NETFLIX

Το ‘I Think You Should Leave’ είναι η πιο αστεία σειρά του Netflix

Δείτε τους χαρακτήρες του Tim Robinson να φτάνουν στα άκρα για να κρατήσουν τον χαρακτήρα τους.

Το ‘I Think You Should Leave with Tim Robinson’ άρχισε να στριμάρει στο Netflix τον Απρίλιο και μάλιστα το συμπεριλάβαμε στις καλύτερες σειρές του μισού 2019. Παρόλα αυτά αισθανόμαστε ότι η σειρά δεν έχει πάρει τη δημοσιότητα που της αξίζει, γι αυτό και θελήσαμε να της αφιερώσουμε ένα ολόκληρο άρθρο, υμνώντας την αστειότητά της.

Disclaimer: Μην θέλοντας να αδικήσουμε τις υπόλοιπες κωμικές σειρές που στριμάρουν στο Netflix, το ‘I think you should leave’ είναι ορίτζιναλ σειρά της πλατφόρμας, οπότε το βάζουμε πρώτο σε αστειότητα από τις ορίτζιναλ σειρές.

Είναι, λοιπόν, μία σειρά που σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό, πράγμα πολύ σπάνιο στην εποχή μας. Αν μάλιστα δεν σε κερδίσει από το πρώτο λεπτό, δεν θα σε κερδίσει ποτέ. Δεν καταλαβαίνεις ποτέ πού θα σου έρθει το αστείο, ενώ οι χαρακτήρες είναι κυρίως άνθρωποι που δεν παραδέχονται το λάθος τους και που φτάνουν στα άκρα για να περισώσουν την αξιοπρέπειά τους, που καταρρέει όλο και περισσότερο.

Όπως μαρτυρά και ο τίτλος της, δημιουργός, αλλά και πρωταγωνιστής της, είναι ο Tim Robinson. Συνδημιουργός της σειράς είναι ο Zach Kanin, ο οποίος παίζει μικρότερους ρόλους στη σειρά. Ένας από τους χαρακτηριστικούς του Κanin είναι o Paul, σε ένα από τα δημοφιλέστερα σκετς της σειράς, το ‘Focus group’.

Η σειρά έχει μόλις 6 δεκαπεντάλεπτα επεισόδια και το καθένα από αυτά περιέχει πέντε μικρά αυτοτελή επεισοδιάκια. Αν όλο αυτό σας θυμίζει SNL, πολύ καλά κάνει και, γιατί ο Tim Robinson έχει στην πλάτη του μια τετραετή θητεία ως σεναριογράφος και ως μέλος του καστ στο σόου.

Ο Tim Robinson έχει πει σε συνεντεύξεις του, ότι πολλά από τα σκετσάκια ήταν προτάσεις που είχε κάνει την περίοδο που έγραφε για το SNL, και που είχαν απορριφθεί. Επιπλέον στα σκετσάκια παίζουν και πάρα πολλοί ηθοποιοί που είχαν υπάρξει μέλη του καστ του SNL, όπως η Vanessa Bayer, η Cecily Strong, ο Will Forte και (ο αγαπημένος μας) Andy Samberg. Ενώ στα σκετς εμφανίζονται και άλλοι γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Steven Yeun του ‘Walking Dead’ και ο Fred Willard, που έχει κάνει γκεστ σε ό,τι υπάρχει.

Σε ένα από τα καλύτερα σκετσάκια πρωταγωνιστεί και ο Tim Heidecker, από το κωμικό δίδυμο ‘Tim & Eric’. Η σειρά μάλιστα έχει συγκριθεί και με τα σκετς των Tim & Eric και ο ίδιος ο Tim Robinson (μην μπερδέψετε τους Tim) έχει πει σε συνέντευξή του ότι σαφώς επηρεάστηκε από τους Tim & Eric στην κωμωδία του, αφού αυτό που έκαναν εκείνοι ήταν τόσο μοναδικό και διαφορετικό για την κωμωδία.

To ‘I think you should leave’ είχε όμως ξαναϋπάρξει τρία χρόνια πριν. Το 2016 το Netflix είχε αναθέσει σε 8 κωμικούς, να κάνουν ο καθένας από ένα επεισόδιο και τους είχε δώσει εντελώς το ελεύθερο να κάνουν ό,τι θέλουν. Η σειρά λέγεται ‘Netflix presents: The Characters’ και το 7ο επεισόδιο ανήκει στον Tim Robinson και είναι ένας προάγγελος του ‘I think you should leave’, αφού είναι ακριβώς στο ίδιο ύφος. Μην παραλείψετε να δείτε λοιπόν και αυτό το διαμάντι, γιατί στριμάρει ακόμα. Παραλείψτε να δείτε τα υπόλοιπα 7 επεισόδια των άλλων κωμικών, γιατί δυστυχώς δεν είναι τόσο ωραία και η ζωή είναι μικρή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι 19 καλύτερες σειρές του 2019 μέχρι τώρα
Οι 10 καλύτερες κωμωδίες του 21ου αιώνα (ως τώρα)