Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson
LIVE

Όταν πήγα σε παιδικό πάρτι με τον Sin Boy

Βρεθήκαμε στην πιο πριβέ συναυλία του Sin Boy στο Joy all day bar.

Tην προηγούμενη εβδομάδα ο Sin Boy εμφανίστηκε στα Mad Awards και στο Colour Day Festival. Στο ενδιάμεσο όμως έκανε και ένα λάιβ που μόνο αν είσαι πραγματικός φαν παραβρέθηκες. Το Joy All day bar είναι ένας ωραίος, οικογενειακός κήπος-καφέ-μπαρ στην Παλλήνη που τελευταία διοργανώνει τραπ λάιβ. Πριν από ένα μήνα είχε εμφανιστεί ο Light, εμείς είδαμε τον Sin Boy και αύριο θα εμφανιστούν ο Ypo και ο Fy.

Το event στο Facebook έλεγε πως η είσοδος για τους γονείς θα είναι δωρεάν, κάτι που μας είχε προϊδεάσει για τις ηλικίες που θα υπάρχουν. Tελικά ήταν ακόμα μικρότερα. Όταν φτάσαμε γύρω στις 9, οι ηλικίες των περισσότερων παιδιών ήταν νηπιακές, με το πέρασμα της νύχτας οι ηλικίες ανέβηκαν μέχρι και το Λύκειο. Ο dj El Tigre έβαζε μουσική μέχρι να βγει ο Sin Boy. H σέτλιστ ήταν γεμάτη με όλα τα τραπ κομμάτια που έχουν υπάρξει στις τάσεις του YouTube και τα παιδιά ήξεραν απ’έξω όλους τους στίχους. Η πιο γλυκούλα και αστεία στιγμή ήταν όταν έπαιζε το ‘Gangsta’ του Snik. Στο ρεφρέν που λέει “όλα τα τσακάλια μου είναι gangsta gangsta”, o dj έκοβε τη μουσική και άκουγες ψιλές, παιδικές φωνές να λένε “gangsta gangsta”.

Ο dj που πρέπει να ταν στην ηλικία μας, γιατί αφού έβαλε όλα τα σύγχρονα, άρχισε να βάζει παλιό, ορθόδοξο rnb, όπως το ‘My neck, my back’, αλλά και άλλες επιτυχίες των αρχών 00s όπως το ‘Mundian To Bach Ke’. Ε, λοιπόν σε αυτά, το κοινό που μέχρι πρότινος είχε ξεπατωθεί στον χορό, δεν κουνήθηκε ούτε από ευγένεια. Έτσι μας έπιασε μία κρίση ηλικίας, γιατί στην δικιά τους, με αυτά χορεύαμε που τώρα δεν τα ξέρουν και δεν τους συγκινούν. Η κρίση όμως δεν κράτησε πολύ, γιατί έφτασε η ώρα να βγει ο Sin Boy.

*Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson / 24 media

Το Joy ήταν το κατάλληλο μέρος να δεις τον Sin Boy, γιατί όντως τον έβλεπες. Σε αντίθεση με τα μεγάλα φεστιβάλ που πας πιο πολύ για τη φάση, το σόου, τον κόσμο και βλέπεις ή μόνο ακούς από μακριά τους καλλιτέχνες που εμφανίζονται, στο Joy όπου και να καθόσουν ήσουν αρκετά κοντά στον Sin Boy, ενώ στη σκηνή ήταν μόνο εκείνος και ο παραγωγός.

Ο Sin Boy εμφανίστηκε με μία πορτοκαλί πετσέτα, την οποία αργότερα την πέταξε και στο κοινό, ενώ έγινε μάχη για το ποιος θα την πάρει.

Η πιο δυνατή (από ουρλιαχτά) στιγμή του λάιβ ήταν όταν ο Sin Boy σταμάτησε τη ροή του ‘Sientelo’ για να βάλει γυαλιά ηλίου και μετά ξανάρχισε το κομμάτι από την αρχή.

Όχι, το παίρνω πίσω. Η πιο δυνατή ήταν όταν μπήκε το ‘mama?’.

Joy all day bar, Εθνικής Αντιστάσεως 41 Παλλήνη.

ΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΑ

O Toquel εμπνεύστηκε το όνομά του από έναν ψυχίατρο
Wizzel Badazz: Είμαστε το επόμενο κίνημα
Λαϊκοτράπ: Ένα νέο μουσικό είδος γεννιέται σήμερα