HOT RIGHT NOW

Emeraude Toubia, το ξέρεις ότι φέρνεις στη Salma Hayek;

Η 26χρονη Μεξικανο-λιβανέζα είναι ο καλύτερος, πιο δολοφονικο-καμπυλωτός λόγος για να δεις το Shadowhunters.

Το θεωρώ ‘ηθική’ μου υποχρέωση να βλέπω τα πρώτα 4 επεισόδια από οτιδήποτε καινούργιο κυκλοφορεί στην τηλεοπτική πιάτσα. Ανεξαρτήτως από το αν είναι καλό ή κακό. Ευτυχώς, γιατί αλλιώς, από την στιγμή που δεν βλέπω telenovelas, η Toubia (όχι, δεν βγαίνει από το τούμπανο) δεν θα είχε βρεθεί ποτέ εντός του οπτικού μου πεδίου.

Μπορεί πρωταγωνίστρια στο Shadowhunters, την τηλεοπτική δηλαδή μεταφορά (μετά την αποτυχημένη κινηματογραφική με την Lilly Collins) των bestseller μυθιστορημάτων της Cassandra Clare, να είναι η (όμορφη, αλλά ξενέρωτα WASP) Katherine McNamara, αλλά, ήδη από το πρώτο επεισόδιο, όλα τα βλέμματα έπεσαν πάνω στην Emeraude.

 

Και δεν μιλάω μόνο, όπως θα περίμενε κανείς, για τα αντρικά περιοδικά.

Just 2 days left until the #Shadowhunters series premiere!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shadowhunters (@shadowhunterstv) στις

 

Εκείνα δηλαδή που εξαρχής τίμησαν -ως όφειλαν- δεόντως τις καμπύλες και το ‘τύπου Rose McGowan‘ πρόστυχο βλέμμα της 26χρονης Τεξανής, που γεννήθηκε (από Λιβανέζο πατέρα και Μεξικανή μάνα) σε μια μικρή συνοριακή πόλη και ονειρευόταν να την αξιώσει απλά ο Θεός να σπουδάσει ΜΜΕ στην πρωτεύουσα της πολιτείας της, το Austin.

#happy4th      

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης -Emeraude Toubia (@emeraudetoubia) στις

 

Παραδόξως στο παιχνίδι μπήκαν και τα γυναίκεια περιοδικά, ακόμη και κυριλέ εκδόσεις όπως η Vogue, στα οποία βρέθηκε να δίνει δεξιά και αριστερά συνεντεύξεις ως ανερχόμενο αστέρι.

 

Προφανώς ρόλο σε αυτό έπαιξε εν μέρει και το πιασάρικο του ρόλου της, αφού η Shadowhunter Isabelle Lightwood είναι εκείνη που χρησιμοποιεί αβέρτα τη σεξουαλικότητά της. Φορώντας, εννοείται, τα απολύτως αναγκαία.

 

 

Αν και εκείνο που κάνει την Tubia άξια λόγου είναι ο αέρας ‘τα κάνω όλα και συμφέρω’ που έχει και το πόσο ‘πειστικό’ είναι το βλέμμα της.

Πειστικό και ‘έμπειρο’, θα τολμούσα να προσθέσω (ως προσωπική εκτίμηση), αφού η αλήθεια είναι ότι, για να φτάσει να είναι φέτος μπροστά στις οθόνες μας (επίσης πρωταγωνιστεί στο videoclip που βλέπεις εδώ και έχει ένα ακόμη πρωταγωνιστικό ρόλο σε ταινία κλεισμένο), η Tubia το έχει κάνει και με το παραπάνω το ‘αγροτικό’ της.

 

Συγκεκριμένα από το Brownsville του Τέξας όπου μεγάλωσε ως η όμορφη και απόμακρη της πόλης, βρέθηκε σε μια έπαυλη στο Μαϊάμι μαζί με τις άλλες 11 φιναλίστ του διαγωνισμού ταλέντων Nuestra Belleza Latina της Univision (είχε προηγουμένως στεφθεί Miss South Texas, Miss Rio Grande Valley America και Miss Teen Brownsville).

 

We're ready! Are you? @shadowhunterstv tomorrow  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης -Emeraude Toubia (@emeraudetoubia) στις

 

Δεν κέρδισε την πρώτη θέση (ήταν πρώτη αναπληρωματική), αλλά έκανε τόσο αίσθηση που βρήκε αμέσως ρόλους στις διάφορες telenovelas που γυρίζονται εκεί (επίσης στο Μεξικό και στη Βενεζουέλα).

Ενώ παράλληλα έκανε εντατικά μαθήματα χορού, τραγουδιού και υποκριτικής προκειμένου να τελειοποιήσει το ‘οπλοστάσιό’ της, έπαιζε σε διαφημιστικά, συμμετείχε στο Model Latina (βγήκε πέμπτη), στο Miss Texas (μπήκε στην οχτάδα) και ήταν ανταποκρίτρια για το Telemundo.

 

Όλα αυτά μέχρι πριν από ένα εξάμηνο, όταν έφτιαξε την βαλίτσα της χωρίς να το πει σε κανέναν και ήρθε στο Los Angeles αποφασισμένη να κλείσει νέο ατζέντη, audition και να κάνει το πέρασμα σε πιο αγγλόφωνα πράγματα και θάματα.

 

9 days!!! #Shadowhunters

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shadowhunters (@shadowhunterstv) στις

 

Ακριβώς δηλαδή όπως, μια 20ετία πριν, το απόλυτο είδωλό της, δηλαδή η Salma Hayek. Εξού και κάναμε τη σχετική αναφορά στον τίτλο του άρθρου.

 

Σκέψου ότι η Emeraude έκανε τόσο εντύπωση στους παραγωγούς, που άλλαξαν τον ρόλο -που δεν είχε γραφτεί αρχικά για Λατίνα- προκειμένου να μην χάσουν το κελεπούρι που προσγειώθηκε στο πιάτο τους (ως δώρο στον εαυτό της αγόρασε μια κόκκινη Louis Vuitton τσάντα). Μπόνους το γεγονός ότι ξέρει να χρησιμοποιεί το δερμάτινο μαστίγιο που έχει στη σειρά

 

Happy #Shadowhunters day!!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Shadowhunters (@shadowhunterstv) στις

 

Το μέλλον θα δείξει αν η πονηρή Τεξανή διαθέτει τα προσόντα για να ξεχωρίσει. Πάντως, τη φιλοδοξία, την πείνα να μας ‘μπει στο μάτι’, τη διαθέτει και με το παραπάνω.