HOT RIGHT NOW

Η Nicole Scherzinger γίνεται ξανά pussycat για το Men in Black

Η τραγουδίστρια ντύνεται “γυναίκα με τα μαύρα” για χάρη της ταινίας Men in Black III, στην οποία και πρωταγωνιστεί, ως σύντροφος του Boris The Animal.

Θυμάστε που στην ταινία Battleship είδαμε την Rihanna σε ρόλο στρατιώτη χωρίς κανέναν απολύτως λόγο; Ε κάπως έτσι βλέπουμε και την Nicole Scherzinger, την πρώην τραγουδίστρια των Pussycat Dolls, να παίζει στην τρίτη ταινία που βρίσκει τον Will Smith δίπλα στον Tommy Lee Jones. Και αυτή δεν έχει κάποια Brooklyn Decker να την καπελώνει.

 

Για το αν είναι καλή η ταινία, θα σου μιλήσουν άλλοι, μακράν ειδικότεροι από εμένα. Και σίγουρα δεν είναι η Nicole εκείνη που θα διαδραματίσει τόσο καταλυτικό ρόλο στο να σωθεί η υφήλιος, να πεθάνουν η εξωγήινοι, να πάρει ο Will Smith το blue pill ή ό,τι σκατά πραγματεύεται το τρίτο χτύπημα του σκηνοθέτη Barry Sonnenfeld.

Αλλά από τα πρώτα στιγμιότυπα είναι εμφανές ότι αυτός ο ρόλος της ταιριάζει γάντι. Όπως θα ταίριαζε και σε κάθε άλλη δυναμική και sexy παρουσία από τις Pussycat Dolls.

 

Για την ακρίβεια πάντα συμπαθούσα περισσότερο την Nicole Scherzinger από τις άλλες πρόσφατα ανεδειγμένες σταρ της pop. Κάτι τα χορευτικά της, κάτι το ταμπεραμέντο που δείχνει στα live performances, κάτι το σώμα της, κάτι που τραγουδάει το “Wet”, δεν θέλει και πολύ.

 

Αν και αυτά δεν είναι τα πλέον ενδιαφέροντα στοιχεία σε εκείνη. Κατ’ αρχάς γεννήθηκε στην Honolulu. Δεν γίνεται ρε φίλε να έχεις γεννηθεί στην Honolulu και να το παίρνεις έτσι αψήφιστα. Επίσης δεν γίνεται να έχεις φύγει από την Hawaii αντί να στήσεις μια καντίνα να πουλάς τηγανητές γαρίδες σαν τον Kamekona από το Hawaii Five-O.

Δηλώνει τραγουδίστρια, παραγωγός δίσκων, μουσουργός, χορεύτρια, ηθοποιός και μοντέλο. ΟΚ, τα κάνει όλα και συμφέρει όπως φαίνεται αλλά η αλήθεια είναι ότι την μάθαμε ως τραγουδίστρια και όχι άδικα. Έχει κάνει ριάλιτι, συμμετέχει σε ό,τι εκπομπή βρει στο δρόμο της και τώρα τελευταία κάνει και τον κριτή του X-Faxtor.

 

Για την ακρίβεια την έδιωξαν με τιμές από το Αμερικανικό X-Factor αλλά η Nicole ετοιμάζει την επανεμφάνισή της στην Βρετανική version στην οποία έχει αντικαταστήσει αρκετές φορές επάξια την Cheryl Cole.

Σταθερά στη λίστα του Maxim με τις 100 πιο hot γυναίκες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν κατάφερε να χτυπήσει δεκάδα. Στα προσωπικά της, το μόνο αξιοσημείωτο είναι η σχέση της τα τελευταία χρόνια με τον Lewis Hamilton. Χωρίζουν, τα φτιάχνουν, χωρίζουν, τα φτιάχνουν. Ποσώς μας ενδιαφέρει. Και εσένα επίσης προφανώς.