NETFLIX

Ragnarok: Θεοί και Γίγαντες έρχονται στο Netflix

Το τέλος των Θεών έρχεται με μοντέρνο twist σε νέα νορβηγική σειρά της πλατφόρμας.

Η νέα σειρά ενηλικίωσης του Netflix ‘Ragnarok’ θα κάνει ηχηρό ποδαρικό στη streaming πλατφόρμα τον Ιανουάριο του 2020, με θεούς, γίγαντες και ένα μήνυμα για την κλιματική αλλαγή από τη Νορβηγία.

Η νορβηγική μυθολογία βρίσκει ένα μοντέρνο twist στη φανταστική, καταπράσινη πόλη Edda, όπου οι κάτοικοι δεν είναι απαραίτητα αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι. Μαζί τους οι θεατές θα βιώσουν έναν δραματικά ασταθή κόσμο που μοιάζει επικίνδυνα με τον δικό μας. Λιώσιμο των πάγων, ζεστοί χειμώνες, βίαιες καταιγίδες – όλα τους φαινόμενα που μπορεί να φέρνουν ένα νέο Ragnarok, το τέλος των θεών. Εκτός κι αν μια παρέα έξι εφήβων βρει τον τρόπο να το σταματήσει.

Το καστ περιλαμβάνει ηθοποιούς από χιτ ‘Skam’ και το ‘22 July’ του Paul Greengrass, ενώ ανάμεσα στους παραγωγούς βρίσκουμε τη Meta Louise Foldager Sørensen των ‘Antichrist’, ‘Melancholia’ και, πιο πρόσφατα, του υποψήφιου για Όσκαρ ‘The Wife’.

Το ‘Ragnarok’ θα στριμάρει με 6 επεισόδια στις 31 Ιανουαρίου 2020.

netflix

***

Class of ’99: Το αφιέρωμά μας στο θρυλικό σινεμά του 1999 ολοκληρώνεται στο νέο επεισόδιο του POP για τις Δύσκολες Ώρες, με τις 35 ταινίες που διαμόρφωσαν την καλύτερη χρονιά του κινηματογράφου!

ΚΙ ΑΛΛΟ NETFLIX:

The Witcher: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το fantasy epic του Netflix
Living With Yourself: Ο διπλός Paul Rudd είναι ο καλύτερος Paul Rudd
Το ‘I Think You Should Leave’ είναι η πιο αστεία σειρά του Netflix