NDP PHOTO AGENCY
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Οι πιο παθιασμένοι έρωτες των ελληνικών ριάλιτι

Μικροί, μεγάλοι, ξεχασμένοι, αξέχαστοι. Βασικά όλοι. Και στο τέλος ψηφίζεις τον καλύτερο.

Κάθε πετυχημένο ριάλιτι θέλει τον έρωτα σύμβολό του, γι αυτό δεν είναι τυχαίο που από τα πρώτα επεισόδια βγαίνουν οι φήμες για ειδύλλια και για σεξ. Στην αρχή του Survivor του 2017 υπονοήθηκε ότι η Κολλιδά και ο Μισθοφόρος είχαν μια ιστορία, πράγμα που από ό,τι φάνηκε στη συνέχεια ήταν κατασκευασμένο.

Η ιστορία βέβαια βγήκε μετά, και ήταν εκείνη του Βασάλου με την Ευρυδίκη, οπότε απέκτησε και αυτό το ριάλιτι τον έρωτα-σύμβολό του. Με αφορμή την Ημέρα των Ερωτευμένων, θυμόμαστε όλα αυτά τα ζευγάρια που ερωτεύτηκαν μπροστά στα μάτια μας.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ

Μάρω – Καραφώτης

Ξεκινάμε με το απόλυτο ζευγάρι της ελληνικής τηλεόρασης, έρωτας που συγκρίνεται με τον έρωτα Κουντουράτου – Μαρκορά σε τηλεοπτικό μέγεθος, ήταν η Μάρω και ο Καραφώτης. Εκείνη παντρεμένη στον Καναδά με τον Αχιλλέα. Εκείνος σε σχέση με την Αντωνία. Εκείνος 25, εκείνη 33. Στη μέση ο Μικρούτσικος και ο όλη η Ελλάδα.

Αποκορύφωμα η παρουσία στα live του Αχιλλέα και της Αντωνίας για δημόσιο ξεκαθάρισμα, το οποίο παίζει να ήταν από τις πιο άβολες στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο έρωτάς τους σφραγίστηκε από το ‘Μίλα μου’ (ναι, μίλα μου) και η Μάρω του τα πε ξεκάθαρα όταν κάναν πρόβα και αυτός γελούσε.

“I love you, You love me, we can’t be together. Why are you laughing? It’s true”.

Αφού βγήκαν από το παιχνίδι, γρήγορα χώρισαν, πρόλαβαν όμως να βγάλουν ένα ακόμη ντουέτο, οριτζινάλ, το ‘Θέλω να σου πω’ με μικρότερη όμως επιτυχία.

Σίσσυ Γιαννακοπούλου – Τζώρτζης

Η Σίσσυ και ο Τζώρτζης ήτανε ο έρωτας που δημιουργήθηκε εντός των τειχών του ‘The Wall’. Κοιμόντουσαν μαζί, τσακώνονταν, τα βρίσκανε. Η σχέση τους ήταν μια τυπική σχέση 2 ετών με συγκατοίκηση, που αρχίζει να τη φθείρει η καθημερινότητα. Στη συνέχεια η Σίσσυ είχε και ένα φημολογούμενο ειδύλλιο με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, μετά τον χωρισμό του με την Ρουμπέση, κατέληξαν όμως να κατηγορούν ο ένας τον άλλον για υπεξαίρεση χρημάτων.

Νάντια Ζαγκλή – Σελίμ

Ο έρωτας της Νάντιας με τον Σελίμ στο ελληνοτουρκικό Survivor ήταν ίσως το μόνο ενδιαφέρον πράμα του εκείνου του ριάλιτι. Αφού βγήκαν από το παιχνίδι, παντρεύτηκαν, ήταν μαζί για τέσσερα χρόνια και μετά χώρισαν. Το 2015 που η Νάντια πήγε στο ‘All Star Survivor’ της Τουρκίας, συμμετείχε ως παίκτρια και η τότε κοπέλα του Σελίμ, αλλά όπως είπε και σε μας, δεν υπήρχε καμία ίντριγκα.

Δώρα Αρχοντάκη – Χρήστος Ξανθόπουλος

Ο Χρήστος ήταν ο ωραίος του Big Brother 1. Η Δώρα ήθελε να γίνει τραγουδίστρια. Στο παιχνίδι γεννήθηκε ο έρωτάς τους και όπως εύκολα γεννήθηκε, εύκολα και πέθανε μόλις βγήκαν. Πριν χαθεί για πάντα στη λήθη, η Δώρα έκανε έναν δίσκο στη Heaven και ένα άβολο ντουέτο με τον Μικρούτσικο.

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

* Συχνά ένας εκ των δύο περιλαμβάνει εξωτερική σχέση.

