WOMEN

Η Αργεντινή χρεοκόπησε, οι Αργεντίνες ποτέ

Μια υπέροχη χώρα, γεμάτη πεδιάδες, 'κοψίδια' και υπέροχες γυναίκες. Ας δούμε με ποιες πρέπει να 'συσφίξουμε' τους δεσμούς φιλίας μας.

Μετά τις -επίσης χρεοκοπημένες- Πορτορικάνες ήρθε η σειρά τους (με την καλή έννοια). Αφορμή τα δικά σας comment όταν γράφαμε για τις Κολομβιανές.

Συγκεκριμένα τα εκθειαστικά σχόλια για την 28χρονη Luisana Lopilato, μοντέλο, ηθοποιός, τραγουδίστρια, παρουσιάστρια και σύζυγος του Michael Buble. Δικαίως από τις πιο προβεβλημένες στο εξωτερικό, τα τελευταία χρόνια, Αργεντινές.

Αν και προσωπικά, παραμένω σταθερά Team Pampita, την οποία βλέπετε και στην κεντρική εικόνα του άρθρου. Πρόκειται για την -37χρονη πλέον- μοντέλα και έμπειρη παρουσιάστρια που έχει γίνει διάσημη συνολικά στην Λατινική Αμερική. Επιπλέον έχει υπάρξει μασκότ της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου της Αργεντινής στο Μουντιάλ του 2002, έχει κερδίσει τα Dancing with the stars σε Αργεντινή και Βενεζουέλα και είναι κεντρικό πρόσωπο μεγάλων εταιριών.

Και αυτό παρότι έχει υπάρχει θύμα αδυσώπητου bullying από ‘συναδέλφους’ της, όπως την Julieta Prandi και τις αδελφές Neumann, που την αποκαλούν χωριάτισσα και υπηρέτρια επειδή κατάγεται από φτωχή οικογένεια και δεν έχει το ύψος ή την κλάση να τα καταφέρει ως κανονικό μοντέλο. Συγκεκριμένα την high class Nicole Neumann, που βλέπετε εδώ.

Και την -λιγότερο επιτυχημένη- Geraldine, που βλέπετε εδώ. Ας τις πούμε αδελφές Κανονίδου της Αργεντινής για να συνεννοούμαστε καλύτερα.

Για την ιστορία οφείλουμε να επισημάνουμε πως ακόμη πιο καυτές από τις αδελφές Neumann (στις φλέβες των οποίων κυλάει και αυστριακό αίμα) είναι οι αδελφές Nara. Συγκεκριμένα η Zaira, μοντέλο και παρουσιάστρια, που έγινε γνωστή από την σχέση της με τον Diego Forlan.

Και η Wanda, στα χαρτιά μοντέλο και παρουσιάστρια, στην πράξη WAG ολκής, που και μας έχει ‘χαρίσει’ ένα sex tape και ήταν για ένα φεγγάρι ζευγάρι με τον Diego Maradona.

Αν και η αλήθεια είναι ότι το sex tape της είναι σαφώς χειρότερο από το αντίστοιχο της Belen Rodgriguez, του μοντέλου που μετακόμισε από τα 15 της στην Ιταλία προκειμένου να βρει ένα τρόπο να κάνει καριέρα στην Ιταλική τηλεόραση.

To οποίο, με την σειρά του, είναι χειρότερο από το αντίστοιχο της -35χρονης πλέον- Silvina Luna, πρώην του Μαραντόνα, μοντέλο, παρουσιάστρια και γενικά εθνική κάψα με δεκάδες εμφανίσεις σε εξώφυλλα.

Ειδική αναφορά, όσον αφορά τις WAG, στην 29χρονη Alejandra Maglietti, αραβωνιάρα του Jonas Gutierrez της Newcastle, που -σύμφωνα με δήλωσή του- τον βοήθησε να ξεπεράσει τα του καρκίνου τον όρχεων του.

