ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η σειρά του Falcon με τον Winter Soldier θα έχει κάτι από John Wick

Marvel και Baba Yaga. Ένα ταίρι γραμμένο στ' αστέρια.

Αν έχεις δει το ‘Endgame’, τότε ξέρεις ότι ο τίτλος έχει φαινομενικά μια ανακρίβεια. Ο Sam Wilson δεν είναι πια ο Falcon. Είναι ο νέος Captain America. Ως τέτοιο, λοιπόν, τον περιμένουμε να παρουσιαστεί στη σειρά που ετοιμάζει Disney+, η streaming πλατφόρμα της Disney, όμως πρέπει να συμμορφωθούμε με τον τίτλο της που προς το παρόν είναι ‘Falcon & Winter Soldier’.

Εκτός από τον Sebastian Stan που θα συμπρωταγωνιστήσει με τον Anthony Mackie, γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής έχει γίνει πρόταση στον Daniel Brühl που έπαιξε τον κακό Zemo στο ‘Civil War’ και στην Εmily Van Camp που υποδύεται τη Sharon Carter, για να τους πλαισιώσουν. Τη σκηνοθεσία των έξι επεισοδίων θα την αναλάβει εξ ολοκλήρου η Kari Skogland του ‘Handmaid’s Tale’, μοναδική υποψήφια στην κατηγορία σκηνοθεσίας στα Emmys του 2018, ενώ ως τώρα ο σεναριογράφος του πρότζεκτ ήταν ο Malcolm Spellman του ‘Empire’.

To τελευταίο νέο όμως είναι ότι ο Spellman θα έχει και φανταστική παρέα στο σενάριο. Μιλάμε για τον Derek Kolstad του ‘John Wick’, τον άνθρωπο που δημιούργησε τη μοντέρνα Baba Yaga. Δεν είναι σαφές εάν ο Kolstad θα αναλάβει κάποιο συγκεκριμένο επεισόδιο ως μέρος μιας εκτενέστερης δεξαμενής γραφιάδων που στήνεται αυτόν τον καιρό ή αν θα βοηθήσει σε όλα, ωστόσο ξέρουμε ότι ξέρει να κάνει πολλά με πάρα πολύ λίγα.

Ο John Wick είναι ένας χαρακτήρας που δεν χρειάζεται να πει πολλά για να γίνει επιβλητικός και αυτό θα φανεί χρήσιμο και με τους δύο χαρακτήρες της νέας σειράς. Επίσης ξέρει να φτιάχνει μικρότερους, ενδιαφέροντες χαρακτήρες και λεπτομέρειες που κάνουν ένα σύμπαν να μοιάζει πιο ολοκληρωμένο και χειροπιαστό παρά την υπερβολή που μπορεί να τους διέπει.

Εκτός από το ‘Falcon & Winter Soldier’, η Disney+ ετοιμάζει σειρά για τον Loki με τον Tom Hiddleston, το WandaVision με την Elizabeth Olsen και τον Paul Bettany, και μία άτιτλη για τώρα σειρά για τον Hawkeye του Jeremy Renner. Οι σειρές αυτές θα είναι πολύ περισσότερο κομμάτι της συνέχειας του Marvel Cinematic Universe από όσο αποδείχθηκαν οι μαρβελικές σειρές του Netflix και θα μπλέκουν άμεσα με την κινηματογραφική συνέχεια.

KI ΑΛΛΗ MARVEL:

Αναλύουμε διεξοδικά το ‘Avengers: Endgame’
Δύο δεκαετίες και τέσσερις Spider-Men μετά, ποιος είναι τελικά ο καλύτερος;
Η Disney ετοιμάζει σειρές με αγαπημένους σου Avengers για την πλατφόρμα της