WOMEN

Hot ελληνικά instagram να ακολουθήσεις (και) αυτό το καλοκαίρι

Με άλλα λόγια, σταράτα και ελληνικά, το καθιερωμένο Insta-Hot Greek Girls, Summer 2016 Edition. Θα είναι πολλά τα follow.

H insta-λατρεία που έγινε θεσμός είναι για άλλη μια χρονιά εδώ. Γιατί το ελληνικό καλοκαίρι χωρίς τα αψεγάδιαστα κορμιά των ντόπιων καλλονών να κάνουν τα νερά να βράζουν, είναι απλά τρεις μήνες ανελέητου καύσωνα.

Το ποιες θα μπούνε μέσα στην λίστα δεν είναι δεδομένο. Ούτε παίξε γέλασε. Γιατί από τότε που ο Θεός μας πήρε τα αντρικά περιοδικά και μας έδωσε στη θέση του το instagram, αυτός είναι ο ιδανικός/πιο value for money τρόπος για να βλέπουμε όλες τις ελληνικές ομορφιές (παραλίες και κορμιά) σε ένα βολικό πακέτο. ‘Μεθαδόνη’ για όσους από εμάς δεν μας παίρνει (οικονομικά ή από άποψη δουλειάς) να δούμε οποιαδήποτε παραλία φέτος από κοντά πέρα από την πιο κοντινή, αυτή του Αλίμου.

 

Επίσης τα δεδομένα αλλάζουν σε χρόνο dt. Βλέπεις, αγαπητή Ελληνίδα μοντέλα/παρουσιάστρια/ηθοποιό, δεν αρκεί το να έχεις το account, αλλά πρέπει να φροντίζεις καθημερινά να παραμένει ταυτόχρονα φρέσκο, καυτό και ανυψωτικό για το ηθικό μας. Αλλιώς, με πόνο στη καρδιά και ένα δάκρυ κορόμηλο στο μάτι, δεν μας αφήνεις άλλη επιλογή από το να σε πετάξουμε μυαλό. Όχι για πάντα, αλλά μέχρι να βάλεις μυαλό και να βγάλεις τα περιττά ρούχα.

#Summer_2014#lefkada #sun#sea#platsa_ploutsa  ☀️ 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani) στις

 

Πριν ξεκινήσουμε ενός λεπτού σιγή για την Μαρία Λουίζα Βούρου (ιδιαίτερα κορμάρα φέτος) που, τολμώντας να βουτήξει στα παγωμένα νερά της Άνδρου το Μεγάλο Σάββατο, μας έκανε επισήμως εγκαίνια στο φετινό καλοκαίρι.

Δε μασάμε πουθενά! Καλή Ανάσταση σε όλους!! #swim#happygirl #easter2016 #Andros #island#cold#sea#loveonly

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης @maria_louiza_real στις

 

Εκείνες που ‘ιδρώνουν’ το account τους

Το βρίσκω απολύτως λογικό όταν είσαι η Ελληνίδα με το ωραιότερο σώμα να ανυπομονείς να μας το δείξεις κάθε καλοκαίρι. Εννοείται πως μιλάμε για την Ειρήνη Παπαδοπούλου που για άλλη μια χρονιά το αξίζει το follow μας για το μακροβούτι της στο απέραντο γαλάζιο.

Dream on dreamer …#run#feelfree#happy #smile #summer2015 #magicplace#greece #love #

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης eirini_papadopoulou (@eirini_papadopoulou) στις

 

Τις υπόλοιπες Ελληνίδες με κοιλιακούς πέτρα -και τα instagram accounts τους- μπορείς να τις δεις εδώ. Όπως πχ. την Ντορέττα Παπαδημητρίου που όλο και κάτι καλό θυμάται και μας ‘κερνά’ κάθε καλοκαίρι.

 

Επιστρέφοντας σε εκείνες που αξίζουν ένα καλό λόγο, συνεχίζουμε με την ραγδαία, απίστευτα, ‘ποιος να το περίμενε’ βελτιωμένη τα τελευταία χρόνια στο instagram Δούκισσα Νομικού.

 

Και την Αθηνά Οικονομάκου, την ηθοποιό με το πιο FFF (fit for fun) instagram που έχει ήδη προλάβει να φορέσει το πρώτο μπικίνι της σεζόν. Και, ταυτόχρονα, να μας δείξει τους υπέροχους κοιλιακούς της.

Enjoying my weekend at @astirbeachgr with @jadecicak and her @jadevtales amazing swimwear! Photo credits @xrysaki_1 #weekendbreak #fun #enjoy #sea #sun #vitaminsea #summertime

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Athina Oikonomakou Official (@athinao1konomakou) στις

 

Ενώ επίσης φουλ καλοκαίρι, 365 μέρες το χρόνο, ‘μυρίζει’, όπως είναι λογικό, το instagram της πρωταθλήτριας surf Έφης Βρακά.

