NETFLIX

Η αρχή του τέλους για τον Bojack Horseman ξεκίνησε σήμερα

Κυκλοφόρησε το trailer της έκτης και τελευταίας σεζόν της σπουδαίας σειράς του Netflix.

Μπορείτε να σημάνετε αυτή τη σημερινή ημερομηνία, 27 Σεπτεμβρίου 2019, ως τη μέρα της αρχής του τέλους για το ‘Bojack Horseman’. Σήμερα είναι που πήραμε την πρώτη ιδέα για την τελευταία σεζόν μιας εκ των καλύτερων σειρών που παίζονται αυτή τη στιγμή.

Το Netflix είχε ήδη ανακοινώσει ότι η animated σειρά θα τελείωσει με μια σεζόν 16 επεισοδίων χωρισμένη σε δύο μέρη. Το πρώτο θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Οκτωβρίου και το δεύτερο στις 31 Ιανουαρίου του 2020.

Όπως μπορούμε να δούμε από το τρέιλερ, ο Bojack βρίσκεται ακόμα σε κέντρο αποτοξίνωσης και αφηγείται με ένα γράμμα που γράφει στη Diane την πορεία του. Στο γράμμα του αυτό φαίνεται ότι για πρώτη φορά, μετά από 5 σεζόν, ο Bojack προσπαθεί να κάνει μια πρόοδο σε αυτή την προσπάθεια που κάνει από τη στιγμή που τον πρωτογνωρίσαμε: να πετύχει δηλαδή με κάποιον τρόπο την αυτοπλήρωση.

Το αν θα τα καταφέρει είναι σίγουρα ένα θέμα που μένει να δούμε. Αλλά εδώ που τα λέμε, ένας αντιήρωας με χαρακτηριστικά Don Draper, Walter White και Tony Soprano, πόσο happy end μπορεί να έχει;

 

***

Και μην ξεχνάς! Άκου τι είπαμε για τις νίκες του ‘Game of Thrones’, τον θρίαμβο του ‘Fleabag’ και τα Emmys του Netflix.

KI AΛΛΟ ΝΕTFLIX:

3 μεγάλα ερωτήματα που μας άφησε η δεύτερη σεζόν του Mindhunter
Unbelievable: Επιτέλους, ένα δράμα που ξέρει να μιλά για τη σεξουαλική κακοποίηση