WOMEN

Οι Ελληνίδες που έχουν μετατρέψει τις παραλίες σε στίβο του Survivor

Καβάλα σε κουλούρες και SUP, με μια σανίδα του surf στα πόδια ή μια μπάλα του βόλεϊ στο χέρι. Αυτές, με άλλα λόγια, που και ιδρώνουν και μας κάνουν να ιδρώνουμε.

Κατάφορη και μεγάλη αδικία. Μόνο έτσι μπορούμε να χαρακτηρίσουμε το γεγονός ότι, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε αφιερώσει τόσα κομμάτια σε εκείνες που απλώς κάθονται σε μια ξαπλώστρα και ποζάρουν (εσένα κοιτάζω Λάουρα-και κατέβα αμέσως από τη σανίδα μην πέσεις), ενώ έχουμε αγνοήσει πλήρως τα κορίτσια που μας προσφέρουν και άρτο και επιπέδου Survivor θέαμα.

Μια φλασιά που έφαγα βλέποντας την βεραμάν Αμαζόνα Ειρήνη Κολιδά να γυμνάζεται δίπλα στην παραλία.

Θα μου πεις, δουλειά της είναι, ρε φιλαράκι, λογικό είναι να γυμνάζεται. Όπου και όπως μπορεί. Το ίδιο, αντίστοιχα, που συμβαίνει στην περίπτωση της Διάσημης Σόφης Πασχάλη.

Της fitness fanatic Φελίσιας Λαπάτη, κόρη του συζύγου της Έλλης Αγγελιδάκη και μεγάλη μας αδυναμία.

Και όλων των υπολοίπων που έχουμε εντός της λίστας με τις ελληνίδες fitness girls που θα μπορούσαν να είναι μοντέλα ή της αντίστοιχης για τις Ελληνίδες γυμνάστριες.

Οι surfer που αγαπήσαμε

Δεύτερη τη τάξει αφορμή για όλο αυτό είναι ότι, αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στη Μύκονο, η πολυδιαφημισμένη Anastasia Ashley, η surfer με τους καλύτερους γλουτούς στον κόσμο.

Ιδανική αφορμή να πούμε για άλλη μια φορά μπράβο στην κοσμογυρισμένη Έφη Βρακά, το μοντέλο και πρωταθλήτρια της καρδιάς μας.

Την πανάξια δηλαδή εκπρόσωπο της ελληνικής surf κοινότητας μαζί -σε πολύ μικρότερο, φυσικά, βαθμό, με την Ελεονώρα Μελέτη που ζει για το καλοκαίρι και κάνει ότι μπιτς σπορ βρεθεί μπροστά της.

meleti

Tη Survivor Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που βλέπετε εδώ στην Αυστραλία, η οποία πληροί όλες τις σχετικές προϋποθέσεις.

Tην ανερχόμενη Ευαγγελία Τσιορλίδα που μας δίνει μια γεύση από Χαβάη.

Και, λαστ μπατ ντο λιστ, που έλεγαν και στο χωριό μου, την Λυδία Παπαιωάννου που επίσης ασχολείται εδώ και χρόνια.

Μιλάμε για μεθοδικά και κανονικά. Δεν έχει απλώς τη σανίδα για prop, όπως η Κατερίνα Στικούδη.

 

Η βασίλισσα των insta-θαλάσσιων sport

Για άλλη μια φορά ο τίτλος καταλήγει στην Αθηνά Οικονομάκου, την οποία έχουμε δει (πρόσφατα, δεν χρειάστηκε να πάμε καθόλου πίσω) SUP στον Ινδικό Ωκεανό.

Καταδύσεις στις Μαλδίβες (το ξέρω ότι είναι στον Ινδικό, απλώς δεν ήθελα να επαναλάβω δυο φορές το ίδιο μέρες)

Και, τέλος, surf. Γιατί ναι, έτσι διατηρούνται τα κορμιά το καλοκαίρι.

Αν εκεί που με κέρδισε είναι με τις διαδοχικές λήψεις της μέσα σε φουσκωτά παιχνίδια θαλάσσης (συγκεκριμένα ένα ροζ φλαμίνγκο και σε μια πάπια). Και αυτά, υπό μια έννοια, θαλάσσια sport θεωρούνται. Σωστά;

Ο ίδιος λόγος που οφείλουμε να πούμε ένα καλό λόγο για την Josephine που παίζει απο beach volley (respect στην χαλ οφ φαμερ του είδους, την αειθαλή Βίκυ Χατζηβασιλείου).

Και yoga by the beach κάνει και σε φουσκωτό ‘Μυκονιάτη’ μονόκερο δεν διστάζει να σκαρφαλώσει, όπως βλέπεις στην κεντρική εικόνα.

SUP είσαι Κύριος και θαυμαστά τα έργα σου

Αυτό ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας τη Βασιλιάνα, ίσως την ωραιότερη Ελληνίδα αυτή τη στιγμή, να είναι πάνω στη σανίδα. Χωρίς να φαίνεται καν το μεγαλύτερό της ατού, δηλαδή τα καταπράσινα μάτια της.

Eνώ SUP είδαμε να ‘καβαλάει’ τόσο η Survivor Ειρήνη Παπαδοπούλου όσο και η πάλαι ποτέ Playmate της καρδιάς μας, Κάτια Δέδε.

Καθώς επίσης η Μαριέτα Χρουσαλά που ξέρει να τραβάει κουπί σε αυτή τη ρημάδα τη ζωή.

Η χορεύτρια που ποτέ δεν ξεπεράμε, Ίνα Σιδέρη.

 

Και η Χριστίνα Μπόμπα με τον Σάκη της στον τιμημένο Άγιο Δομίνικο.

Ενώ, από την άλλη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη προτιμάει το tube.

 

Τι μένει για το τέλος; Ένα δελφίνι να φιλάει την Δούκισσα Νομικού στο μάγουλο.

H Χριστίνα Μουστάκα να αποδεικνύει πως όλα τα φουσκωτά επιπλέουν.

Η Βασιλιάνα να μας δείχνει το ταλέντο της στο ψάρεμα.

Και η ωραιότερη Κρητικιά όλων, η Μαρία Τσαγκαράκη, να μας δείχνει το ταλέντο της στο ψήσιμο των ψαριών που ψάρεψε. Γιατί μετά από τόσο άθληση, ένα ψαράκι είναι ότι πρέπει. Δεν νομίζεις;

Προφανώς υπάρχουν και άλλες που αθλούνται. Αλλά αν δεν το έχουν ανεβάσει στο instagram, πως περιμένουν να το ανακαλύψουμε. Ε, πως;