Κωνσταντίνος Μπαντούνας/24Media Creative Team
UNCUT

Πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 213 υποψήφιων βιαστών;

Θοδωρής Κανελλόπουλος και Κωνσταντίνος Αμπατζής καταπιάνονται με το ειδεχθές θέμα των τελευταίων ημερών, τη θλιβερή υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό που έπεσε θύμα μαστροπείας στα χέρια αρρωστημένων προαγωγών και παιδοβιαστών.

Δυστυχώς, η επικαιρότητα των τελευταίων ημερών στην Ελλάδα, μπορεί να συνοψιστεί με μία λέξη: ζόφος. Το σοκ με την υπόθεση της εκμετάλλευσης και το βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό, σε συνδυασμό με μερικές ακόμη θλιβερές ειδήσεις για κακοποιήσεις παιδιών, μάς υπενθυμίζουν για ακόμη μία φορά ότι κάτι πολύ σάπιο κρύβεται πίσω από τις κλειστές πόρτες της κοινωνίας.

Πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί όλο αυτό; Σε ποιον πρέπει να επιρρίψουμε τις ευθύνες και πώς μπορεί να προληφθούν ανάλογα περιστατικά;

Πρέπει να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των 213 υποψήφιων βιαστών και ως πότε η δημοσιογραφία θα συμβάλλει στη μεγέθυνση του βούρκου και την ηδονοβλεψία από την κλειδαρότρυπα;

Θοδωρής Κανελλόπουλος και Κωνσταντίνος Αμπατζής, σε ένα από τα πιο δύσκολα επεισόδια Uncut μέχρι σήμερα.

Άκου το podcast:

Βρες και κάνε subscribe σε όλα τα Podcast της εκπομπής στο Spotify στην Apple και στην Google. Στείλε μας σχόλια/ερωτήσεις/προτάσεις για θέματα στο [email protected].

Ακολούθησε τον Θοδωρή Κανελλόπουλο στο Twitter και στο Instagram.

Ακολούθησε τον Κωνσταντίνο Αμπατζή στο Twitter.

Άκου όλα τα podcasts του Uncut: