WOMEN

Οι Ελληνίδες που ξέρουν από εξωτικές παραλίες Survivor

Χρειάζεται προπόνηση και εμπειρία για να αντέξεις στο συνδυασμό ανελέητου ήλιου, λευκής άμμου και καρύδας. Τα παρακάτω κορίτσια είναι έτοιμα και θαρραλέα.

Υπάρχουν πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή που είναι καλύτερο να τα φαντάζεσαι, παρά όντως να τα ζεις. Ένα από αυτά είναι όλα αυτά τα υπέροχα εξωτικά μέρη, με τους κοκοφοίνικες να κουνιούνται στο αεράκι (προσοχή στις καρύδες που πέφτουν και προκαλούν διασείσεις-ρωτήστε τον Keith Richards, αυτός έπαθε και έμαθε), τη λευκή άμμο να είναι λεπτή σαν σιμιγδάλι και τα γαλαζοπράσινα νερά να σε προκαλούν να μείνεις για ώρες μέσα τους.

Στην πραγματικότητα, τουλάχιστον βάσει τη δική μου εμπειρία από Ταΐλάνδη, Μπελίζ και Πλάγια ντελ Κάρμεν (προ κρίσης, φυσικά, αλλά αυτά δεν αλλάζουν), ο ήλιος σε βαράει κατακέφαλα στο δεκάλεπτο, ο κοκοφοίνικας είναι διακοσμητικός (α, ρε αθάνατο αλμυρίκι), η καρύδα έχει γεύση σανίδας και η θάλασσα, εκείνη που περιμένεις να είναι δροσερή (γιατί έτσι μας έχει καλομάθει η μαμά Μεσόγειος), θυμίζει θερμοσίφωνα και σε κάνει να ιδρώνεις ακόμη περισσότερο.

Memories James Bond Island Pucket Phang Nga Bay…. #memories #holidays #james_bond_island #pucket #phanganisland #phanganlife #phang_nga_bay #thailand

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sasa Basta (@sasabastavip) στις

Για αυτό σου λέω, το να ζεις σε μια παραλία επί ένα τρίμηνο, χωρίς αντηλιακό και φαγητό, δεν είναι καθόλου απλό πράγμα. Εξού και ψάξαμε να δούμε, τώρα που όπου να’ ναι θα μπει κανένας καινούργιος παίκτης μέσα στο Survivor, ποιες επώνυμες Ελληνίδες έχουν μια σχετική ‘εμπειρία’.

OK, το ξέρουμε ότι άλλο το εξωτικό selfie στο instagram και άλλο το ρίαλ ντίλ, όπως λέγανε και στο χωριό μου στην Καλλιθέα, αλλά, στη χειρότερη, καλό δεν είναι να ξέρουμε ποιο από τα κορίτσια μας έρχεται και κουμπώνει πιο όμορφα στην όλη ιστορία; Έστω και μόνο από άποψη αισθητικής;

Εν αρχή η Αμαρυλλίς στην Ταΐλάνδη, που και ξέρει να ντιλάρει με ζώα (αλήθεια, έχουν τίγρεις στον Άγιο Δομίνικο;) και να κρεμιέται από το σχοινί/ παλαμάρι/ δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς είναι που βάλαμε κεντρική φωτό.

Ενώ μια χαρά ντιλάρει με τον Μπαλινέζικο πίθηκο και η Ελεονόρα Μελέτη. Ακόμη και όταν αυτός βάζει την πατούσα του εκεί που δεν πρέπει.

 

Αν και, με συμπάθιο στην Σάσα Μπάστα (στην Ταιλάνδη) και την Κάτια Δέδε (στο Cape Town) δικαιωματικά εδώ και τώρα εντός Survivor πρέπει να μπει η Χριστίνα Στεφανίδη.

Εκείνη δηλαδή που, πίσω στο 2012, πήγε όντως στον Άγιο Δομίνικο  με τον φωτογράφο Settimio Benedusi για λογαριασμό της έκδοσης Sportweek Dreams 2012 της Ιταλικής Gazzetta dello Sport.

Mε μπόνους το φοβερό και τρομερό νυχτερινό βίντεο που μπορείς να δεις εδώ.

Προσωπικά θα την έβαζα εντός παιχνιδιού εδώ και τώρα. Ιδανικά δίδυμο με την ανερχόμενη sex bomb Σοφία Χαρμαντά που έκανε πρόσφατα τα νερά της Τζαμάικα να βράσουν.

 

Εκεί που δούλεψε δηλαδή με ένα τοπ Νεοϋορκέζο φωτογράφο.

 

Μαζί τους κολλάει μια χαρά η Χριστίνα Μουστάκα, πρώτη μούρη στο αφιέρωμά μας στις Ελληνίδες στην καυτή άμμο, που ξέρει να κάνει και καλές γέφυρες,  όπως μας απέδειξε στην πρώτη της φωτογράφηση για το Esquire.

Αλλά για αυτό, τις Ελληνίδες που θα θέλαμε να μπούμε στο Survivor, τα έχουμε πει ήδη. (μεταξύ των οποίων φυσικά και πρέπει να είναι, ως σούπερ ανταγωνιστική και beach compatible Κατερίνα Στικούδη -Άσε που της πάνε φοβερά και τα κολιέ από κοχύλια).

Τις εξωτικές παραλίες έχει επίσης φάει με το κουτάλι η -μέχρι πρότινος μόνιμη κάτοικος Αμερικής- Χριστίνα Αλούπη.

H Ελληνοσουδέζα σχεδιάστρια Rebecca Stella Simonsson που βλέπουμε να κάνει παρέα με ένα πιγκουίνο στη Νότια Αφρική.

 

H Μαριέττα Χρουσαλά που βλέπουμε εδώ κάπου στη Καραϊβική.

 

Η Ιωάννα Ντεντή από τo Next Top Model, που επίσης κάνει καριέρα στο Αμέρικα και, όπως μπορείτε να δείτε εδώ, έχει και μια ευχέρεια με την καρύδα.

Αν και το πιο φουλ στην εξωτική παραλία account είναι με διαφορά αυτό της πρωταθλήτριας surf Έφης Βρακά.

Εκείνη που μόλις ανακάλυψε, λόγω DNA Test, ότι πέρα από μισή Γαλλίδα και μισή Ελληνίδα, είναι επίσης ένα κομματάκι Μαροκινή και Κολομβιανή.  Κάτι που το είχαμε ήδη πάρει χαμπάρι.

 

Τη λίστα συμπληρώνει η νέα αγαπημένη μας τραγουδίστρια, Αναστασία Τερζή, που απλώνει με ευχέρεια τα κάλλη της στα Κανάρια.

Η πάλαι ποτέ Playmate και πάντα προικισμένη Σίλβια Παπαδάκη που μας δείχνει το σωστό τρόπο να περπατάμε στην άμμο στην Playa del Carmen.

Εκεί που παίζει και να διασταυρώθηκε με την μόνιμη κάτοικο Μεξικού Ντένια ‘Next Top Model’ Αγαλιάνου που κάνει εντατική ‘προπόνηση’ για Survivor σε Playa, Tulum και τις γύρω περιοχές.

 

Tι μένει για το τέλος; To ψέμα και η αδίκια που νίκησαν αφού δεν βάλαμε εντός την Όλγα Φαρμάκη (που έχει κάνει και ένα πέρασμα από το Μπαλί). Φαντάζομαι εκείνη θα την άφηνε ο Ντάνος να προχωρήσει μπροστά.