Blue skies and bikinis are all we need today    @nesoiaquawear

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Effie Vrakas (@effievrk) στις

 

Αν και insta-πουλέν μας για το φετινό καλοκαίρι είναι η ξεδιάντροπα ευνοημένη από τη φύση (σε σωματικά προσόντα, σε μυαλό και σε χιούμορ) Άννα-Μαρία Βέλλη.

 

Καθώς επίσης το περσινό cover girl μας στη συγκεκριμένη λίστα, Βασιλιάννα (βλέπε αυτή με τα πράσινα μάτια που σου κόβουν την ανάσα), που μόλις πριν από τρεις εβδομάδες ανέβασε αυτή την αναμνηστική.

#Sunsoutgunsout

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vasilianna (@_vasilianna) στις

Επίσης ως ‘ανακάλυψη’ της σεζόν χρεώνεται η Δάφνη Καλυβά, με τα πράσινα μάτια και το υπέροχο χαμόγελο, το ταξιδιάρικο instagram της οποίας είναι must.

Water is my home and u r my heart…                  #lovethewater #lovenature #loveu #summervibes☀️ #summerstories #sunnydays ……

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης daphnouli       (@daphne_kalyva) στις

 

Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στη Σταρ Ελλάς Ισμήνη Νταφοπούλου που ποτέ δεν μας ξεχνά και όλο και μας δίνει χαρές. Ειδικά το καλοκαίρι.

May(day) May(day)          // #summer2016 #swimwear #campaign #backstage #tapfordetails #comingsoon

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ismini Dafopoulou (@is__mini) στις

 

Στις ευλύγιστες αδελφές Τσιτικίκου (Έλενα και Φένια) που ζουν για να μας χορεύουν στο ταψί.

 

Και τη Μαντώ Γαστεράτου που φαίνεται να διασκεδάζει τον ερχομό του καλοκαιριού όσο καμία άλλη εκεί έξω. Είναι σχεδόν μεταδοτικό.

I love these moments!!! #ηmadaraείναιχα'ι'σμενη #attrattivo_official #attrattivogirl #instamood #instalike #instadaily #happy @vingeproject

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Μαντω Γαστερατου (@madogas88) στις

 

Οι ξενιτεμένες γοργόνες

Το καλό με τα instagram των κοριτσιών που ζουν ή κάνουν καριέρα στο εξωτερικό, είναι ότι είναι καυτά όλο το χρόνο.

Όπως αυτό της ‘Ιταλίδας’ Χριστίνας Στεφανίδη που ανεβάζει συχνά πυκνά φωτό από τις βόλτες της σε Αμερική και Καραϊβική (δες την παρακάτω στη Santa Monica) πριν μας αποτελειώσει το καλοκαίρι όταν και επιστρέψει Ελλάδα για διακοπές.

life is a roller coaster… #enjoytheride

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Stefanidi (@cri_stef) στις

 

Το ίδιο ακριβώς που ισχύει με την Ρία Αντωνίου, επίσης μόνιμη κάτοικο Ιταλίας, που βλέπετε εδώ σε μια λήψη από ένα shooting της στο Μαϊάμι.

Shooting for editorial in Miami #miamibeach #usa #SB50 #superbowl

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης riaantoniou (@riaantonioy) στις

 

Καθώς επίσης της Κρητικοπούλας Σίλβιας Παπαδάκη, μιας από τις ωραιότερες Playmate που έχουμε εξάγει ποτέ (απίστευτη περίπτωση λεπτής γυναίκας με πλούσιο φυσικό στήθος), που μόλις πριν από μια εβδομάδα μας είπε γεια από το Μπαλί.

Miss going exotic      #bali #flashbackfriday

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Silvia (@silviapapadaki) στις

 

Ειδική μνεία στην Next Top Model, Ντένια Αγαλιάνου, που ζει το non stop καλοκαίρι ως ηθοποιός σαπουνόπερας στο Μεξικό.

Romantic weekend           ❤️

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης The Lonely Tourist (@denia_agalianu) στις

 

Και την όμοσταυλή της Ιωάννα Ντεντή, που μπορεί να κάνει grande καριέρα έξω, αλλά ποτέ δεν ξεχνά τις ελληνικές παραλίες. Και τα κατσίκια που ενίοτε ‘συχνάζουν’ σε αυτές (#apsogiselfie)

Σέλφι αλά Ελληνικά        #bestcountryintheworld#greece

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Ioanna Ntenti (@ioannantenti) στις

 

Guest star η μια και μοναδική εκπρόσωπος της ελληνικής ομογένειας, Ελληνοσουηδή Rebecca Stella Simonsson, που ξέρει και πως να γεμίζει και πώς να πουλάει ένα μπικίνι.

