HOT RIGHT NOW

Λάθος εποχή έφυγες, Ελισάβετ Δοβλιατίδου

Η αποχώρηση του μοναδικού δίμετρου μοντέλου του Survivor και τι δείχνει για το ποιόν μας.

Εντάξει, δίμετρος και μοντέλο είναι και ο Γιάννης Σπαλιάρας. Αλλά αυτόν, ακόμη και πίσω στις καλές εποχές, δεν θα θέλαμε να δούμε ημίγυμνο στις σελίδες κάποιου περιοδικού. Αντιθέτως η Ελισάβετ είναι εξωφυλλάτη. Κρίμα που δεν έχει που να απλώσει τα πόδια της.

Τα καλά παιδιά δεν φτουράνε για πολύ στο Survivor. Ειδικά όταν είναι και καλά παιδιά και ωραία, όπως η ‘μαχήτρια’ Ελισάβετ που μόλις μας κούνησε το μαντήλι του αποχαιρετισμού.

Αυτός είναι ο γενικός κανόνας που ισχύει σε όλα τα Survivor του πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου και των ελληνικών. Πρώην και, όπως όλα δείχνουν, και νυν.

Ένας κανόνας, επιβεβαίωση του οποίου αποτελεί η -πρόωρη- αποχώρηση του πιο ‘τσολιά στα ανάκτορα’ θηλυκού που υπάρχει και στις δυο ομάδες. Ένα κορίτσι γεννημένο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, να φοράει μπικίνι.

Με μπόνους ένα πρόσωπο που, για κάποιο λόγο, που θυμίζει ελαφρώς Γωγώ Μαστροκώστα.

 

H δεύτερη, θυμίζω, βαβαβούμ που αποχωρεί, μετά την Μαριάννα Καλλέργη.

 

Κάτι που με υποψιάζει ότι εμείς, το αντρικό κοινό, είτε δεν βλέπουμε, είτε βαριόμαστε να ψηφίσουμε. Αλλιώς πραγματικά δεν εξηγείται το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.  (Κοίτα το παρακάτω βίντεο, δεν είναι πραγματικά σαν να απευθύνεται σε όλους εμάς;)

Ναι, η 24χρονη δεν εντυπωσίασε στα αγωνίσματα. Τουλάχιστον όχι στην αρχή, αφού στο τέλος μια χαρά τα πήγε. Και ναι, ο Πάνος από τους Μαχητές, μέσα σε όλα τα εκατοντάδες που λέει, είχε δίκαιο ότι η Ελισάβετ έτσι και αλλιώς κερδισμένη θα βγει, αφού θα γίνει πιο γνωστή και θα μπορέσει να κάνει ακόμη πιο φωταγωγημένη καριέρα. (σ.σ. το κορίτσι ήδη δουλεύει ως μοντέλο).

Απλώς το κενό που αφήνει η Θεσσαλονικιά, από άποψη φωτογένειας, είναι δυσαναπλήρωτο. (σ.σ. Κάργα γλυκιά είναι και η Λάουρα, απλώς όχι 180-κάτι που δεν κρύβεται).

Ίσως το πρόβλημα, τώρα που το σκέφτομαι, να είναι ότι οι γυναίκες του φετινού Survivor (με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τις δυο Ειρήνες-των Διασήμων και των Μαχητών αντίστοιχα) είναι όλες υπερβολικά γυμνασμένες / αψεγάδιαστα γραμμωμένες.

Κάτι σαν θηλυκά ΟΥΚ, μπροστά στις οποίες ‘κανονικές’ γυναίκες, όπως η Λάουρα, μοιάζουν ελαφρώς άγαρμπες και αργές.

Επίσης όλες μοιάζουν, ακόμη και τώρα που δεν έχει ξεκινήσει το νομοτελειακό ‘ξεκατίνιασμα’ λόγω παρατεταμένης πείνας, πιο πονημερεμένες από την Ελισάβετ, κάτι που θα διαπιστώσουμε και επίσημα τους επόμενους μήνες όταν σκάσει μύτη ποια θα είναι η επόμενη Ευαγγελία Δερμετζόγλου.

Αλλά αυτό είναι συζήτηση του Μαΐου. Το θέμα μας τώρα είναι ότι η Ελισάβετ έφυγε. Αλλά εμείς δεν θα έχουμε την ευκαιρία να την δούμε πουθενά όπως πρέπει.

Δηλαδή ‘σέξι αλλά όχι πρόστυχη’, όπως είναι το χαρακτηριστικό κλισέ που έλεγαν οι γυναίκες της διπλανής πόρτας στους υπεύθυνους των αντρικών περιοδικών, αφού είχαν δει κάτι σαν concept και πριν πουν το πολυπόθητο ναι στην φωτογράφηση που τους πρότειναν.

Στην περίπτωση, δε, των παικτριών reality τύπου Survivor, αυτή η πρόταση ερχόταν καπάκι με το που προσγειώνονταν στην Αθήνα.

Προφανώς και η Ελισάβετ δεν είναι απαραίτητο ότι θα είχε πει ναι. Το θέμα είναι, όμως, ότι η πρόταση, και μάλιστα Χ4, θα είχε φτάσει στα πόδια της. Όπως είχε γίνει παλιότερα π.χ. και με την κλόουν Νάντια Ζαγκλή του ελληνοτουρκικού Survivor (η οποία ‘εξαργύρωσε’ τη φήμη της με μια βραχύβια καριέρα παρουσιάστριας).

Αντιθέτως με την Ελισάβετ θα αρκεστούμε λογικά σε μια φωτογράφηση στο Downtown, που φαίνεται να έχει τα σχετικά αντανακλαστικά, μερικά post στο instagram και το να την συμπεριλάβουμε σε ότι σχετική λίστα με παίκτριες reality και Θεσσαλονικιές φτιάξουμε από εδώ και πέρα.

Για αυτό σου λέω, λάθος εποχή έφυγες Ελισάβετ. Όχι για σένα, για εμάς. Γιατί τι γλύκα έχει ένα reality γεμάτο γυμνασμένες γυναίκες αν μετά, όταν αποχωρήσουν, δεν σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις το μετά Survivor κορμί έχουν τόσο πολύ ιδρώσει και πεινάσει προκειμένου να αποκτήσουν;