Michael Zorn/Invision/AP
DC

Και ο Robert De Niro στο ‘Joker’ του Scorsese με τον Joaquin Phoenix

Συνάντηση κορυφής.

Πριν ένα χρόνο σχεδόν γράψαμε ότι ο Scorsese ετοιμάζει ταίνια Joker για κάποιο λόγο. Με Todd Phillips στη σκηνοθεσία, γνωστός μας από το ‘Hangover’, και με τον Scott Silver των ‘8 mile’ και ‘The Fighter’ στο σενάριο.

Λίγο καιρό μετά μάθαμε ότι πρωταγωνιστής θα είναι ο Joaquin Phoenix, κι έτσι ενώ αντιμετωπίζαμε αρχικά την ταινία με μισό μάτι, με κάθε νέο που επιβεβαιωνόταν έδενε το γλυκό. Πλέον μας φαίνεται πολύ φυσιολογικό που ο Martin Scorsese θα είναι παραγωγός σε μια ταινία Joker με πρωταγωνιστές τον Phoenix και τον De Niro.

AP PHOTO / DC COMICS / AP PHOTO / DC COMICS

Ναι λοιπόν, τα τελευταία νέα θέλουν και τον Robert De Niro στο παιχνίδι, ενώ δεν πέρασε μία βδομάδα που κυκλοφόρησε ότι και η Zazie Beetz συζητά για να λάβει μέρος παίζοντας τον ρόλο μίας μητέρας που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της και γνωρίζει τον Joker.

Αν κάνουμε μια ποσοτική ανάλυση στις τελευταίες του ταινίες, η συμμετοχή του De Niro δεν είναι καλός οιωνός. Αν κάνουμε ποιοτική όμως ανάλυση, δεν είναι δύσκολο να συμπεράνουμε το αντίθετο. O De Niro θα υποδυθεί τον παρουσιαστή ενός late night show, τύπου Johnny Carson, που θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην εξέλιξη του Joker στα πρώτα του βήματα, όταν ήταν ακόμη stand-up comedian.

Το ‘Joker’, όπως τιτλοφορείται, θα είναι πιο dark από την προσέγγιση της πλευράς Jared Leto/ Suicide Squad – η οποία έχει επίσης στα σκαριά τρεις ταινίες: Το ‘Suicide Squad 2’, το ‘Birds of Prey’ και μία standalone με τον Leto. Το ‘Joker’ του Phoenix θα εξερευνήσει πιο πολύ τον χαρακτήρα ξεφεύγοντας από την γραφική, επιφανειακή παρουσίαση του “είμαι κουλ και psychο’, όπως έγινε στο ‘Suicide Squad’. Η ταινία θα είναι τοποθετημένη στα 80s και θα θυμίζει σε τόνο το’Taxi Driver’ και το ‘King of Comedy’.

Δεν θα αργήσουμε να τα διαπιστώσουμε όλα αυτά πάντως. Η ταινία είναι προορισμένη να βγει στις αίθουσες στις 4 Οκτωβρίου του 2019 και τα γυρίσματα ξεκινούν σε ένα μήνα.

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το 2018 ανήκει στη Zazie Beetz
Good morning, Angels: Οι νέοι Άγγελοι του Τσάρλι είναι εδώ
Ο Nicolas Cage θα γίνει επιτέλους ο Superman
Tα 6 καλύτερα κόμικ του 2018 (ως τώρα)