Best friends   ☀️       #bouldersbeach #capetown #rebeccastellaswimwear

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Rebecca Stella (@rebecca_stella) στις

 

Τέλος εδώ πρέπει να συμπεριλάβουμε δυο φίλες καλές, καλές φίλες, τις Δήμητρα Αλεξανδράκη και Άννα Διαμαντοπούλου (#notthepolitician) που, αν και μένουν εδώ, συχνά ταξιδεύουν σε εξωτικά μέρη για δουλειές. Δείτε εδώ την Δήμητρα να χαλαρώνει πριν, όπως μας λέει, την δουλειά.

Enjoy .. Before the work .. Feeling #blessed !! ❤️❤️     

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης dimitraalexandraki1 (@dimitraalexandraki1) στις

 

Και την Αννούλα του Dubai να βοηθάει τον Burj al Arab να συνεχίσει να στέκει όρθιος.

#burjkhalifa #addressdowntown #mydubai

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Anna Diamond    (@dmddiamond) στις

 

Οι σταθερές αξίες

Μπορεί να μην είναι οι ‘μεγαλύτερες σταρ της πίστας’, αλλά, όσον αφορά τα ινσταγκραμικά τους καθήκοντα, είναι εξαιρετικά συνεπείς. Και αυτό οφείλουμε να το επιβραβεύσουμε. Ιδανικό παράδειγμα η Χριστίνα Ζαφειρίου, για την οποία το φετινό καλοκαίρι έχει ήδη ξεκινήσει και εκείνη δηλώνει έσω έτοιμη να το υποδεχθεί.

#mykonos #summerdays #summerisalmosthere #mykonos2016          @med_luxurious_label    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christine Zafeiriou (@christinazafeiriou) στις

 

Η Έλλη Παπαγγελή που συνεχίζει καλοκαιριάτικα την τίμια προσπάθειά της να παραμείνει επίκαιρη.

I miss hating the summer heat    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης   ellie   (@ellie_papageli) στις

 

Η μοντέλο και fashion blogger Χριστιάνα Μούσση που αποδεικνύεται επιπλέον και ιδιαιτέρως ευλύγιστη.

 

Και η -δικαίως- ραγδαία ανερχόμενη Φαίη Μητροπούλου που συνδυάζει το κλασάτο με το σέξι. Και συχνά πυκνά φροντίζει να έχει και τις φίλες της παρέα.

 

Ενώ ειδική μνεία οφείλει να γίνει στην περίπτωση της ηθοποιού Σοφιάννας Γρηγοριάδη που μοιάζει μόλις να βγήκε από ‘χειμέρια νάρκη’. Συγκεκριμένα, μετά την τελευταία της καλοκαιρινή περσινή φωτογραφία, ανέβασε μόλις έξι όλο το χειμώνα. Και εμφανίστηκε ξανά με την πρώτη της Μυκονιάτικη πριν από 3 μέρες. Μπράβο της γιατί φαίνεται να ξέρει τι είναι ακριβώς εκείνο που θέλουμε να δούμε από εκείνη και δεν μας κουράζει με μη μπικινάτα διαλείμματα.

#myconos#island#greece#beach⭐️❤️ Έτσι με αφρικανική σκόνη…  ☁️ 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης sofiannita♈️Sof♡.g® (@sofianna.gr) στις

 

Από εκεί και πέρα κρίμα θα ήταν να μην δώσετε ένα follow στην εστεμμένα Ευτυχία Λαζάρου που πολύ της πάνε τα surf.

 

Και στην ηθοποιό και σύντροφο του Κώστα Σόμμερ Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου για την οποία ήδη μιλήσαμε στα τσιφτετέλι girls.

 

Εκείνες που τρώνε 'κίτρινη' κάρτα

Μπορεί το instagram της Κατερίνας Στικούδη να έχει μεγαλώσει γενιές και γενιές (μέχρι και ξεχωριστό αφιέρωμα του έχουμε κάνει, αλλά, όσον αφορά το φετινό summer mood του, είναι απογοητευτικό. Κατερίνα, άσε την πολλή δουλειά και πιάσε τις παραλίες. Αφού το ξέρεις ότι το δικό σου instagram τσεκάρουμε για να δούμε αν μπήκε το καλοκαίρι.

@med_luxurious_label  

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @stikoudikaterin στις

 

Εντάξει, για την ακρίβεια το δικό σου και της Ελίνας Καντζά. Η οποία, όντως ευσυνείδητη, ακόμη και μέσα στο χειμώνα βρήκε την ευκαιρία να τιμήσει το μπικίνι της όταν πήγε μια βόλτα από το Μαϊάμι.

