WOMEN

Με τη Vanessa και την Ashley θα κάναμε κι εμείς Spring Break

Τέσσερις sexy γυναίκες είναι πάρα πολλές για να πούμε “όχι” σε αυτήν την ταινία που μόνο θρίλερ δεν θυμίζει στην παρουσίασή της.

Δεν είναι η Jolie, η Fox, η Vergara και η Berry. Αλλά δεν είναι και η Σούλα, η Τούλα, η Κούλα και η Ρούλα. Είναι η Rachel Korine (έλεος), η Selena Gomez (ναι, μάλιστα), η Vanessa Hudgens (έχεις την προσοχή μου) και η Ashley Benson (ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ). Τέσσερα pin ups του Hollywood που απογειώνουν αυτό που οποιοσδήποτε έχει στο μυαλό του σαν Spring Break.

Μπίρες, παραλίες, διαγωνισμοί στριπτίζ και άλλα ωραία που θα θέλαμε να δούμε τις συγκεκριμένες να πραγματεύονται στην ταινία. Αλλά όχι. Αυτή η ρηχή ταινία που σκεφτήκαμε δεν είναι το Spring Breakers. Γιατί ο δημιουργός Harmony Korine (ο οποίος έβαλε και την ασχημούλα γυναίκα του να παίξει, ήμαρτον δηλαδή ρε Aaron Spelling) είχε άλλα σχέδια για την ταινία.

 

Τέσσερα κορίτσια ληστεύουν ένα εστιατόριο για να βρουν λεφτά για το Spring Break, μπαίνουν φυλακή και καταλήγουν στα χέρια ενός εμπόρου όπλων και ναρκωτικών. Και αυτά είναι περίπου αυτά που πρέπει να ξέρεις για την ταινία, πριν ασχοληθεί σε λίγο καιρό μαζί της ο Δημητρόπουλος. Α ναι και το ότι αυτές εμφανίζονται με μαγιό και δεν σε χάλασε καθόλου.

 

Δεν μας νοιάζει που η πλοκή είναι διαφορετική. Το ότι η ταινία λέγεται “Spring Breakers” μάς φτιάχνει από μόνο του. Πάμε να δούμε λίγα περισσότερα πράγματα για τις πρωταγωνίστριες.

 

Selena Gomez

Ετών 19 το “μικρό” που μάθαμε κυρίως χάρη στην σχέση της με τον Justin Bieber και άλλες lifestyle αηδίες στις οποίες έχει επιδοθεί. Όχι, δεν μας άρεσαν τα τραγούδια της ούτε οι ταινίες της. Αλλά αναγνωρίζουμε τις δυνατότητές της και γι’ αυτό περιμένουμε εναγωνίως την πρεμιέρα του Spring Breakers για να δούμε πώς μπορεί να αντιμετωπίσει η ενήλικη πλέον Selena την δημοσιότητα.

 

Είναι κλασική περίπτωση Lohan κλπ οπότε περιμένουμε πολλά από εκείνη.

Vanessa Hudgens

Ξέρει τι κάνει ο Rodriguez στο Machete. Μετά την Michelle Rodriguez στην νέα ταινία Machete Kills επιστρατεύει και την Hudgens. Γιατί έχει αυτό το sexyness που απαιτείται πλέον από τις αιμοδιψείς του Hollywood. Κορίτσια με όπλα μωρέ.

 

Άντε μπας και μάθει ο κόσμος ποια είναι ή μπορεί να γίνει η – όχι και τόσο ωραία αλλά φοβερά σεξουαλική άμα θέλει – Hudgens. Αυτό δηλαδή για όσους δεν την είχαν πάρει χαμπάρι νωρίτερα στο Sucker Punch. Γιατί High School δεν έβλεπες είμαστε πλέον βέβαιοι.

Ashley Benson

 

Μόνο άγνωστες λέξεις έχω απο την φιλμογραφία της Benson. Γιατί πέρα από κάποιες μικρές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές τα χρόνια που ασχολούταν με το μόντελινγκ και κάποιους μεγαλύτερους ρόλους τώρα τελευταία, στο Pretty Little Liars και το Eastwick, η Benson είναι άγνωστη. Κι είναι τόσο κρίμα αυτό το πρόσωπο, αυτό το Girl Next Door που θα ήθελες να κρατάς στοργικά στην αγκαλιά σου και να το βγάζεις φωτογραφίες να το στέλνεις στους φίλους σου, να μείνει στην αφάνεια.

Rachel Korine

Αρνούμαι να σχολιάσω. Όση απέλπιδα προσπάθεια κι αν έχει γίνει να φάινεται ωραία και πρόστυχη με το βαμμένο μαλλί.

 

Το εξτραδάκι  λέγεται Heather Morris

Α. Την Morris την ξέρουμε καλά. Κι ας μην είναι τόσο πρωταγωνίστρια στην ταινία, είναι η τέταρτη sexy γυναίκα που σας έλεγα παραπάνω. Από την εποχή που μας άφησε να δούμε οτιδήποτε φωτογραφία – γυμνή και μη – είχε βγει με το κινητό της.

 

Και μπράβο της δηλαδή γιατί με το Glee δεν μας είχε πείσει και τόσο πολύ γιατί είχε σκληρό γκομενικό ανταγωνισμό στο καστ. Κι εδώ ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος αλλά η Morris είναι η πιο ξεψαρωμένη από τα τέσσερα κορίτσια. Και αυτό είναι κάτι που περιμένουμε να δούμε κι επί της οθόνης.

Α ναι. Η ταινία δεν έχει ακόμα διανομή στην Ελλάδα. Το οποίο σημαίνει ότι παίζει να περιμένουμε το DVD για να την δούμε χοχοχο