HOT RIGHT NOW

Η 21χρονη σέξι ‘δίδυμη αδελφή’ της Kate Upton

Την λένε Sakara Bell, είναι Αυστραλή και μοιάζουν με την 'Καιτούλα' σαν δυο σταγόνες νερό. Μισό, να κάνουμε τις συστάσεις.

Υπάρχουν πολλές επίδοξες Kate Upton εκεί έξω, με πιο ‘φωταγωγημένη’ περίπτωση την Charlotte McKinney. Όμως, για κάποιο λόγο, καμία τους δεν μας έκανε κλικ. Μέχρι τώρα. Μέχρι που είδαμε αυτή την part time μοντέλο και part time κτηματομεσίτρια.

 

 

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ναι, η Kate Upton έχει αδελφή. Αυτή που βλέπε στην πιο κάτω φωτό. Και όχι, προφανώς και δεν είναι δίδυμες.

 

Αντιθέτως η Sakara, 21 ετών πλέον, θα μπορούσε κανονικά και με το νόμο να είναι η stunt double της.

sundats

 

Όπως π.χ. στο Layover, την επόμενη ταινία της Upton στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στην ‘έλεος, ρε παραγωγοί, θα μας στείλετε αδιάβαστους’ Alexandra Daddario.

 

Κάτι που η all natural (όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της και το στήθος της) γαλανομάτα από το Warwick, μια επαρχιακή κωμόπολη των 15.000 κατοίκων, ακούει (ότι είναι εκείνη που θα ‘σβήσει’ από το χάρτη την Kate) ήδη από τότε που ήταν 18 ετών και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο μόντελινγκ κατεβαίνοντας σε κάτι επαρχιακά καλλιστεία ( Miss Country Girl Australia) και ξεκινώντας τις φωτογραφήσεις.

 

 

Δυο χρόνια μετά το κορίτσι μας έχει καταφέρει να είναι ήδη η νέα αγαπημένη των αντρικών περιοδικών στην Αυστραλία (βλέπε το εξαιρετικό της εξώφυλλο στο Romp).

 

 

Ενώ τα αδιαμφισβήτητα προσόντα της έκαναν το υπερατλαντικό ταξίδι που τους αρμόζει κάνοντας ένα περίπατο από τις σελίδες του βρετανικού Zoo.

 

Και μια στάση σε μια αντίστοιχης λογικής Αμερικάνικο έντυπο.

 

Παραδόξως το instagram της δεν έχει πάρει ακόμη φωτιά, έχοντας μόλις 20.000 followers. Αλλά αυτό είναι, όπως καταλαβαίνεις, κάτι που μπορεί να αλλάξει από ώρα σε ώρα. Ειδικά αν την πάρουν χαμπάρι όσοι από εμάς λατρεύουμε τους…ανανάδες όσο εκείνη.

Do you like pineapples ? I love em.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης S A K A R A B E L L✨ (@sakara_bell) στις

 

4 

Επίσης, όπως και να το κάνεις, έχει τη δική του γοητεία το να αισθάνεσαι ότι την έχεις ανακαλύψει εσύ. Δηλαδή εμείς. Δηλαδή όλοι μας.

 

Τέλος, αν είσαι η Upton και τύχει να διαβάζεις αυτό, να ξέρεις ότι δεν υπάρχει λόγο να ‘στραβώσεις’ με την Sakara (το όνομα της οποίας σημαίνει πριγκίπισσα στα Μαλαισιανά). Το κορίτσι μας είναι η μεγαλύτερή σου θαυμάστρια.

 

 

Τι άλλο μένει να ειπωθεί; Τίποτα ιδιαίτερο, πέρα από το ότι η Sakara φαίνεται να διαθέτει εκείνο το χαρακτηριστικό που μας έκανε να αποθεώσουμε την Upton όταν πρωτοεμφανίστηκε.

 

Όχι, δεν μιλάω για το στήθος. Εντάξει, διόρθωση, δεν μιλάω μόνο για το στήθος. Αναφέρομαι στο γεγονός ότι είναι σέξι, αλλά μοιάζει να μην το καταλαβαίνει. Διαθέτει εκείνη την γοητευτική ‘αφέλεια’ που σε κάνει να θέλεις , ταυτόχρονα, να της κάνεις τα ‘χειρότερα’ (εννοώ σου εξάπτει την φαντασία) και να την σώσεις από όλους τους άλλους που θέλουν να της κάνουν το ίδιο. Τύπου σχολή Monroe.