Can't get enough of this view!!!   ☀️       #miami #sunday #funday with you @juniorrush    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elina Kantza (@elinakantza) στις

 

Και, Κατερίνα Κατερινάκι, μην ακούω δικαιολογίες ότι ακόμη δεν έχουν μπει οι ζέστες. Η Αντωνία Καλλιμούκου πχ. επίσης μια γυναίκα με το ευτυχές γενετικό παράδοξο της μικρής μέσης και των λατινοαμερικάνικων γλουτών) μια χαρά πρόλαβε να πάει στην Κάρυστο, να φορέσει το ολόσωμο της και να μας το δείξει φόρα παρτίδα.

⛵  ❤️        ⚓️#karystos #agiosdimitrios #navagoi #maridruna_plekto_oloswmo #summertime #trexeineroapotavraxia #fantastika

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @kallimoukaki στις

 

Επίσης κίτρινη κάρτα ρίχνουμε αναγκαστικά τόσο στην εκθαμβωτική Κλέλια Ανδριολάτου του Μπρούσκο, το instagram της οποίας είναι υπερβολικά χαριτωμένο για τα γούστα μας, όσο και της -επίσης μετανάστριας στην Κύπρο- Μένιας Μαθιουδάκη.

Σκέψου ότι μέχρι και η Ελένη Βαΐτσου, μιας και πιάσαμε τις Ελληνίδες που κάνουν καριέρα στην Κύπρο, το instagram της οποίας είναι φουλ σεμνό, έχει ήδη προλάβει να φωτογραφηθεί με μαγιό. Τι να πω, ίσως να φταίει το νησί, ίσως να φταίμε εγώ και εσύ.

Dreams are made of sand and sun! ☀️    #comingsoon #photoshoot #youmagazine #summer #mood #sun #sand #sea #swimwear #summertime #ilovemyjob #fashion #summerstyle #hairstyle

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Eleni Vaitsou ✅ (@vaitsou_eleni) στις

 

Επίσης κίτρινη κάρτα πέφτει στο περσινό εξωτικό enrty, Ιουστίνη Αλεξανδροπούλου, το instagram της οποίας είναι εντελώς αδιάφορο για το αντρικό φύλο.

bringing #hairflip to another level #sofaboulous

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @justine_alexandropoulos στις

 

Στην Έλενα Παπαβασιλείου που αποφεύγει τις φωτό με το μπικίνι όπως ο διάβολος το λιβάνι (και προτιμάει να μας δείχνει άλλες όπου απλά γυμνάζεται).

Bye bye Sifnos... going back home #greece #sifnos #island #summer

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Elena Papavasileiou (@e_papavasileiou) στις

 

Tη Νικολέτα Ράλλη που ποτέ δεν ξέχασε πως να γεμίζει ένα μπικίνι, απλά δεν μας το δείχνει αρκετά συχνά.

 

Και την Τζούλια Νόβα που εμείς την έχουμε στα όπα όπα αλλά εκείνη δεν το προσέχει καθόλου το account της.

 

Τέλος ρίχνουμε μια αυστηρή προειδοποίηση και στην Χριστίνα Μπόμπα, την ομορφιά της οποίας πολύ εκτιμάμε, αλλά από την οποία περιμένουμε insta-περισσότερα.

 

Αντιθέτως, επειδή έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά, συγχωρούμε τις παρακάτω αγαπημένες που μας ξεπετάνε επειδή χρησιμοποιούν το instagram για πάρτη τους (για να προωθήσουν πχ. τα όποια project τους) και όχι για τη δική μας οφθαλμολαγνική θεραπεία. Κάτι που σημαίνει ότι έχουν μεν τις καυτές εκλάμψεις τους, αλλά ούτε διαθέτουν σταθερότητα ούτε είναι αυτό το point. Συγκεκριμένα τη Χριστίνα Μουστάκα που μας άφησε με την γλύκα της περσινής φωτογράφησης της για μαγιό.

⚫️Black or ⚪️White? Find out the Ccode world at     www.ccode.gr    #CcodebyChristinaMoustaka #bodysuits #black #white #women #fashion #katerinaavgerinouphotography @cat4kat

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christina Moustaka ⚖ (@christinamoustaka) στις

 

Τη Μαίρη Συνατσάκη που αφού έφτιαξε κορμάρα καλό είναι να την δείχνει παραπάνω.

• εδώ είναι το σπίτι μου •

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης mairiboo   (@mairiboo) στις

 

Τι μένει για το τέλος; Μα φυσικά η trademark greek summer εικόνα της Όλγας Φαρμάκη να περπατάει μακριά μας. Ναι, ακόμη και αν το Ολγάκι το γύρισε σε κανονική fashion blogger εμείς δεν την ξεχνάμε. Και -ειδικά το καλοκαίρι- την κάνουμε ξανά follow.

       #falasarna #beach #crete #greece #kisterss @sugarfreeshops #swimwear

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olga Farmaki (@olgafarmaki) στις