AP
ΛΙΣΤΕΣ

4 τραγούδια που πρέπει να ακούσεις σήμερα

To PopCode διαλέγει με προσοχή τα κομμάτια που αξίζουν την προσοχή μας.

Μέσα στο μουσικό χάος το PopCode έψαξε, άκουσε, ξεχώρισε και χώρισε σε 4 κατηγορίες τα κομμάτια που πρέπει να ακούσουμε για αυτή την εβδομάδα.

Οι κατηγορίες μας είναι το κάτι παλιό, το κάτι καινούριο, το κάτι δανεισμένο και το κάτι μπλε και πολλές φορές καταπατώνται χωρίς καμία προειδοποίηση.

Γιατί έτσι.

SOMETHING OLD

Jessie J ft. Ariana Grande & Nicki Minaj – Bang Bang AMA’s

Χτες μιλήσαμε για την Jessie J, η οποία μετά από μια πολυπόθητη πορεία καριέρας στη Δύση, δοκιμάζει την τύχη της στην Ανατολή και συγκεκριμένα στο κινέζικο ριάλιτι ‘Singer’. Θυμηθήκαμε λοιπόν αυτή την πολύ ωραία εμφάνισή της στα AMA’s και την εναποθέτουμε εδώ.

SOMETHING NEW

Justin Timberlake – Say Something

Ξανά Justin; Ξανά Justin. Αφού είναι η χρονιά του παλικαριού. Κυκλοφόρησε προχτές το τρίτο κατά σειρά σινγκλ του επερχόμενου άλμπουμ του και το συνόδευσε ξανά με ένα ωραίο κλιπ. Το κλιπ έρχεται σε αντιπαράθεση με τα προηγούμενα δύο του, ‘Supplies’ και ‘Filthy’. Το ‘Say Something’ μας ξεγελά, δείχνοντας αρχικά τον Justin μόνο του σε ένα δωμάτιο να πειραματίζεται με την ηλεκτρονική μουσική και στη συνέχεια κλείνει την κονσόλα και παίρνει το τραγούδι ακουστικά.

Έξυπνο.

SOME OLD AND ΝEW

Jhené Aiko – Sativa ft. Rae Sremmurd

Λίγο πιο παλιό το song, αλλά φρεσκότατο και εμπνευσμένο το κλιπ.

SOMETHING BLUE (;)

Leon of Athens – Utopia

Ένα ακόμη ωραίο τραγούδι με ένα ακόμη ωραίο κλιπ. Την προηγούμενη εβδομάδα δημοσιεύθηκε το κλιπ του Leon of Athens για το τραγούδι του ‘Utopia’ σε σενάριο που είναι και φαίνεται του Ευθύμη Φιλίππου. Παλαιότερα, για το κλιπ του ‘Baby Asteroid’, είχε συνεργαστεί και με τον Γιώργο Λάνθιμο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Το ομολογώ: Μου αρέσει το καινούριο της Στικούδη
Ο Tom Hardy έφτυνε ρίμες το 1999 και τώρα μπορείς να τις ακούσεις
Η Jessie J διαγωνίζεται σε κινέζικο ριάλιτι. Γιατί;