ΣΙΝΕΜΑ

Δαιμονισμός και κανίβαλοι: 10 τρέιλερ που πρέπει να δεις

Όλα τα τρέιλερ που δεν πρέπει να χάσεις αυτή την εβδομάδα.

Και δαιμονισμένους έχουμε, και κανίβαλους έχουμε, και δολοφόνους με τσεκούρι έχουμε, και παθολογικούς ψεύτες έχουμε, και πολλά ακόμη έχουμε.

Για να δούμε τι θα δούμε:

Venom

«Ο κόσμος έχει αρκετούς υπερήρωες». Σειρά έχουν οι κανίβαλοι. Η συμβιωτική σχέση του δημοσιογράφου Eddie Brock με το διαγαλαξιακό παράσιτο που τον μεταμορφώνει σε κανίβαλο έχει μεταφερθεί στο παρελθόν με τεράστια αποτυχία στη μεγάλη οθόνη. Προσωπικά εκτιμώ πολλά στο ‘Spider-Man 3’, αλλά ο Venom του δεν είναι ένα απ’ αυτά. Με τον Tom Hardy έχει μια δεύτερη ευκαιρία, παρέα με την τέσσερις φορές υποψήφια για Όσκαρ Michelle Williams και τον αγαπημένο των κριτικών, Riz Ahmed.

Πρεμιέρα: 4 Οκτωβρίου

If Beale Street Could Talk

Μία νεαρή έγκυος γυναίκα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα του συντρόφου της. Ο σκηνοθέτης του ‘Moonlight’, Barry Jenkins, θα καταπιαστεί με άλλη μια διασκευή σεναρίου. Αυτή τη φορά από το ομώνυμο βιβλίο του James Baldwin. Ο Jenkins, χώρια από το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, έχει ήδη κερδίσει Όσκαρ Διασκευασμένου Σεναρίου. Προβλέπουμε κι άλλες υποψηφιότητες στο μέλλον του.

Πρεμιέρα: 30 Νοεμβρίου (για την Αμερική)

Luz

Πειραματικός arthouse τρόμος με δαιμονισμούς για το ντεμπούτο του Γερμανού σεναριογράφου/σκηνοθέτη Tilman Singer που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις σε όλα τα φεστιβάλ που έχει ήδη παρουσιαστεί. Γυρισμένο σε φιλμ 16mm ως φόρος τιμής στον ευρωπαϊκό τρόμο των ’70s.

Πρεμιέρα: –

Maniac

Ασθενείς ψυχικών διαταραχών και νοσημάτων παίρνουν μέρος σε ένα πείραμα που τους επιτρέπει να ζουν μέσα στα ίδια τους τα όνειρα. Το remake της ομώνυμης νορβηγικής σειράς έρχεται με την υπογραφή του σκηνοθέτη του ‘True Detective’, Cary Fukunaga, τη δύναμη του Netflix, την πρώτη επανένωση της Emma Stone με τον Jonah Hill μετά το ‘Superbad’ και χροιά ‘Legion’. Ανάμεσα σε αυτά που περιμένουμε περισσότερο απ’ το υπόλοιπο της χρονιάς.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Ozark: Season 2

Όταν αποκαλούσαμε το ‘Ozark’ «Breaking Bad των λιμνίσιων βλάχων», το κάναμε με αγάπη. Αγάπη έδειξε και το υπόλοιπο κοινό του Netflix αφού ανέδειξε τη σειρά ως το πιο απρόσμενο sleeper hitτου περασμένου καλοκαιριού. Το οικογενειακό δράμα του λογιστή που βοηθά το μεξικανικό καρτέλ να ξεπλένει χρήματα θα συνεχίσει και φέτος. Δεν θα μπορούσε διαφορετικά μετά το περσινό cliffhanger.

Πρεμιέρα: 31 Αυγούστου στο Netflix

The Good Cop

Ο δημιουργός του αγαπημένου ‘Monk’ φτιάχνει ξανά procedural κωμωδία και βάζει τον Tony Danza και τον Josh Groban να παίξουν πατέρα και γιο. Φαίνεται ιδανικό για Κυριακίλα.

Πρεμιέρα: 21 Σεπτεμβρίου στο Netflix

Forever

Αυτό είναι ένα πραγματικά τέλειο τρέιλερ. Όπως πρέπει να είναι τα τρέιλερ. Χωρίς να προδώσει ολόκληρη την ιστορία, σου έχει δώσει ακριβώς τον τόνο και τις θεμελιώδεις θεματικές της σειράς. Η Maya Rudolph και ο Fred Armisen είναι το ιδανικό ζευγάρι. Μετά γίνονται το γνώριμο ζευγάρι. Κάνε το κλικ και θα δεις.

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

The Romanoffs

Ο πάντα αξιόπιστος Mattew Weiner (Mad Men) δημιούργησε, έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή του ‘The Romanoffs’. Μία ανθολογική σειρά γυρισμένη σε όλο τον πλανήτη, για οκτώ διαφορετικούς ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι απόγονοι της αριστοκρατικής οικογένειας. Βασικός πόλος έλξης το ασύλληπτο καστ που απαριθμεί το τρέιλερ και η ποιότητα που δίνει στα πάντα ο Weiner.

Πρεμιέρα: 12 Οκτωβρίου στο Amazon Prime

Lizzie

Έκανε πρεμιέρα στο φετινό Sundance και έδωσε ένα νέο spin στη θρυλική Αμερικανή δολοφόνο, Lizzie Borden. Η Lizzie έχει γίνει μέχρι παιδικό τραγουδάκι για τις αλάνες (αιώνες πριν γίνει και τηλεοπτική σειρά με την Christina Ricci), αλλά υπηρέτρια για ερωμένη δεν είχε. Η Chloe Sevigny και η Kristen Stewart πρωταγωνιστούν σε ένα θρίλερ που θα συζητηθεί σίγουρα.

Πρεμιέρα: 14 Σεπτεμβρίου (για την Αμερική)

Outlander: Season 4

Η Claire και ο Jamie βρίσκονται στις ακτές τις Georgia. Ώρα να κυνηγήσουν το Αμερικανικό τους Όνειρο; Το PopCode έχει ορισμένους φανατικούς της σειράς, οπότε αναμένουμε.

Πρεμιέρα: Νοέμβριος 2018

|Η ποπ κουλτούρα μέσα από εικόνες| Ακολούθησε το Ιnstagram account του PopCode.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

25 αδιανόητα πρόωρες προβλέψεις για τα Όσκαρ του 2019
12 τηλεοπτικοί δημιουργοί που μπορείς να εμπιστεύεσαι
Βρέθηκε κιόλας το θρίλερ της χρονιάς; 9 σημειώσεις από το φετινό Sundance