WOMEN

Ελληνίδα, ξεκαβάλα επιτέλους από το φλαμίνγκο

Η επιδημία των φουσκωτών ροζ φλαμίνγκο καλά κρατεί. Εδώ εκείνες που τα 'δάμασαν' καλύτερα

‘Εδώ ο ιός των φουσκωτών ροζ πτηνών χτύπησε κοτζάμ Χάρις Αλεξιου (που, εντελώς απρόσμενα, έκανε αντίστοιχο post), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα του ξέφευγε;’

Αυτό θα μπορούσε να είναι και το επίσημο slogan της όλης ιστορίας καθώς, όπως συμβαίνει συνήθως με όλες τις ξενόφερτες μόδες, τις μαθαίνουμε σχετικά αργά, τις υιοθετούμε με μανία και, μετά, με κάποιο δικό μας μαγικό τρόπο, τις κάνουμε ακόμη πιο λύσσα.

Και σκέψου ότι όλα ξεκίνησαν δυο μόλις χρόνια πριν, όταν η Taylor Swift ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία αγκαλιά με τον -τότε σύντροφό της- DJ Calvin Harris, πάνω σε ένα φουσκωτό κύκνο. (Κύκνο είπα, βρε Πηνελόπη, όχι ότι είναι αυτό το πράγμα που καβαλάς εδώ).

Ο κύκνος, δια χειρός μιας έξυπνης Αυστραλέζικης εταιρίας, μέσα σε ένα καλοκαίρι έγινε φλαμίνγκο. Και μετά ξέσπασε ο κακός ο χαμός με τα μεγέθη να ποικίλλουν από θήκες για ποτήρι μέχρι αυτό το μαμούθ που -προς τιμήν της- δεν διστάζει να κάνει κουμάντο η Άννα Διαμαντοπούλου. Κάνοντας, ίσως, προπόνηση για τους δράκους του Game of Thrones.

Ουσιαστικά πρόκειται για το απρόσμενο comeback των πλαστικών ροζ φλαμίνγκο που είχε φτιάξει το 1957 o Don Featherstone ως διακοσμητικά για το γκαζόν.

Και ο κανονικός του ρόλος (τα ακούς Κατερίνα Παπουτσάκη ή τσάμπα μιλάω;) είναι ως φουσκωτό πισίνας.

 Άσχετα αν η ‘θαλασσοπόρος’ Αθηνά Οικονομάκου τόλμησε να ταξιδέψει με ένα τέτοιο στον Ινδικό ωκεανό (βλέπε σε μια παραλία των Μαλδίβων).

Για να μην σου πω, με κίνδυνο να με θεωρήσεις υπερβολικό, ότι με το ίδιο φλαμίνγκο έκανε το ταξίδι ως τη Μύκονο.

Άλλωστε τα φλαμίνγκο είναι αποδημητικά πουλιά. Και τα κανονικά και τα φουσκωτά που έχουν μετατρέψει σε φετινό στέκι τους την Μύκονο. Εκεί που διασταυρώθηκαν επίσης με την Josephine Wendel.

Ένα κορίτσι που, αν κρίνει κανείς από το account της, δεν έχει αφήσει φουσκωτό πτηνό που να μην το έχει καβαλήσει.

Όσον αφορά το κατά πόσο έχουν στραβώσει οι πελεκάνοι της Μυκόνου με όλη αυτή την εισβολή, αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από το ρεπορτάζ.

Πάντως, εκείνη η ‘φιλόζωη’ που έχει κερδίσει την εκτίμησή μας, είναι η ανερχόμενη personal trainer Ελεάννα Παλαιολόγου η οποία, λόγω της τρυφερότητας που δείχνει απέναντι στα πτηνά, μπήκε και κεντρική φωτό στο άρθρο.

Αν και την μαλώνουμε λίγο για το γεγονός ότι άργησε να πάρει χαμπάρι το hype και να ψάξει να βρει το πτηνό του καλοκαιριού της.

Αντιθέτως με την Νάντια Μπουλέ, μια σοκαριστικά έξυπνη γυναίκα, που το πόσταρε όπως έπρεπε και όταν έπρεπε.

Την απρόσμενα μικρή, φάση ‘παιδιά, που είναι όλες οι υπόλοιπες;’ λίστα συμπληρώνει η fashion blogger Έλενα Γαλιφά.

Τι μένει για το τέλος; Μια ειδική μνεία στην πρωτοπόρο του κινήματος του ροζ φλαμίνγκο, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία -ήδη δυο καλοκαίρια πριν- είχε βγει στην παραλία φορώντας ένα μαγιό-οιωνό για όλα όσα μας επιφύλασσε το μέλλον.