10 χρόνια μετά, τα Hunger Games παραμένουν η καλύτερη δυστοπική νεανική ταινία
Τα Hunger Games επέστρεψαν δέκα χρόνια μετά, με μία άλλη δυναμική στο κέντρο τους. Γιατί παραμένουν διαφορετικά από τα παρόμοια franchises;
- 17 ΝΟΕ 2023
Τα Hunger Games επέστρεψαν δέκα χρόνια μετά, με μία άλλη δυναμική στο κέντρο τους. Γιατί παραμένουν διαφορετικά από τα παρόμοια franchises;
Ραντεβού κάθε Πέμπτη με ενδελεχή σχολιασμό για τα δικά μας.
Ένα ιστορικό live μέσα από τα μάτια ενός φωτογράφου που αυτές τις μέρες κυκλοφορεί το πολύτιμο λεύκωμα “The Last Drive: Overloaded”.
Τρίτο επεισόδιο για το νέο video podcast του OneMan με καλεσμένο τον Μύρωνα Στρατή.
Δεύτερη σερί βδομάδα με Άλλο Ένα Πόντκαστ και σας έχω καλομάθει. Γιατί να κάνεις στόρι με ταγκ για να πεις χρόνια πολλά σε κάποιον;
Τα νυχτοπερπατήματα ενός καταξιωμένου ραδιοφωνικού παραγωγού και ενός βραβευμένου με Όσκαρ συνθέτη.
Δεύτερο επεισόδιο για το νέο video podcast του OneMan με καλεσμένο τον Κωστή Μαραβέγια.
Μια συζήτηση με το δίδυμο των stand up κωμικών, για τους λόγους που μπήκαν στο χώρο, την ελληνική σκηνή, τα αστεία που αποφεύγουν και αυτά που τους βοηθάνε να ξεπεράσουν τα ζόρια τους καθώς και τις επιρροές τους.
Ένα επεισόδιο για τον Matthew Perry. To POP για τις Δύσκολες Ώρες κάνει μια αναδρομή στις κορυφαίες ατάκες (και όχι μόνο) του αγαπημένου μας χαρακτήρα από το Friends.
Νέο Πόντκαστ επιστρέφει καυτό αυτή την εβδομάδα με Matthew Perry και την αστυνομία πένθους, τα cgi του Ευαγγελάτου και τους απλήρωτους λογαριασμούς.
Ένας άνθρωπος της τέχνης θυμάται τα ξέφρενα βράδια στο θρυλικό club του Κολωνακίου.
Το νέο video podcast του OneMan ξεκινά δυναμικά το ταξίδι του με πρώτο καλεσμένο τον Σωτήρη Κοντιζά.
Κάποιες ταινίες τρόμου έσπασαν την κατάρα και απέκτησαν αξιόλογες, fun, ενδιαφέρουσες συνέχειες. Είδαμε και αποφασίσαμε ποιες είναι οι καλύτερες από όλες.
Ο Έλληνας δημοσιογράφος, ο οποίος ζει μαζί με την οικογένειά του σε προάστιο του Τελ Αβίβ, περιγράφει την κατάσταση στη χώρα μετά αλλά και πριν την 7η Οκτωβρίου.
Ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες σεφ, ιδιοκτήτης του νέου και ήδη πολυσυζητημένου εστιατορίου Ex Machina, θυμάται πώς ξεκίνησε η πορεία του στις κουζίνες.