Ιωάννα Κουταλίδου – Γιώργος Χρήστου

Για την Ιωάννα και τον Γιώργο δεν ξέραμε τίποτα μέχρι που η Ιωάννα του έκανε μία απόμερη κουβέντα μπροστά στις κάμερες, ρωτώντας τον αν τον πειράζει που φλερτάρουνε για πλάκα. Η ατμόσφαιρα ήταν πάντα ηλεκτρισμένη μεταξύ τους και αυτό που μας έχει μείνει είναι η ζήλεια με την Καλομοίρα.

Μαίρη Σκόρδου – Πρόδρομος

Άλλος ένας έρωτας στον αέρα ήταν του Πρόδρομου με τη Μαίρη. Ο Πρόδρομος είχε σχέση όπως λέει και η Μαίρη στο βίντεο, έτσι το φλερτ έμεινε πλατωνικό.

Πετρέλης – Ελεάννα Παπαϊωάννου

Και σε αυτόν τον έρωτα υπήρχε στη μέση σχέση, το πράμα όμως δεν έμεινε μόνο στο πλατωνικό. Πέρα από τα vibes των ίδιων, τα υπονοούμενα των συμπαικτών και το σιγοντάρισμα με ντουέτα καψουροτράγουδων που τους ανέθετε επίτηδες η παραγωγή, υπήρξε το περίφημο φάσωμα στο βανάκι.

Ευαγγελία – Ορθούλα

Η Ευαγγελία και η Ορθούλα ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και το MEGA έτριβε τα χέρια του βάζοντας υπόνοιες, μουσικές και υπότιτλους, για να δείξει ότι η σχέση τους ήταν παραπάνω από φιλική.

Νάνσυ – Λιανός

Με τη Νάνσυ και τον Λιανό υπήρχε ο υπονοούμενος έρωτας, στα σύνορα των friendzoned. Ο Λιανός ήταν ο geek που έλιωνε, η Νάνσυ ήταν η ωραία του σχολείου και αυτό που μας έχει μείνει περισσότερο από τη σχέση τους ήταν το σχόλιο του Λευτέρη Πανταζή –πρώην της Νάνσυς– που είχε πει ότι το περίμενε ότι η Νάνσυ θα γουστάρει τον Λιανό, γιατί ο Λιανός του μοιάζει. Πιο ωραία ακόμη, η αντίδραση του Λιανού όταν το άκουσε. Χρόνια μετά οι δυο τους (και εννοούμε με αυτό τον Λιανό και τον Πανταζή) θα συναντηθούν στο carpool karaoke του πια παρουσιαστή Γιώργου.

THE FRIENDZONED

*Συχνά περιλαμβάνεται και πρόταση γάμου.

Γρηγόρης Πετράκος – Φωτεινή Τσιτσίγκου

Η δεύτερη πιο διάσημη εκπρόσωπος του Τσιτσιγκέικου (ο πρώτος είναι ο σεναριογράφος της  ‘Πυρκαγιάς’) ήταν το αντικείμενο του πόθου του Γρηγόρη Πετράκου, ο οποίος της στάθηκε στις δύσκολες στιγμές με την Άσπα και της έδωσε το καλύτερο τραγούδι του.

Ρούλα Βροχοπούλου – Κλεάνθης Ωνάσης Τριανταφυλλόπουλος

Το κορίτσι με τα βρεγμένα μάτια διεκδίκησε τον έρωτα εντός των Τειχών, ο Κλεάνθης όμως δεν της έκανε το χατίρι. Λίγο καιρό μετά διεκδίκησε τον έρωτα και εντός παραθύρων ζητώντας από τον Φραν να γυρίσει πίσω.

Ραλλία – Κώστας Κούντος

Ο Κούντος ήταν ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από ριάλιτι πριν μπει σε αυτό. Είχε μαθευτεί ότι συμμετείχε σε γκέι καλλιστεία και το σούσουρο για το αν είναι γκέι ή δεν είναι δεν είχε τελειωμό. Μεγαλύτερη στιγμή του βέβαια, η εξομολόγηση στον Μικρούτσικο. Ανάμεσα σε όλα αυτά υπήρχε ένα φλερτ από το μέρος της Ραλλίας, το οποίο εκείνος απέφευγε διακριτικά, μέχρι να βγει και να δηλώσει ότι “Η Ραλλία με γούσταρε”. Στην ίδια συνέντευξη είχε δηλώσει ότι τον γούσταρε και ένας άντρας από το παιχνίδι, αλλά δεν αποκάλυψε ποιος.

Θοδωρής Ισπόγλου – Γωγουλίνι

Ο νικητής του Wall θαμπώθηκε από το Γωγουλίνι, το οποίο του έκανε τα νάζια του, αλλά δεν τον άφησε να ξεπεράσει το σύνορο της αγάπης.

