(AP Photo/Reed Saxon)
ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έκτακτο: Ίσως δούμε reunion επεισόδιο ‘Friends’

Το HBO Max, η νέα στέγη της αγαπημένης σειράς, σκοπεύει να κάνει σπουδαία εκκίνηση τον Μάιο.

Αυτή είναι και δεν είναι μία ακόμη είδηση για πιθανό reunion των ‘Friends‘. Τέτοιου είδους τίτλους έχουμε συναντήσει τα τελευταία χρόνια ουκ ολίγες φορές στο ίντερνετ, έχουμε χαρεί, την πατάμε και την πατάμε (διπλής), αφού συνήθως πρόκειται για μούφα reunion. Η πιο τρανή φορά που την πατήσαμε ήταν όταν θα συνέβαινε η reunion συνέντευξη της παρέας με αφορμή ένα αφιέρωμα στον σκηνοθέτη James Burrows, που είχε σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια της σειράς. Επειδή ήταν στο πλαίσιο μεγάλου αφιερώματος, ο χρόνος των ηθοποιών στη σκηνή ήταν πολύ λίγος, μίλησαν κυρίως για τον (συγγνώμη κύριε ποιος είστε) Burrows και ο Matthew Perry εμφανίστηκε σε ένα μαγνητοσκοπημένο βίντεο.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το ειδικό reunion επεισόδιο μπορεί και να μην απέχει πολύ από αυτό, δηλαδή να πρόκειται απλά για μια ομαδική συνέντευξη της παρέας. Και αυτό όμως δεν είναι λίγο, γιατί αυτή τη φορά θα είναι και ο Chandler με σάρκα και οστά (τι άθελά της μακάβρια έκφραση), αλλά και οι δημιουργοί της σειράς David Crane και Marta Kauffman. Kαι ενώ μεταξύ τους τα Φιλαράκια βρίσκονται όπως μας απέδειξε η πρώτη φωτογραφία στο Instagram της Jennifer Aniston, μια τέτοια συνάντηση και συζήτηση για τα μάτια του κοινού έχει να συμβεί χρόνια ολόκληρα.

Πριν τη συνέντευξη για τον Burrows είχαν ξαναγίνει τύπου reunion  προσπάθειες από εκπομπές, με ψιλοατυχή σκετς με κάποια από τα μέλη των ‘Friends‘, που σου επιβεβαιώνουν ότι δεν θα ήθελες ένα κανονικό reboot της σειράς.

Στην Ellen DeGeneres το 2013.

Και στον Jimmy Kimmel το 2014.

Δεν θα ήμασταν αισιόδοξοι για την πληροφορία και το αποτέλεσμα, αν το πιθανό reunion δεν γινόταν με αφορμή το λανσάρισμα του HBO Max τον Μάιο, της νέας τύπου Netflix πλατφόρμας του HBO. Άρα είναι στη μέση μεγάλα συμφέροντα, αφού ένα τέτοιο καλό επεισόδιο θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση της πλατφόρμας στα πέρατα του κόσμου. Σε κάθε περίπτωση, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η συμφωνία δεν έχει κλείσει ακόμα και το HBO Max αρνήθηκε να σχολιάσει την είδηση.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα Φιλαράκια δεν πρέπει να επιστρέψουν γιατί ενηλικιώθηκαν
Το ‘Friends’ ξεπερνά κάθε έννοια του χρόνου
Πώς να φτιάξετε το leftover σάντουιτς της Monica Geller
Chandler ή Joey; Ήρθε η ώρα να λύσουμε τα μεγαλύτερα διλήμματα του ‘Friends’

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!