HOT RIGHT NOW

Να κεράσουμε μία Fontan;

Ακόμα αναρωτιόμαστε γιατί το γαλλικό 'Θεέ Τι Σου Κάναμε' δεν ήρθε στις ελληνικές αίθουσες ως 'Θεέ Τι Σου Κάναμε Και Έφτιαξες Μόνο Μία Élodie Fontan'.

Όσο κι αν βάζεις στοίχημα ότι κάπου την έχεις ξαναδεί και τσακώνεσαι με τους φίλους σου ότι έχεις δίκιο, λίγο μετά τον αιφνιδιασμό που σου επιφύλασσε στο ‘Θεέ Τι Σου Κάναμε’, είναι μάλλον δύσκολο να έχεις όντως ξαναδεί την Élodie Fontan.

Θα το θυμόσουν.

 

Στην κωμωδία καταστάσεων (και υπερβολικά πολλών στερεοτύπων) που έκοψε πάνω από 8 εκατομμύρια εισιτήρια στη Γαλλία και ξεπέρασε τα 100.000 στην Ελλάδα, η Élodie Fontan υποδύεται τη Laure Verneuil, τη μοναδική από τις τέσσερις κόρες του Claude που είναι ακόμα ανύπαντρη.

 

Όποιος δεν έχει ίντερνετ στο κινητό του (ναι, υπάρχουν και τέτοιοι και μας χρειάζονται στο πλευρό τους), αρκείται σε εκφράσεις βιαστικού αγοραίου ενθουσιασμού όπως “Πού ήσουν κρυμμένη τόσα χρόνια;” και “Γιατί δεν άκουγα τη μάνα μου να μάθω λίγα γαλλικά ίσα ίσα να συνεννοούμαι;”.

(καλημέρα παιδιά, τα νέα σας)

Θα έγραφα ότι η Élodie είναι σαν ένα σπάνιο φοντάν, αλλά από τη μία σέβομαι τον αναγνώστη κι από την άλλη, είναι κρίμα να εγκαταλείψεις για αυτό το λόγο το άρθρο. Έτσι άδοξα και νωρίς.

Η αλήθεια είναι ότι, παρά τα φιλότιμα google search μας, η Fontan δεν μοιάζει να έχει κάνει τη σέξι φωτογράφιση για την οποία θα παραμιλούσαν ακόμα στα Ηλύσια Πεδία και στις όχθες του Σηκουάνα. Απλά, επειδή το κορίτσι ήταν ιδιαίτερα όμορφο από μικρό, πήρε σβάρνα τα παιδικά περιοδικά και να τα εξώφυλλα και να τα μαλλιά σε μεγάλες κοτσίδες.

 

Αλλά η Élodie μεγάλωσε. Στα 27 της πια και με την τεράστια εισπρακτική επιτυχία του ‘Θεέ Τι Σου Κάναμε’ μοιάζει να έχει την τελευταία μεγάλη ευκαιρία για διεθνή καριέρα (ΤΗΝ ΑΞΙΖΕΙ), καθώς ό,τι έχει κάνει μέχρι τώρα στο σινεμά ήταν αποκλειστικά γαλλικό.

 

Αυτό που ακόμα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε είναι το πώς και το γιατί δεν δοκίμασε να γίνει μοντέλο και να ξεπεράσει τα σύνορα πολύ νωρίτερα.

 

Με περηφάνια λοιπόν, μπορείς να τοποθετήσεις ήδη τη Fontan στη λίστα με τις πιο σέξι Γαλλίδες του κινηματογράφου δίπλα σε πυρηνικά όπλα όπως η Berenice Marlohe, η Eva Green και η Marion Cotillard.

Δεν θα βγάλουμε το μοιρογνωμόνιο να μετρήσουμε τις αποστάσεις στο πρόσωπο της Fontan για να καταλήξουμε στο ότι θα έπρεπε να γίνει το κεντρικό πρόσωπο κάθε επικείμενης καμπάνιας της L’Oreal ή δεν ξέρω ποιας φίρμας φτιάχνει κρέμες για το πρόσωπο.

 

Σκέψου πόσο καλά δεν είμαστε που ακόμα και το μαλλί της έχουμε ερωτευτεί.

Κι όμως, ο δείκτης του πόσο μας σημάδεψε η ‘γνωριμία’ όλο αυτό το καλοκαίρι αυτή η Γαλλίδα δεν είναι η αποθέωση της κόμης της. Ο αγνός έρωτάς μας γι’ αυτήν γιγαντώνεται με την παντελή έλλειψη -που πιθανότατα έχεις διαγνώσει τόση ώρα στο κείμενο- σέξι στιγμών της στον κινηματογράφο ή έστω σε ένα φωτογραφικό στούντιο.

(γειααααα)

Κάποιος αδερφός ανέβασε στο Youtube ένα βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της σαν δώρο για τα γενέθλιά της (!), αλλά το το βίντεο έχει λιγότερα views (σχεδόν) κι από αυτό που ο Αναστασιάδης προσπαθεί να ανοίξει φύλλο.

 

Δεν πειράζει, συναγωνιστή. Να δεις που σε ένα-δυο χρόνια όλοι θα παραμιλούν για την Fontan. Αλλά και έτσι να μη γίνει, το ΟΝΕΜΑΝ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και στην επόμενη λίστα με τις πιο σέξι Γαλλίδες (ή Ευρωπαίες, κι αυτό μας κάνει), η Élodie θα δώσει το παρών.

Εξάλλου, το πόσο μας τηζάρει η περιορισμένη της δημοσιότητα μπορεί να συγκριθεί μόνο με αυτό που παθαίνει ο άμοιρος τυπάκος στο βίντεο παρακάτω.

Η αθωότητα της Élodie που λέγαμε πιο πριν.

Καμία αθωότητα.