WOMEN

H Emma Stone πρώτη τον λίθον βαλέτω

Το πρόβλημα είναι πως μας τον έριξε κατακέφαλα. Παρά την παραζάλη, μαζεύουμε τα κομμάτια μας και τη χαρίζουμε στην αιωνιότητα μέσω Hall of Femme. Το κέρδισε.

Αυτό που έχει κάνει η Emma Stone στα μυαλά των συντακτών του ΟΝΕΜΑΝ νομίζω πως δεν το έχει καταφέρει καμία στους σαράντα μήνες του site. Ξεκίνησα ο μωρός να γράφω μια ερωτική εξομολόγηση για το κορίτσι με τα τεράστια μάτια και μετά την πρώτη πρόταση, λέω “δεν κοιτάω τι έχουν γράψει οι πιο ‘επί των γυναικών’ στο παρελθόν;”. Και κοίταξα. Και άφησα στην άκρη την εξομολόγηση.

 

32 μήνες πριν, ο Μίχαλος έγραφε τη δική του ερωτική επιστολή στην Emma με τις φακίδες, λίγες μέρες πριν πάρει την καλοκαιρινή του άδεια. Δηλαδή αντί να έχει το μυαλό του στις παραλίες, το είχε στην Emma. Ε, τι επιστολή να γράψω εγώ μετά;

emma_stone 

Πριν το Μάνο, επί εποχής MEN 24, ο Μάρκος ο Λαμπρής μιλούσε για την πιο σέξι συγγραφέα εκεί έξω, ενώ μόλις πριν 10 μήνες, ο Θωμάς Σγουρός, αφότου τη γνώρισε από κοντά στο Παρίσι με αφορμή την πρεμιέρα του Amazing Spiderman 2 (ξέρω πού μένεις Θωμά Σγουρέ), έγραψε για την πορσελάνινη ομορφιά της.

Πολύ καλά κύριοι. Αφού το θέλετε έτσι, ας μονομαχήσουμε. Δώστε μου μόνο λίγα λεπτά να τοποθετηθώ.

 

Θα σας κουοτάρω κιόλας. Αυτό θα πει fair play.

 

Όσα τερμάτισε η Emma στο Birdman

Γράφω πολύ αραιά για γυναίκες που μου αρέσουν κυρίως γιατί είμαι περίεργος και δεν μου αρέσουν αρκετά δημοφιλή κορίτσια όπως η Scarlett. Αυτό που προσπαθώ να μην κάνω, ειδικά σε περιπτώσεις ηθοποιών είναι να αναλύω πώς, πότε και γιατί μ’ αρέσουν μέσω της φιλμογραφίας τους. Δεν θυμάμαι την Emma Stone λοιπόν ως ταίρι του Spiderman και μεταξύ μας, δεν γίνεται να τη θυμάμαι έτσι.

 

Έτσι έκανα και με την Emma Stone από την πρώτη φορά που την είδα, που δυστυχώς δεν θυμάμαι που ήταν. Κάπου εδώ όμως έρχεται το μεγάλο ‘αλλά’ και η εξαίρεση στον κανόνα που μόλις μοιράστηκα. Το Birdman, μια ταινία δηλαδή, είναι ο λόγος που διαλέγω να στείλω τη Stone στο πάνθεον.

Για την ακρίβεια, ο λόγος είναι η Stone στο Birdman.

Ταλαιπωρημένη, εξαρτημένη, ξερακιανή, μα τόσο τόσο ελκυστική. Ακόμη κι έτσι. Ακόμη και αντι-τουριστική. Γιατί το ξερακιανό έδειξε πιο γλαφυρά τα μάτια της, γιατί αυτή η χλωμάδα είναι ο λόγος που την αγαπήσαμε, γιατί δεν είναι αμπλαρισμένη, άνθρωπος είναι, έχει και τις κακές της μέρες. Αν στις κακές της μέρες είναι τόσο όμορφη όσο στο Birdman, ε να το κλείσουμε το μαγαζί, δεν έχει νόημα.

 

Κατηγορία partner > Κατηγορία crush

Τι εννοώ με τον μεσότιτλο. Εννοώ ότι η Stone (και γενικότερα τα κορίτσια που μου αρέσουν) έχει ιδιότητες που την ανάγουν σε κάτι προοριζόμενο για πιο σταθερό. Είναι πολλά παραπάνω από μια απλή καψούρα, αφού θες να τα πούμε πιο λιανά.

Δύο φορές έχω εκδηλωθεί κατά τη διάρκεια ενός live chat. Η πρώτη φορά ήταν σε ένα για την τέταρτη σεζόν του Game of Thrones που ανέφερε πόσο σινεμά θα ήθελα να δω δίπλα στην Ygritte. Η δεύτερη ήταν πριν λίγες μέρες στο live chat για τα Όσκαρ που παραδέχτηκα δημόσια ότι δεν βλέπω φιλικά την Emma Stone.

Φοβάμαι πως δεν την ενημέρωσε κανείς.

 

Παρ’ όλ’ αυτά, τελείως μες στα πράγματα για χάρη της, ξέρω μέχρι και τι φόρεσε στο κόκκινο χαλί. Elie Saab. Δεν ξέρω αν είναι άντρας ή γυναίκα ο άνθρωπος πίσω από το Elie Saab, αλλά τι σημασία έχει;

 

Βέβαια, η μισή κουβέντα για τη φανταστική της ύπαρξη γυρίζει και ξαναγυρίζει γύρω από τη βραχνή της φωνή, άλλη μέγιστη, οικουμενική σημαδούρα του σέξι. Τι να πω; Αν γράψω τους λόγους που θαυμάζω τη Stone τον έναν δίπλα στον άλλο, θα φτιάξουν μια γραμμή που θα ενώνει το Παγκράτι με τη Λυκόβρυση.

Α, ξέχασα να πω ότι είναι αστεία, χαρακτηριστικό που παίρνει όλα τα παραπάνω και εκτοξεύεται μαζί τους σε άλλη, άγνωστη διάσταση:

 

Emma Stone, σταμάτα να είσαι τόσο τέλεια.