ΦΑΓΗΤΟ

Τα KFC μόλις έβγαλαν τα πιο αποτρόπαια crocs που έχεις δει ποτέ

Δεν θα είσαι καθόλου ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα.

Νοσηρός νους σε παραλήρημα γέννησε μια αποτροπιαστική ιδέα που υιοθετήθηκε αμέσως από τα πανίσχυρα λόμπι της παπουτσοβιομηχανίας και των κοτοπουλάδων. Δεν γλιτώνουμε δηλαδή, θα δούμε την εφαρμογή της ιδέας μπροστά μας, να μαγαρίζει τα ίδια τσιμέντα και χώματα που θα πατάμε και οι υπόλοιποι.

Crocs με εμφάνιση τηγανιτού φαστφουντάδικου κοτόπουλου, αυτή είναι η ιδέα που σκορπάει παγκόσμια αγανάκτηση. Και άκου πώς είναι σχεδιασμένα: το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι φτιαγμένο για να μοιάζει με ένα τραγανό κομμάτι κοτόπουλου, ενώ οι σόλες έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μοιάζουν με το περίφημο κουβά των KFC. Και για να γίνει ακόμα χειρότερο, αυτά τα δύο fried μπουτάκια που βλέπεις πάνω στα παπούτσια, αποτελούν κανονικό μέρος τους, δεν είναι κάποια ομορφιά για τις ανάγκες της φωτογράφισης. Δεν τρώγονται.

Δες τη μικρή διαφήμιση για να καταλάβεις:

Αν, λοιπόν, είσαι ένας από τους εκατομμύρια ανθρώπους που ήθελαν κάποια στιγμή στη ζωή τους να χώσουν το πόδι τους μέσα σε δυο κοτόπουλα και να βολτάρουν με αυτά, τώρα είναι η ευκαιρία σου. Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου τα ‘KFC Crocs’ θα στοιχίζουν 55 ευρώ και αν γραφτείς στο Crocs.com, θα μπορείς να ειδοποιηθείς έγκαιρα για το πότε θα είναι διαθέσιμα αυτά τα συλλεκτικά και limited edition κομμάτια.

Λογικά κάπου την άνοιξη θα μπορείς να τα βρεις.

Ευκαιρία μεγάλη, δεν χάνεται.