NETFLIX

Έτσι θα καταστρέψει τη σχέση σου το ‘Black Mirror’

Ο χρόνος σας μετράει αντίστροφα.

Στις αρχές του μήνα, σε μια δημοσκόπηση που στήθηκε online στη Μεγάλη Βρετανία, οι επισκέπτες καλούνταν να ψηφίσουν ποιο από τα σκοτεινά γκατζετάκια του ‘Black Mirror’ θα ήθελαν να αποκτήσουν. Σε εκείνο το poll νικητής βγήκε το εμφύτευμα ματιών από το επεισόδιο ‘The Entire History of You’ που καταγράφει τη ζωή σου και χαμένος η εφαρμογή του ‘Nosedive’ που σου επιτρέπει να βαθμολογείς τους ανθρώπους που συναντάς.

Στο δικό μας poll, σε δείγμα των τεσσάρων περίπου χιλιάδων ψηφοφόρων, νικητής ανακηρύχθηκε η συσκευή που σου επιτρέπει να νιώθεις ό,τι ακριβώς νιώθει ο άλλος από το φινάλε της πιο πρόσφατης σεζόν ‘Black Museum’, αλλά στον πάτο βρέθηκε ξανά η πιο φρικαλέα και πιο άμεσα πραγματοποιήσιμη εφαρμογή της σειράς.

Ο δεύτερος χαρακτηρισμός οφείλεται στο γεγονός ότι λίγο νωρίτερα σου είχαμε μιλήσει για μια παραλλαγή της που κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στην Κίνα, όμως δεν είναι η μόνη. Με αφορμή τη χθεσινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, το Netflix έβαλε online την εφαρμογή COACH του ‘Hang the DJ’, του επεισοδίου που ήθελε να γίνει ‘San Junipero στη θέση του ‘San Junipero’, και σε καλεί να τη χρησιμοποιήσεις με τον/την σύντροφό σου.

Πατώντας το κεντρικό button που εμφανίζεται στην οθόνη σου, η εφαρμογή σου δίνει ένα url που θα πρέπει να μοιραστείς με τον/την αγαπημένη/-ο σου. Αμέσως μετά, το COACH σας δίνει πέντε δευτερόλεπτα για να πατήσετε ταυτόχρονα το μαύρο κουμπί. Εκεί αρχίζει και το τέλος, με αποτελέσματα που κυμαίνονται από δεκαετίες ολόκληρες μέχρι κάποια λεπτά ακόμη.

Παίξε και έλα να γιορτάσεις(;) πνίξεις μαζί μας τον πόνο σου.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ

Το ‘Black Mirror’ έγινε πραγματικότητα στην Κίνα, έρχεται το τέλος
Ξέρουμε πώς θα είναι τα επεισόδια της πέμπτης σεζόν του Black Mirror
Black Mirror: Η ερμηνεία πίσω απ’ τον τίτλο της σειράς θα σε στοιχειώσει
Poll: Για ποιο απ’ αυτά τα γκάτζετ θα πούλαγες την ψυχή σου;