GAME OF THRONES

Η Maisie Williams νόμιζε ότι η ερωτική της σκηνή ήταν φάρσα, είμαστε όλοι η Maisie Williams

Οι δηλώσεις των ηθοποιών και οι απίστευτες αντιδράσεις στο Twitter.

Ο ήχος που βγήκε απ’ το στόμα μου στην ερωτική σκηνή της Arya δεν ήταν ανθρώπινος.

Δεν είναι ότι δεν περίμενα ότι θα υπήρχε φλερτ μεταξύ της και του Gendry. Το περιμένω ως εξέλιξη και στα βιβλία που έπονται από τον George R.R. Martin. Στις προβλέψεις μας για το ‘Game of Thrones’ στο επεισόδιο του podcast POP για τις Δύσκολες Ώρες, είχα μάλιστα επενδύσει σ’ αυτό. Θα την έλεγε milady, εκείνη θα πειραζόταν, και στη συνέχεια οι δυο τους θα δένονταν πάνω από 5-6 τόνους dragonglass. Δεν μου έκανε εντύπωση ούτε όταν τον έγδυνε με τα μάτια της πάνω απ’ τον κλίβανο. Δεν ήταν καν η πρώτη φορά να θυμίσω.

Απλά να, μου ήρθε απότομο. Και στη Maisie Williams επίσης. Όπως δήλωσε στο Entertainment Weekly, η ηθοποιός νόμιζε αρχικά ότι οι παραγωγοί της είχαν δώσει σενάριο-φάρσα όπως έχουν κάνει στο παρελθόν σε μεγάλο μέρος του καστ.

«Στην αρχή, νόμιζα ότι ήταν φάρσα. Τους είπα, ‘yo, καλό’. Και μου είπαν, ‘Α όχι, δεν έχουμε κάνει φάρσες φέτος’. Ω, fuck! […] Φτάσαμε στη στιγμή που διαβάζαμε όλοι μαζί τα σενάρια και διάβαζα τη σκηνή και σκεφτόμουν, ‘Α, θα το κάνουμε όντως αυτό. Πότε έχω γυρίσματα; Πρέπει να πάω στο γυμναστήριο’. Είχα μια λίστα στο μυαλό μου».

«Ο David (Benioff) και ο Dan (Weiss) είπαν, ‘μπορείς να δείξεις όσο πολύ ή όσο λίγο γυμνό θες’. Οπότε το κράτησα αρκετά. Δεν νομίζω ότι είναι σημαντικό να δείξει πολύ γυμνό η Arya. Η στιγμή δεν αφορά αυτό. Και όλοι οι υπόλοιποι το έχουν κάνει ήδη στη σειρά, οπότε…».

Ο Gendry, πάλι, αντικατόπτριζε στη σκηνή σε έναν βαθμό τα συναισθήματα του ηθοποιού του, Joe Dempsie.

«Ήταν προφανώς ελαφρώς παράξενο για μένα γιατί ξέρω τη Maisie από όταν ήταν 11, 12 χρονών. Την ίδια στιγμή, δεν ήθελα και να την πατρονάρω – είναι 20 χρονών γυναίκα. Οπότε απλά το διασκεδάσαμε».

«Είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί είναι πολύ ανθρώπινη σχέση για την Arya», συνέχισε η Williams. «Είναι κάτι που έχει αποφύγει, ένα συναίσθημα με το οποίο δεν την έχουμε δει να έρχεται σε επαφή. Ο David και ο Dan μου είπαν, ‘Είναι το τέλος του κόσμου, τι άλλο θα την έβαζες να κάνει’. Αυτή μπορεί να είναι η στιγμή όπου η Arya αποδέχεται τον αυριανό της θάνατο, το οποίο ποτέ δεν κάνει – ‘Όχι σήμερα’. Οπότε είναι μια στιγμή που λέει, ‘Μάλλον θα πεθάνουμε αύριο και θέλω να ξέρω πώς είναι αυτό πριν συμβεί’. Είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε μια πιο ανθρώπινη Arya, να μιλά πιο φυσιολογικά για πράγματα που οι άνθρωποι φοβούνται».

ΟΙ 13 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ TOY TWITTER ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΗΝΗ:

* Το ‘Game of Thrones’ προβάλλεται κάθε Κυριακή στη Nova ταυτόχρονα με την Αμερική, και κάθε Δευτέρα Prime Time στις 22.00 στο Novacinema1HD. Για τα πάντα γύρω από το ‘Game of Thrones’, επισκέψου την ειδικά διαμορφωμένη μας σελίδα.

ΚΙ ΑΛΛΟ GAME OF THRONES:

Το όπλο που ζήτησε η Arya έχει τις ρίζες του στο βαθύ Westeros
Τι σημαίνουν οι αλλαγές στους τίτλους αρχής του ‘Game of Thrones’
Διάβασα αυτή τη θεωρία για το ‘Game of Thrones’ και συγκλονίστηκα