AP PHOTO/Armando Franca
EUROVISION

Eurovision: Ελένη την έχτισε, Ελένη θα την πάρει

Μικρό χρονικό της τρέλας μας με τη Φουρέιρα.

H Ελένη Φουρέιρα διαγωνίζεται σήμερα στη Eurovision έχοντας ήδη κερδίσει την Ευρώπη. Ζούμε στιγμές 2005 που η συνονόματη Έλενα Παπαρίζου πήγαινε με αέρα νίκης στο Κίεβο και με τον ίδιο αέρα έχει πάει η Φουρέιρα.

Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε εδώ στο PopCode είναι να της πλέξουμε το εγκώμιο και να στείλουμε τα πιο θετικά μας vibes στη Λισαβόνα.

OI MYSTIQUE

Η Φουρέιρα εμφανίστηκε στις ζωές μας ως μέλος των Mystique και με τη μία την ξεχωρίσαμε.

ΤΟ MAD

Πολλές φορές σε συνεντεύξεις της θα ευχαριστήσει το MAD, που την στήριξε από το ξεκίνημά της. Οι Mystique μόλις είχαν διαλυθεί και η Ελένη ξεκίνησε τη σόλο πορεία της το 2010. Το breakthrough στα VMAs έγινε με το ‘Chica bomb’ του Dan Balan (not to be comfused with Dima Bilan <3) που το είπαν μαζί και φυσικά ξεχώρισε και εκεί. Από τότε την απολαμβάνουμε κάθε χρόνο στα βραβεία.

Η EUROVISION

Την ίδια χρονιά η Ελένη είχε συμμετάσχει μαζί με τον Μάνο Πυροβολάκη στον Ελληνικό ημιτελικό για να μας εκπροσωπήσουν στη Eurovisiοn, τελικά όμως πήγε ο Γιώργος Αλκαίος. Μετριότητα το τραγούδι, η Φουρέιρα όμως πάλι ξεχωριστή.

WILD DANCER

Το 2013 στον ελληνικό ημιτελικό για την επιλογή τραγουδιού για τη Eurovision ήταν καλεσμένη η Ruslana και είπε ντουέτο το ‘Wild Dances’. To σημείο που κοπανιούνται οι δυο τους στο τέλος είναι αξεπέραστο.

ΧΡΥΣΟ ΚΟΡΙΤΣΙ

Η επόμενη -σχετικά- επαφή της Ελενίτσας με τη Eurovision ήταν το γνωστό μας ‘Στο Θεό με πάει’, το οποίο είναι διασκευή στα ελληνικά του τραγουδιού με το οποίο διαγωνίστηκε το Ισραήλ το 2015. Περιττό να πούμε ότι της Φουρέιρα έχει τα διπλάσια εκατομμύρια.

TO SIGNATURE ΜΑΛΛΙ

Το κορίτσι έχει κάνει ό,τι μαλλί υπάρχει, αλλά το πελούσιο σγουρό είναι το καλύτερό της και το ξέρει και η ίδια γι΄αυτό πάει με αυτό στη Eurovision.

H SIGNATURE ΦΙΔΙΣΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Για να διδάσκεται.

Η NIKKIE TUTORIALS

Η παγκοσμίου φήμης πιούτι βλόγκερ Nikkei Tutorials ξετρελάθηκε επίσης με το κορίτσι μας, κάνοντας stories την ώρα της εμφάνισής της, comments στο κανάλι της και εν τέλει και λάιβ μαζί της.

ΤΟ NEW YORKER

To New Yorker δημοσίευσε ένα άρθρο με τα αποτελέσματα μιας έρευνας που λέει ότι η Eurovision κάνει τους ανθρώπους πιο χαρούμενους. Συμφωνούμε με την έρρευνα, αλλά μπλα μπλα μπλα, το point είναι ότι η Ελενάρα είναι στην κεντρική του άρθρου και αναφέρεται εντός για άλλη μια φορά ως το φαβορί.

ΤΟ FUEGO LIVE

Γιατί δεν είναι το τραγούδι, είναι η Φουρέιρα.

ΠΟΛΥ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Αντικαταστήσαμε ηθοποιούς του Game of Thrones με σταρ της Eurovision
Έλενα, Ruslana και ABBA: Οι 12 καλύτεροι νικητές της Eurovision