WOMEN

Ένα μάτσο instagram video που προκαλούν εγκεφαλικά

Ελληνίδα επώνυμη, εσύ πότε επιτέλους θα μάθεις να χειρίζεσαι τόσο επιδέξια το συγκεκριμένο social μέσο;

Νισάφι πια με τα bikini post (χειμώνιασε), τις αγκαλιές με τα κατοικίδια σου ή το γεμάτο υπονοούμενα βγάλσιμο της γλώσσας . Οι καιροί έχουν αλλάξει και, αν θες πραγματικά να σε αποθεώσουμε, καλό είναι να ανεβάσεις λίγο τα στάνταρντ σου. Δες, θαύμασε -και αν μπορείς αντέγραψε- τα παρακάτω ‘επιμορφωτικά’ βίντεο από insta-συναδέλφους σου από το εξωτερικό.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλο ελληνικό μέσο που έχει ‘στηρίξει’ τόσο τον αγώνα της Ελληνίδας επώνυμης στο να καταφέρει να αγγίζει το πλήρες ‘δυναμικό’ της στο instagram.

Για την ακρίβεια τον αγώνα τόσο της επώνυμης, όσο και της wannabe insta-επώνυμης που με τόση συνέπεια έχουμε αναδείξει.

Ήμασταν εκεί από το πρώτο τους post.Και σκοπεύουμε να τους παραμείνουμε πιστοί ως -χωρίς πρόθεση να ακουστεί μακάβριο- έως και το τελευταίο.

Κυρίως γιατί, μετά τον θάνατο των αντρικών περιοδικών, αυτός ήταν ο πιο εύκολος τρόπος να δούμε ωραίες γυναίκες να κάνουν ωραία πράγματα.

Πλέον, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Από τη στιγμή που πολλές από αυτές το χρησιμοποιούν ως μέσο βιοπορισμού, καταλήγοντας να βγάζουν εξαιρετικά καλό χαρτζιλίκι για κάθε τους post, είναι αναγκαίο να κάνουν upgrade πως το αντιμετωπίζουν. Να γίνουν επαγγελματίες, όπως συμβαίνει στο εξωτερικό. Πρέπει, ρε παιδί μου, να μας προκαλείς σοκ και δέος με κάθε σου post. Και όχι, δεν θέλω να ακούω γραφικές συγκρίσεις περί βούρτσας.

Ήδη, από τις Ελληνίδες, στο νόημα έχει ψιλο-μπει η Μαίρη Συνατσάκη που δικαίωνει τον απίστευτο όγκο των 420.000 followers που έχει με ωραία fashion βιντεάκια τέτοιου τύπου.

Και ακόμη περισσότερο η ‘πανούργα θηλυκό’ Αθηνά Οικονομάκου που, ενίοτε, μας χαρίζει όμορφες insta-στιγμές.

Αφορμή για όλο αυτό δυο εξαιρετικά επαγγελματικά insta-video, με επαγγελματική παραγωγή, που έσκασαν μύτη πριν από καμία εβδομάδα και μας ανάγκασαν να ασχοληθούμε με αυτό το insta-φαινόμενο (που ελπίζουμε να διογκωθεί). Συγκεκριμένα αυτό με την Τεξανή supermodel Kara del Toro να μας δείχνει το σωστό τρόπο να τρώει μια γυναίκα ένα donut, με soundtrack την εισαγωγή από το “For Those About to Rock” των AC/DC.

Μπόνους το κόκκινο μπικίνι το οποίο και φόρεσε όχι για να μας ‘ερεθίσει’, αλλά μόνο και μόνο γιατί ταιριάζει με τη γέμιση του donut, οπότε δεν είχε άγχος να μην λερωθεί.

Καθώς επίσης -ακόμη περισσότερο- την fitness model των 3 εκ. followers, Katya Elise Henry , με έδρα (που αλλού, πραγματικά που αλλού;) το Μαΐάμι , που μπαίνει φουριάζα στο ριγνκ και μας κερδίζει με νοκ άουτ πριν καν ρίξει την πρώτη γροθιά.

Εδώ, μάλιστα, να το ρίξουμε το follow με τα μάτια κλειστά. Έτσι, για να ανταμείψουμε την προσπάθεια. Τα ακούς Emily Ratajkowski , που νομίζεις ότι θα συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί σου μόνο και μόνο επειδή χορεύεις topless στις διακοπές σου στο Μεξικό;

Τουλάχιστον η Αrianny Celeste , όταν ήθελε να πουλήσει το τελευταίο ημερολόγιό της, έβαλε στην εξίσωση και κάτι το φυσιολατρικό.

Η ωραιότερη insta-Ρωσίδα όλων, Viki Odintcova , συνδύασε τις ομορφίες της Σρι Λάνκα με τη διαχρονική γοητεία μιας συν-μοντέλας της να της λαδώνει τα οπίσθια.

H πάντα προχώ Elsa Hosk , Αγγελάκι της Βικτόρια, μας έριξε στο φιλότιμο (βλέπε έκανε κάτι κονσεπτικό όπως το συγκεκριμένο Risky Business βίντεο).

Και η Lindsey Pelas που μας δείχνει 11 προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα κορίτσια με μεγάλο στήθος.

Εννοείται πως υπάρχουν και αποτυχίες. Όπως η Kendal Jenner, από το backstage μιας φωτογράφησής της, το περπάτημα της οποίας είναι εντελώς για γέλια.

Όπως εννοείται πως το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθείς πιστά τους φωτογράφους-κυνηγούς ταλέντων που ειδικεύονται στο instagram. Όπως π.χ. εδώ ο Mike “Ohrangu” Tang που μας δείχνει την αυγή μιας νέας εποχής τέλειων γλουτών.

Ή -επίσης π.χ.- τον Ρώσο Fedor Shmidt που εδώ αναδεικνύει το ταλέντο της πορνοστάρ Michaela Isizzu που χαλαρά θα μπορούσε να είναι supermodel.

 

P.S. Δεν είμαστε (εντελώς) παράλογοι. Όποια Ελληνίδα το επιθυμεί, μπορεί να ξεκινήσει τo insta upgrade της αργά αλλά σταθερά. Για την ακρίβεια πολύ αργά, μην σου πω εντελώς slow motion.