Tα σούπερμοντελ που ήρθαν από την πάμπα

Μπορεί η Αργεντινή να μην έχει παράγει ακόμη κάποιο supermodel επιπέδου Giselle, αλλά διαθέτει -κατά γενική ομολογία- εξαιρετικό έμψυχο δυναμικό και στον συγκεκριμένο τομέα. Πρώτη τη τάξει η -43χρονη πλέον- Valeria Mazza, αυτή που κατά γενική ομολογία θεωρείται το πρώτο supermodel από την Λατινική Αμερική, η οποία έσκασε δυναμικά μύτη το 1996 όταν βρέθηκε στο εξώφυλλο του Sports Illustrated Swimsuit Issue μαζί με την Tyra Banks.

Στα δικά της βήματα ήταν που πάτησε η 39χρονη Yamila Diaz, με τον ευλογημένο συνδυασμό Λιβανέζικων και Ισπανικών γονιδίων, μια από τις All Star του Sports Illustrated, την οποία ανακάλυψαν ενώ σπούδαζε Οικονομικές Επιστήμες στο Μπουένος Άιρες.

Καθώς και η 29χρονη Υesica Τoscanini, επίσης συχνή ‘θαμώνας’ στις σελίδες του Sports Illustrated, που μεσουρανεί γενικά και συνολικά αυτή τη στιγμή.

Αναφορά (απλή, πάντως αναφορά) αξίζει και η 39χρονη Dolores Barreiro, ίδια ‘σειρά’ με την Valeria Mazza και γνωστή για τα πόδια της, που επίσης κάτι έκανε στο εξωτερικό πριν το ‘γυρίσει’ σε τηλεπαρουσιάστρια.

Kαθώς επίσης στην 40χρονη Ines Rivero, Άγγελο της Βικτόρια και πετυχημένο μοντέλο στο εξωτερικό, την οποία είδαμε σε cameo στο The Devils wears Prada.

Και την ανερχόμενη Florencia Fabiano με την διεθνή καριέρα, τα πανύψηλα πόδια και το υπέροχο χαμόγελο.

H ελληνική παροικία

Δεν είναι μεγάλη, αλλά είναι υπαρκτή. Πιο διάσημη εκπρόσωπός της η 33χρονη Monica Antonopoulos, γνωστή ηθοποιός σε σαπουνόπερες και ταινίες, που πριν από ένα διάστημα προκάλεσε σούσουρο ότι φωτογραφήθηκε γυμνή στο Playboy. Και αυτό παρά τις αντιρρήσεις του συζύγου της και του αυστηρού μπαμπά της.

Πιο διαβόητη η ‘θα ήθελα να είμαι Pamela Anderson’ Vicky Xipolitaki, αγαπημένο κορίτσι της κερκίδας εδώ και μια δεκαετία, της οποίας πραγματικά είναι πολύ δύσκολο να βρεις φωτό που να είναι ντυμένη.

Ηθοποιός σημαίνει κόμματος

Όπως ακριβώς και στην Ελλάδα, έτσι και στην Αργεντινή, η τηλεόραση είναι εκεί που καταλήγουν όλες οι ωραίες. Είτε ως παρουσιάστριες, είτε ως ηθοποιοί σε σαπουνόπερες. Μιλάμε για εκατοντάδες κορίτσια, τα περισσότερα ξανθά, από τα οποία με δυσκολία κάναμε τη σχετική επιλογή.

Ας ξεκινήσουμε με ένα καλό λόγο για την 32χρονη Liz Solari, μοντέλο, τραγουδίστρια και -βασικά- ηθοποιός, που μετακόμισε από την Κολομβία στην Αργεντινή όταν ήταν μόλις τριών ετών. Έχει τρία αδέλφια ποδοσφαιριστές, σταθερή παρουσία στην τηλεόραση και μια επιτυχημένη πορεία στο Αργεντίνικο Δελφινάριο.

Από το μόντελινγκ στην τηλεόραση κατέληξε και η -γέννημα θρέμμα Μπουένος Άιρες- Araceli Gonzalez, που έχει κατά καιρούς υπάρξει το πρόσωπο (βασικά το σώμα) μεγάλων brand.

 

Tην ίδια διαδρομή, ελαφρώς πιο γυμνή, που ακολούθησε και η Evangelina Anderson, γνωστή όχι τόσο από την τηλεοπτική της παρουσία όσο από το γάμο της με τον Martin Demichelis.

