HOT RIGHT NOW

Το καυτό καλοκαίρι της Ελευθερίας Ελευθερίου

Δυο χρόνια μετά την 'αφροδισιακή' της Eurovision η πάλαι ποτέ παίκτρια του X-Factor αποδεικνύει περίτρανα ότι οι πιο σέξι τραγουδίστριες είναι οι κοντές.

Μου αρέσουν οι κοντές γυναίκες. Απόδειξη ότι έχω παντρευτεί μια τέτοια. Δεν χρειάζεται, όμως, να μοιράζεστε την εμμονή μου για να αναγνωρίσετε ότι η λιλιπούτεια Κύπρια, εξαιρετική και στο μπικινο-instagram, μοιάζει να έχει φτιαχτεί σε κάποιο μυστικό εργαστήριο που ξέρει τι ακριβώς θέλουν οι άντρες από τις αοιδούς τους.

Πάνε 4 μήνες από την τελευταία φορά που μιλήσαμε για εκείνη, με αφορμή τα όσα ωραία έκανε στο Your Face Sounds Familiar.

Ναι, το διάστημα δεν είναι μεγάλο. Μην ξεχνάτε όμως ότι μεσολάβησαν πολλά. Ξεκινώντας από το οπισθοβαρές εξώφυλλό της στο Kool Magazine, που μας άνοιξε την όρεξη.

Και συνεχίζοντας με τα όσα ωραία ανεβάζει στο instagram της, όπως π.χ. την κεντρική φωτό του άρθρου, ή, πιο πρόσφατα, αυτή που βλέπετε πιο κάτω.

H συγκεκριμένη αποτέλεσε, αν θέλετε, την ‘και καλά’ αφορμή για να σας ζητήσουμε να εστιάσετε και πάλι την προσοχή σας στο κορίτσι που ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου στα 9, φωνητικής στα 15 και η οποία, πριν φύγει στο Σάρεϊ για να σπουδάσει Μουσική και Μουσική Εκτέλεση, βρέθηκε να είναι μέχρι και σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ.

 

Όλα αυτά πριν προσγειωθεί στην ‘στοργική αγκαλιά’ μας στο X-Factor, μας εκπροσωπήσει επάξια και αρκούντως αφροδιασικά στην Eurovision και γενικώς μπει στην ζωή μας για τα καλά.

Έχοντας την ευκαιρία να την δω τόσο από κοντά στα μαγαζιά που δουλεύει, όσο και στη φωτογράφηση της στο Nitro, η πρώτη σέξι που έχει κάνει στη ζωή της (στην οποία μου είχε κάνει εντύπωση το πόσο συνεσταλμένη αλλά και επαγγελματίας υπήρξε), οφείλω να παραδεχτώ ότι η σύγκριση με την Kylie Minoque (και με τις λοιπές κοντο-σταρ εξωτερικού) δεν είναι τόσο άκυρη όσο φαίνεται σε πρώτη ανάγνωση.

Δεν μιλάω από θέμα φωνής. Αυτό δεν είμαι ιδιαίτερα αρμόδιος να το κρίνω. Όμως το πρόσωπό της και, πάνω από όλα, το βλέμμα της έχει κάτι που σε καθηλώνει.

 

 

Ακόμη και αν είσαι ορκισμένος εχθρός της ή πρώην της, αυτό, τουλάχιστον, οφείλεις να το παραδεχθείς. Ότι δηλαδή ο αέρας που κινείται, παρά τις petite διαστάσεις της, είναι αυτός που περιμένεις να έχει μια δίμετρη Σκανδιναβή φοράδα πασαρέλας.

 

Γιατί αν κάτι χαρακτηρίζει την 25χρονη είναι η αυτοπεποίθηση. Είναι φανερό ότι πιστεύει στον εαυτό της. Είναι φανερό ότι πατάει γερά στη σκηνή, Και, τέλος, βγάζει μάτι, τόσο πόσο ευχέρεια έχει να χρησιμοποιεί την σεξουαλικότητά της ως όπλο.

 

Κρίμα που δεν υπάρχουν περισσότερα αντρικά περιοδικά στην Ελλάδα. Γιατί η Ελευθερίου μοιάζει να έχει φτιαχτεί για να απλώνεται στις σελίδες τους. Όπως έκανε π.χ. με επιτυχία (και μάλιστα τοπλες-εντάξει, βλέπει ξαπλωμένη σε ένα κρεββάτι) και σε ένα από τα τελευταία τεύχη του Status πριν αυτό κλείσει.

Ευτυχώς δηλαδή που υπάρχει και το instagram ώστε και εκείνη να εκφράζεται και εμείς να την βλέπουμε όπως πραγματικά είναι γραμμένο στο DNA της.