Getty Images Todd Warshaw
HOT RIGHT NOW

Η Holly Sonders άφησε τη δημοσιογραφία και απελευθερώθηκε

Η διάσημη Αμερικανή δημοσιογράφος του Fox Sports, Holly Sonders, αποφάσισε να αποχωρήσει από την τηλεόραση, για να ασχοληθεί επαγγελματικά με το Instagram.

Είναι πάντα ωραίο να κάνεις το επόμενο βήμα. Να βρίσκεις αυτό το κάτι που σε γεμίζει, σε κάνει να νιώθεις ο εαυτός σου και σε ενθουσιάζει και στη συνέχεια να πέφτεις με τα μούτρα στη νέα πρόκληση.

Κάτι τέτοιο φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει και η Αμερικανή δημοσιογράφος, Holly Sonders, η οποία για περίπου δέκα χρόνια είχε γίνει μία από τις πιο γνώριμες φιγούρες στα ρεπορτάζ του NFL. «Δούλεψα δέκα χρόνια στην τηλεόραση. Από τα 21 μου μέχρι και τα 21. Ήταν μια σπουδαία εμπειρία, αλλά από ένα σημείο και μετά θέλεις να κάνεις κάτι δικό σου. Ο κόσμος αλλάζει, ειδικά τώρα με την πανδημία. Ο καθένας κοιτάει τη δική του δουλειά και ο στόχος είναι να μπορέσεις να δουλέψεις με τον εαυτό σου», δήλωσε πρόσφατα η ίδια στη New York Post.

Η πανέμορφη Sonders είχε καταφέρει να μαγνητίσει τα ανδρικά βλέμματα από την πρώτη της κιόλας εμφάνισή της στην αμερικανική τηλεόραση. Προς απογοήτευσή του φανατικού κοινού των σπορ, όμως, η δημοσιογράφος αποφάσισε πως δεν την καλύπτει πλέον το συγκεκριμένο επάγγελμα και ήθελε να πειραματιστεί σε κάτι καινούργιο.

«Όλα οδηγούν στο digital. Ο κόσμος εξελίσσεται και αποφάσισα να χτίσω το δικό μου κοινό στα social media», σχολίασε η ίδια. Έτσι, άφησε τα μικρόφωνα και την παρουσίαση και άρχισε να ασχολείται εντατικά με το Instagram, βλέποντας συνεχώς τους followers της να αυξάνονται.

Από την πρώτη καραντίνα παρατήρησε μια εκτόξευση στα νούμερά της. Και γι’ αυτό το λόγο άρχισε να ανεβάζει όλο και περισσότερες σέξι φωτογραφίες, αναδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Αυτή τη στιγμή διαθέτει πάνω από μισό εκατομμύριο followers και η τροχιά της είναι ανοδική.

«Στο βιογραφικό μου στο Instagram έχω γράψει πως ένα καυτό κορίτσι μπορεί να είναι ταυτόχρονα και έξυπνο. Συνέχεια με ρωτούν αν είμαι μοντέλο ή παρουσιάστρια. Είναι πραγματικά η πιο χαζή ερώτηση. Είμαι και τα δύο και μπορώ να είμαι και άλλα πέντε πράγματα, αν το θέλω», λέει η Sonders.

Μάλιστα, φαίνεται πως βρήκε έναν νέο τρόπο για να βγάλει πολύ περισσότερα χρήματα σε σχέση με το προηγούμενο επάγγελμά της. Πλέον δηλώνει επαγγελματίας Influencer, καθώς δεκάδες brands την έχουν προσεγγίσει να τα διαφημίσει, ενώ ταυτόχρονα έγινε και virtual restauranter. Τι σημαίνει, όμως, αυτό;

Βλέπεις, η Holly Sonders έχει δημιουργήσει ένα δικό της εικονικό εστιατόριο με όνομα Yummy by Holly Sonders, μέσα από το οποίο μπορεί κανείς να παραγγείλει τα φαγητά που ετοιμάζει και να φτάσουν στην πόρτα του σπιτιού του με τη βοήθεια διάφορων delivery apps. Και φαίνεται μάλιστα πως έχει απήχηση το νέο της εγχείρημα.

«Κατάλαβα πως το να βρίσκομαι στην τηλεόραση, φορώντας αυτά τα ρούχα δεν ήταν για εμένα. Έχω μια πολύπλευρη προσωπικότητα και δεν θέλω να μένω μόνο σε ένα πράγμα. Θέλω να εμπνεύσω κι άλλα κορίτσια να κάνουν το ίδιο», ανέφερε κλείνοντας τη συνέντευξή της στο αμερικανικό μέσο.