© Victor Boyko / Contributor / Getty Images
HOT RIGHT NOW

Hiba Abouk, η σύντροφος του Achraf Hakimi κλέβει όλα τα φλας των φωτογράφων

Η 36χρονη Ισπανίδα με καταγωγή από τη Βόρεια Αφρική είναι ο ορισμός της σπάνιας ομορφιάς.

Εκείνος είναι ένα από τα καλύτερα δεξιά μπακ στον πλανήτη, είναι 24 χρονών και εκπροσωπεί την εθνική ομάδα του Μαρόκου στο φετινό Μουντιάλ. Εκείνη είναι μία από τις πλέον αναγνωρίσιμες φιγούρες της ισπανικής τηλεόρασης, είναι 36 χρονών, γεννήθηκε στη Μαδρίτη αλλά κατάγεται από την Τυνησία και τη Λιβύη. Μαζί έχουν δύο γιους που γεννήθηκαν το 2020 και το 2022 αντίστοιχα.

Η Hiba Abouk και o Achraf Hakimi είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ζευγάρια του αραβικού κόσμου και η φήμη της αυξάνεται μετά από κάθε εμφάνιση του δεύτερου στο Κατάρ. Το Μαρόκο είναι μέχρι στιγμής η μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, με συνεπές αποτέλεσμα τα φώτα της δημοσιότητας να πέφτουν όλο και περισσότερο πάνω στους δυο τους.

Στην κοινή τους φωτογράφιση για το Vogue Arabia, λίγο πριν ξεκινήσει το Μουντιάλ, έδωσαν σε όλους να καταλάβουν ότι προσπαθούν να κρατήσουν τα προσωπικά τους μακριά από τους προβολείς – όσο δύσκολα και αν είναι αυτό.

Είναι δύο πολύ επιτυχημένοι άνθρωποι σε αυτό που κάνουν αλλά δε χρειάζονται υπερβολές. Στη δικιά τους περίπτωση φαίνεται ότι η απαιτητική καριέρα και η οικογένεια συνδυάζονται μία χαρά. 

Γνωρίζουμε καλά τι κάνει μέσα στο γήπεδο ο Achraf Hakimi. Ποια είναι όμως η σύντροφός του;

Μία πρώτη γνωριμία με τη Hiba Abouk

Η Hiba Abouk, όπως και ο σύντροφός της, δηλώνει περήφανη για την αραβική της καταγωγή και τον πολιτισμό από τον οποίο προέρχεται. Μάλιστα, τα εξωτικά της χαρακτηριστικά την έχουν βοηθήσει στο casting ταινιών και σειρών που αναζητούν ηρωίδες από τη Βόρεια Αφρική. Όπως, βέβαια, και το τουλάχιστον εντυπωσιακό της βλέμμα.

Αντίστοιχα, το γεγονός ότι -εκτός από Αραβικά και Ισπανικά- μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά και Ιταλικά είναι ένα μεγάλο προσόν για την πορεία της στην τηλεόραση και το σινεμά. Ξεκίνησε πριν περίπου 14 χρόνια με μικρούς ρόλους σε κωμικές σειρές χωρίς όμως να καταφέρει να κάνει το breakthrough.

Αυτό ήρθε με τη σειρά El Principe, το 2014. Πρόκειται για ένα τρομερά επιτυχημένο αστυνομικό δράμα που καθήλωνε περισσότερα από 5 εκ. Ισπανούς θεατές με κάθε του επεισόδιο για τις σεζόν που παίχτηκε. Μία πρωτόγνωρη, δηλαδή, επιτυχία για μια χώρα η οποία δεν ξεπερνά τα 50 εκ. Κατοίκους.

Ποια είναι η υπόθεση; Ένας μυστικός πράκτορας στέλνετε στα σύνορα με το Μαρόκο με σκοπό να ξεσκεπάσει την πιθανή συνεργασία της τοπικής αστυνομίας με έναν τρομοκρατικό πυρήνα, για να βρεθεί στην πορεία ερωτευμένος με ένα πρόσωπο που δε θα έπρεπε ποτέ να ερωτευτεί: την αδελφή ενός βαρόνου των ναρκωτικών.

Αυτή είναι η Φατίμα, ο ρόλος με άλλα λόγια που έκανε διάσημη τη Hiba Abouk σε όλη την Ισπανία κα όχι μόνο. Τώρα, η 36χρονη ηθοποιός απολαμβάνει την επιτυχία δίπλα στον Achraf Hakimi έχοντας τη δυνατότητα να κάνει τις επιλογές που εκείνη θέλει.

Όσο για τον ελεύθερο χρόνο της; Λατρεύει το φλαμένκο, γενικά τον χορό και όπως φαίνεται και από το εκπληκτικά γυμνασμένο της σώμα τη γυμναστική.