Μαίρη Γεώρτση – Ανδρέας Παρασκάκης

Μεταξύ σοβαρού, αστείου και μιας πρότασης γάμου ο Ανδρέας και η Μαίρη είχαν ένα φλερτ για την πλάκα.

ΓΛΥΚΟ CRUSH

Καλομοίρα – Νίκος Μίχας

Στην επικοινωνία με το κοινό ρωτήσαν την Καλομοίρα ποιος συμπαίκτης της της αρέσει. Και εκείνη απάντησε αυθόρμητα ο Νίκος. Φυσικά η παραγωγή τους αβανταδόρισε με ντουέτα. Ο έρωτας όμως έμεινε πλατωνικός, αφού ο Νίκος είχε κοπέλα.

IT’S THE ANIMAL INSTINCT

Στέλλα Μπεζ – Άρης Αποστολίδης

Το πιο χοτ ζευγάρι της λίστας με τα λεπτά που πέρασε στο μπάνιο να στοιχειώνουν ακόμη τις σκέψεις μας.

Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΛΥΚΟΦΩΤΟΣ

Περικλής – Μαργαρίτα

Ο Περικλής σύρθηκε σαν σαλιγκάρι πάνω από όλες τις κοπέλες του Fame Story 3 και είχε κυρίως αδυναμία στη Νάνσυ, η οποία τον απέφευγε περισσότερο από ότι η Δούκισσα τον Αγάπη Μόνο. Από τους παίκτες που προστέθηκαν πιο μετά, ήταν η Μαργαρίτα, η οποία ήταν η μόνη που δεν απέρριψε τα advances του. Θα έλεγες τον ήθελε κιόλας. Η παραγωγή φυσικά το εκμεταλλεύτηκε και τους πάντρεψε σε ένα λάιβ.

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ

*Περιλαμβάνονται έρωτες, από όλες τις κατηγορίες, που έχουμε ξεχάσει.

Γιώργος Πανδής – Χρυσάνθη

Αγνό ειδύλλιο για το οποίο ενδιαφέρθηκαν μόνο οι ίδιοι και που τελείωσε άδοξα με μία αποχώρηση. Τόσο ξεχασμένοι που τους είχαν ξεχάσει και όσο παιζόταν το παιχνίδι, και πια εννοείται ούτε καν στις λίστες με τα ριαλιτοζεύγαρα δεν τους συμπεριλαμβάνουν.

Λεωνίδας Μπαλάφας – Βασιλική Καπάκου

Στην αρχή μιλούσε και τραγουδούσε με λι και νι. Ήταν βλέπετε η εποχή που το ‘Παρά Πέντε’ ήταν ο βασιλιάς της TV και η Αμαλία, η βασίλισσά της. Δεν ξέρουμε αν η παραγωγή προέτρεψε τη Βασιλική ή αν ήταν δική της πρωτοβουλία, πάντως υιοθέτησε την προφορά της Μακρυπούλια για τις πρώτες εβδομάδες του σόου. Το πρώτο μάλιστα τραγούδι που είπε ήταν το ‘Κι ήμουν άγγελος του Τσάρgλι, του Τσάρgλι, του Τσάρgλι’. Ούτε μήνας δεν πέρασε και απέβαλε κούτσα κούτσα την προφορά και κούτσα κούτσα έφτασε στον τελικό και πήρε τη δεύτερη θέση. Πρώτη; Ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Μεταξύ τους; Ένα φλερτ στον αέρα που κοβόταν λόγω εξωτερικής σχέσης.

Κατερίνα Μπουρνέλη – Ανδρέας Iglesias Κωνσταντινίδης

Την Κατερίνα Μπουρνέλη θα την είχαμε ξεχάσει τελείως, αν από τότε που βγήκε από το ‘Fame Story’ δεν ξαναπήγαινε άλλες 2 φορές στα ‘Voice’.

O Ανδρέας Iglesias Κωνσταντιντίδης ψιλοφλέρταρε με όποια κοπέλα έκανε ντουέτο και στεναχωρούσε το Κατερινάκι που ήταν η σταθερή του. Έτσι κι αλλιώς όμως ο Ανδρίκε στην πραγματικότητα μπορούσε να ερωτευτεί μόνο τον εαυτό του.

Στάθης – Fide

O Στάθης και η Fide, μία εκ των δύο παικτών εκ Τουρκίας που έβαλε η παραγωγή για να τονώσει την τηλεθέαση στο Fame Story 4, αγαπήθηκαν και η σχέση τους αποτυπώθηκε και σε αυτή την αισθαντική ερμηνεία του ‘Αρχιπέλαγους’.

Ψήφισε τον καλύτερο

Bonus αποφθεύγματα για τις σχεσεις

O Γρηγόρης Πετράκος και ο Νίνο Ξυπολητάς μιλούν για γυναίκαι.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καλύτερα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης
Γιατί το καινούριο Survivor πάει άπατο