωνα Στρατή, Χριστίνα Μπόμπα, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γαβριήλ ΝικολαΐδηΝικολέττα Ράλλη, το Christmas Special, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, το ποδαρικό της Τόνιας Σωτηροπούλου, την Εβελίνα Νικόλιζα, τον Κώστα Μαλιάτση, την Έλενα Χαραλαμπούδη από το fiveminutemumchannel, τους Νίκο Μαρόλη και Γιώργο Καστανά, την Ελιάνα Χρυσικοπούλου, την Άννα Μαρία Βέλλη, τον Γιώργο Παπακώστα, τον Κωνσταντίνο Αντωνιάδη, την Marseaux και την Madame Ginger, τον Ζοσιμάρ a.k.a. Θέμη Καίσαρη, ήρθε η ώρα για τον Νικόλα Ράπτη Τι φαγητάρες έκανε στην Αργεντινή; Τι τους μαγείρευε η γιαγιά στην Ιτέα; Και ποια η σχέση του με το snacking; Ακόμα, το comfort food που επιλέγουν οι θανατοποινίτες ως τελευταίο γεύμα.

Στις προτάσεις της εβδομάδας ο “Αντώνης” στη Βούλα και το αγαπημένο “Εν Αιθρία”, που -εκτός από το περίφημο beer στέκι στη Νέα Φιλαδέλφεια- άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του και στο κέντρο της πόλης.

 

Και κάπου εκεί έρχεται η ώρα για το πιάτο της εβδομάδας, μία ενότητα αφιερωμένη στα Lidl. Σε αυτό το επεισόδιο μάς πιάνουν τα μέλια… Σε λεμονάδα που θα ξεδιψάσει γονείς και παιδιά, σε τυρί και παρέα στο air fryer ή παραδοσιακά σε αφράτο τσουρέκι με μια γενναία δόση βουτύρου;

Ακούστε το Lunch Break και στο Spotify και στην Apple.