 

Καθώς επίσης και η Fabiana Udanio, που είναι Αργεντινέζα, αλλά μεγάλωσε στην Ιταλία (όπου και στέφθηκε Teen Italy). Αυτή με πιο χαρακτηριστικό ρόλο αυτόν της Alotta Fagina στο Austin Powers.

 

Τον ίδιο δρόμο που τράβηξε και η Luli Fernandez, πιο μοντελέ από τις υπόλοιπες και με σταθερή παρουσία και στην τηλεόραση και σε περιοδικά τύπου Maxim.

Η ‘στεκόμαστε προσοχή μπροστά της’ Sofia Zamolo με το συγκλονιστικό πρόσωπο.

Και η Florencia Gomez Cordoba που θεωρείται δικαίως από τις ωραιότερες μελαχρινές που έχει ποτέ παράγει το Αργεντίνικο έθνος.

Ειδική αναφορά στην 35χρονη Sabrina Rojas που παραμένει το ίδιο καυτή με την πρώτη φορά που εμφανίστηκε στην τηλεόραση, σχεδόν δυο δεκαετίες πριν.

Σαφώς μεγαλύτερο όνομα από όλες τις παραπάνω -για αυτό και την αφήσαμε για το τέλος- αποτελεί η 36χρονη Pamela David. Κάτι σαν την Ελένη Μενεγάκη της Αργεντινής. Αν και η Pamela, γεννημένη στην Cordoba (όπως και πολλά από τα κορίτσια της λίστας) έχει κάνει σαφώς πιο γυμνά πράγματα. Δείτε την στην παρακάτω διαφήμιση για να πάρετε μια γεύση από τα ‘διεθνούς βεληνεκούς’ προσόντα της.

 

Προσοχή. Όλες οι παραπάνω είναι σέξι, αλλά όχι απαραίτητα καλές ηθοποιοί. Αν δούμε το θέμα της made in Argentina υποκριτικής σοβαρά, τότε θα πρέπει να αναφέρουμε την ‘κάτι σαν Sophia Loren’ Linda Cristal (από τις πολύ παλιές) , την ‘κάτι σαν Hepburn’ Olivia Hussey (από τις κάπως παλιές) και τις Bérénice Bejo του The Artist και Mia Maestro (βλέπε φωτό) των Tango, Motorcycle Diaries και The Strain από τις νεότερες.

Aυτές που ξέρουν γενικώς μεγάλη μπάλα

Όταν λέμε μπάλα, εννοούμε να μπορούν να κάνουν διάφορα τρικ φορώντας ψηλοτάκουνα. Όπως π.χ. Η 24χρονη Fiorella Castillo.

 

Να χορεύουν γυμνές στο Bailando, την Αργεντινέζικη XXX εκδοχή του Dancing with the Stars, όπως η Belen Francese, διάσημη για τους γλουτούς της που θεωρούνται οι καλύτεροι στην χώρα.

 

Αν και υπάρχουν εκείνοι που ορκίζονται ότι της Victoria Vanucci, πρώην τενίστριας, νυν παρουσιάστριας και συζύγου μεγιστάνα και διάσημης για την δημόσια χυλόπιτα που έριξε στον Antonio Banderas, ήταν και παραμένουν ανώτεροι.

Επιστρέφοντας στο φυτώριο του Bailando, ενδεχομένως ότι πιο καυτό προβάλλεται παγκοσμίως σε mainstream τηλεοπτικό κανάλι, οφείλουμε να σας συστήσουμε την μελαχρινή Αμαζόνα Silvina Escudero.

 

Ενώ ότι χάνει σε ύψος κερδίζει σε πάθος η -επίσης χορεύτρια του Bailando- Cinthia Fernandez

 

Εσαεί αγαπημένη μας η Magali Mora , διάσημη για την Wag συμπεριφορά της και το piercing στις ρώγες της.

Και, ακόμη περισσότερο, η -Μαροκινής καταγωγής- Emilia Attias, μοντέλο, ηθοποιός και τραγουδίστρια, που διαθέτει πραγματικά συγκλονιστικό πρόσωπο.

Για το τέλος αφήσαμε την 31χρονη Rocio Guirao Diaz, μοντέλο και παρουσιάστρια, όπως όλες οι υπόλοιπες. Επίσης κάτοχος του ωραιότερου -μετά την Pampita- συνολικά ‘πακέτου’ που έχουμε δει.