ΣΙΝΕΜΑ

Ο Charlie Hunnam κυριολεκτικά σιχαίνεται τις σκηνές σεξ

Εσύ θα ήθελες να ήσουν στη θέση του Charlie Hunnam, αλλά ο Charlie Hunnam δε θέλει να είναι στη θέση του Charlie Hunnam.

Όταν το Χόλιγουντ έψαχνε τον Christian Grey του, ο πρώτος ηθοποιός που του έγινε πρόταση και αποδέχθηκε τον ρόλο του δισεκατομμυριούχου στο ‘50 Shades of Grey’, ήταν ο Charlie Hunnam.

Με το ‘Sons of Anarchy’ να έχει μόλις ολοκληρωθεί με επιτυχία και την κινηματογραφική του καριέρα να έχει κάνει τη μπλοκμπαστερική της αρχή με το ‘Pacific Rim’, ο Grey κάποια στιγμή πρέπει να του φάνηκε λογικό βήμα για να εδραιώσει την επόμενή του φάση. Τελικά ο ηθοποιός αποσύρθηκε από τον ρόλο με τη δικαιολογία ότι θα έπρεπε να ξεκινήσει γυρίσματα πολύ κοντά με μια άλλη του δουλειά και το κεφάλι του δε θα ήταν 100% εκεί που θα έπρεπε να είναι για να αποδώσει, αλλά μπορεί και να μην ήταν αυτή ολόκληρη η αλήθεια.

“Όταν ήμουν οχτώ ή εννέα ετών, υπήρχε ένα παράσιτο από σκυλιά στα βόρεια της Αγγλίας που, εάν το κολλούσες, μπορούσε να σε τυφλώσει. Είχαμε μια διαδικασία στο σχολείο που μάθαιναν τα παιδιά τη σημασία της υγιεινής, κυρίως γύρω από τα σκυλιά, γιατί είχαμε κάποιους μαθητές που είχαν τυφλωθεί. Αυτό με κατατρόμαξε. Το θέμα είναι, όλοι νομίζουν ότι είναι τέλειο να είσαι ηθοποιός και να φιλάς όμορφες ηθοποιούς σε ταινίες, αλλά στην πραγματικότητα το μισώ”.

Χωρίς να κρύβει και το γεγονός ότι στις ερωτικές σκηνές πρέπει να φαίνεται ανοιχτός για να εξυπηρετεί την ιστορία αλλά ταυτόχρονα δυσκολεύεται γιατί η από δεκαετίας σύντροφός του δε λατρεύει κιόλας να τον βλέπει έτσι, ο Hunnam επέστρεψε στο βασικό του πρόβλημα σε μια συνέντευξή του στο ELLE.

“Είμαι υποχόνδριος. Είμαι βαθιά υποχόνδριος από παιδί. Δε θέλω να φιλήσω καμία άλλη από την κοπέλα μου για όλη μου τη ζωή”.

Charlie, τι θα έλεγε ο Jax;

Στο μεταξύ δες πώς γυρίζεται μια σκηνή σεξ και ίσως απομυθοποιηθεί το κόνσεπτ στα μάτια σου:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:

6 σειρές για να γεμίσεις το κενό του ‘Sons of Anarchy’