ΒΙΒΛΙΟ

The Batman: Ο Colin Farrell μπορεί να γίνει ο καινούριος σου Penguin

Αν κλείσει η συμφωνία, το ολοκληρωμένο καστ θα είναι μαγεία.

Update: Σύμφωνα με το Wrap, ο Andy Serkis είναι επίσης σε συζητήσεις για τον ρόλο του Alfred Pennyworth.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, ο Colin Farrell είναι σε συζητήσεις για να παίξει τον Penguin στο επερχόμενο ‘Batman’ του Matt Reeves, απέναντι από τον Bruce Wayne του Robert Pattinson. Εάν η συμφωνία κλείσει, ο Farrell θα συμπληρώσει την αγία τριάδα κακών της ταινίας, πλάι στον Riddler που θα υποδυθεί ο Paul Dano και στην Catwoman της Zoë Kravitz. Πλέον είναι επιβεβαιωμένος και ο Jeffrey Wright (Westworld) ως Commissioner Gordon.

Να σημειωθεί κάπου εδώ ότι τον περασμένο Σεπτέμβριο το ρεπορτάζ έλεγε πως βρισκόταν σε συζητήσεις και ο Jonah Hill για ρόλο κακού, χωρίς να γίνει ποτέ ξεκάθαρα αν προόριζαν γι’ αυτόν τον Riddler ή τον Penguin (ή εάν η τελική επιλογή θα ήταν δική του). Παρότι οι παραγωγοί τον ήθελαν εδώ και καιρό, έχει φημολογηθεί ότι ο ηθοποιός ζητούσε 10 εκατ. δολάρια για να πρωταγωνιστήσει στην ταινία – μισά απ’ όσα ακούγεται ότι θα πάρει ο Pattinson – και κάπως έτσι η συμφωνία ναυάγησε.

Σε οποιαδήποτε περίπτωση, από τον ‘Αστακό’ και το ‘Widows’ ως το ‘Horrible Bosses’ και το ‘The New World’, ας συμφωνήσουμε ότι το εύρος του Farrell είναι αδιανόητο και ότι η ταινία έχει μόνο να κερδίσει εάν καταφέρει να τον βάλει στο ρόστερ της.

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!

ΚΙ ΑΛΛΟ GOTHAM:

Πώς ο Batman σκοτώνει τον πλανήτη
10+ must-read περιπέτειες του Batman
Πώς ο Christopher Nolan άλλαξε για πάντα τον Batman
Το επόμενο ‘Batman’ δεν θα είναι origin story, υπάρχει θεός
Εξομολόγηση: Το ‘Batman & Robin’ είναι η αγαπημένη μου ταινία Batman