PUBLI

Τα σημάδια στο κορμί της Αγγελικής Ηλιάδη

Η εγγονή της Καίτη Γκρέυ κουβαλάει πάνω στο υπέροχο κορμί της τατού, σημάδια από σφαίρες και ένα 'αναρχικό' εγκέφαλο. Την καλωσορίζουμε, στα 37 της, στο Hall of Femme μας.

Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στην πίστα, ακόμη και αν δεν θύμιζε πρωτοξάδελφη της Jessica Rabbit. Και αυτό είναι κάτι που παραδέχονται ακόμη και οι ορκισμένοι εχθροί της. Όμως εδώ δεν είναι talent show. Οπότε την κρίνουμε συνολικά.

Είναι πολύ εύκολο να ερωτευτείς την Αγγελική Ηλιάδη. Όχι απαραίτητα την δημόσια περσόνα της, αυτή που την θέλει να ξεκίνησε την καριέρα της σχεδόν κατευθείαν ως πρώτο όνομα ήδη από το 2003, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της album.

Ούτε εκείνη της χήρας που κλείστηκε στον εαυτό της μετά την δολοφονία του συζύγου της (και πατέρα του πρώτου της γιου) Μπάμπη Λαζαρίδη το 2008 (σ.σ. εκεί που τραυματίστηκε και η ίδια από σφαίρα στο πόδι) και τα όσα δημόσια και τραυματικά ακολούθησαν.

Επίσης δεν αναφέρομαι ούτε στη δεύτερη φάση της ζωής και της καριέρας της, αυτή που την είδε να κάνει νέα σχέση (και παιδί) με τον πολύ μικρότερό της Σάββα Γκέντσογλου, να εδραιώνεται ως πρώτο όνομα και να μας ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι (με την καλή έννοια) με τις εμφανίσεις της στο Dancing with the Stars, στα εβδομαδιαία περιοδικά (ναι, το κορίτσι ξέρει πως να αναδεικνύει το μπικίνι της) ή στο instagram στο οποίο επιμένει να αυτο-φωτογραφίζεται πιο σέξι από ότι είχε ποτέ τολμήσει να κάνει στις φωτογραφήσεις της στα περιοδικά.

Αν και προφανώς αυτή η 2η φάση είναι πολύ πιο εξωστρεφής και male friendly από την πρώτη. Ειδικά αν ποτέ αξιωθεί να μας δείξει εκείνα τα τατού της που δεν φαίνονται.

 

Η ερωτεύσιμη γυναίκα για την οποία μιλάω είναι η Αγγελική πίσω από την Ηλιάδη. Το κορίτσι από τη Νέα Σμύρνη που κυκλοφορεί με φόρμες, αγαπά τα τατού (ίσως σε υπερβολικό βαθμό, εκτός και αν σκοπεύει προσεχώς να παίξει την femme fatale στο Sons of Anarchy), φοβάται το ύψος και τα αεροπλάνα, γελάει απρόσμενα χαριτωμένα και κοριτσίστικα και ενιότε αποκαλύπτει λεπτομέρειες από το παρελθόν της που έχουν πλάκα, όπως για τα αυγά που πέταξε στην αίθουσα των καθηγητών όταν αρνήθηκαν να τους πάνε πενταήμερη στην 3η Λυκείου, το ροκ γκρουπάκι στο οποίο τραγουδούσε με τους συμμαθητές της ή τον εφηβικό της έρωτα με τον Χρήστο Δάντη

 

Μιλάω για την εκτός πίστας Αγγελική. Εκείνη της διπλανής πόρτας. Την ωραία της γειτονιάς. Γιατί η Αγγελική είναι ωραία. Και σέξι. Και δυνατή (ξέρεις πολλές που θα άντεχαν να βγουν αλώβητες από τέτοιες περιπέτειες;).

Επίσης φουλ παθιασμένη. Αν κρίνουμε τουλάχιστον από δηλώσεις της που την θέλουν και να έχει δείρει άντρα και να έχει παρακολουθήσει άντρα.

Αν και αυτό που δεν φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση είναι το πόσο πολύ αδιαφορεί για το τι πιστεύεις για εκείνη. Για το πόσο σωστή είναι η γνώμη που έχεις. Και αυτό είναι μάλλον τελικά που μου αρέσει σε εκείνη.

Ότι τραγουδά για εκείνη. Όπως έκανε όταν ήταν έξι ετών και άκουγε στο walkman της κασέτα με τραγούδια της γιαγιάς της, στο σπίτι της στη Νεά Σμύρνη. Ότι ερωτεύεται για εκείνη. Χτυπάει το ένα τατουάζ μετά το άλλο για εκείνη. Γυμνάζεται φανατικά -με trainer τον αδελφό της- για να αισθάνεται εκείνη καλά. Ανεβάζει φωτό της με μπικίνι στο instagram ευχόμενη στον αγαπημένο της καλή μέρα για εκείνη. Και γενικώς ζει την ζωή της όπως γουστάρει. Σαν έφηβη.

Ίσως γιατί, στην πραγματικότητα, αυτό δεν έπαψε ποτέ να είναι. Ένα κορίτσι (για την ακρίβεια μια γάτα Αγκύρας) που κοιτάζει τη ζωή και θέλει να της ρουφήξει το μεδούλι.