WOMEN

Οι καυτές Κολομβιανές που κάνουν κατάληψη στο Ιnstagram

Είναι πολλές, φιλόδοξες και ξέρουν ακριβώς πώς να τιμούν το follow σου.

2,5 χρόνια μετά το τελευταίο αφιέρωμα μας στη χώρα της Sofia Vergara και 1,5 μετά το αντίστοιχο ινσταγκραμικό μας για τις Ρωσίδες, αναγκαζόμαστε να επιστρέψουμε στον γαλαξία από καμπύλες και σιλικόνη της συγκεκριμένης χώρας.

Αφορμή το account της -γεννημένης στην Μπογκότα- Βενεζουαλινής μοντέλας Daniela Baptista (1,9 εκ followers) που μας κάνει να σταματάμε σούμπιτοι ότι κανουμε μόλις βρεθούμε αντιμέτωποι με κάποιο post της.

Και αυτό παρότι η καψούρα μας για την fitness ημί-θεα Anhella Sagra, που έχει δικαίως φτάσει τους 9,7 εκ. followers παραμένει σταθερή και αμετάβλητη.

Βλέπεις, λόγω instagram, που στην Κολομβία είναι πιο διαδεδομένο και από το νερό, τα πράγματα έχουν αλλάξει ραγδαία (Εδώ η εστεμμένη ‘σωσίας’ της Vergara, Ariadna Gutiérrez-3,2 εκ. followers).

Κάτι που σημαίνει ότι, αν εξαιρέσεις περιπτώσεις όπως της 35χρονης Κολομβιανής Μενεγάκη Jessica Cediel (3,9 εκ. followers), που παραμένει σταθερή αξία, ένα μεγάλο μέρος της αρχικής μας λίστας δεν ισχύει πια.

Νέα φιντάνια έχουν ξεφυτρώσει από το πουθενά, όπως η Playmate Nathali Sossa με τους παγκόσμιας εμβέλειας γλουτούς.

Και παλιά σιγουράκια, όπως η Natalia Velez, από τις λίγες (πέρα από Vergara και Shakira) στις οποίες έχουμε κάνει solo αφιέρωμα, καβαλάνε τα 30 και ακολουθούν το συνήθες δρόμο του καλοπαντρέματος και της μητρότητας.

Οπότε, ας το αποκαλέσουμε όλο αυτό εδώ ένα αναγκαστικό insta-update. (εδώ η fitness model Laura Naranjo που μου θυμίζει λίγο Μαρία Κορινθίου). Γιατί η insta-γνώση παραμένει δύναμη.

Οι σταθερές και ακούνητες αξίες

Η πιο δημοφιλής Κολομβιανή στο γαλαξία του instagram παραμένει, όπως είναι λογικό, η αιεθαλής Shakira με 44,5 εκ. followers.

Μόνο που δεύτερη δεν είναι η Sofia Vergara (13,5 εκ. followers), όπως θα περίμενε κανείς, αλλά η 32χρονη Carla Ossa, η μοναδική Κολομβιανή που κάνει όντως καριέρα supermodel (πάντα με έδρα το Miami) που έχει φτάσει τους 19,8 εκ. followers.

Ενώ ακριβώς μετά τις Sofia Vergara και Anhella Sagra, μια από τις top influencers στο χώρο του fitness, βρίσκουμε την 34χρονη petite τηλεσταρ Carmen Villalobos (6,3 εκ. followers) που παραμένει μπικινάτη και ετοιμόπολεμη.

Την Κολομβιανής καταγωγής Βρετανίδα Demi Rose (6,1 εκ. followers) με τις υπερφυσικές καμπύλες, την οποία έχουμε αναφέρει ξανά και ξανά χωρίς να έχουμε συνειδητοποίησει πριν τον πραγματικό λόγο που δεν είναι ξενέρωτη, όπως οι περισσότερες βρετανίδες insta star.

Απρόσμενα ψηλά επιμένει επίσης να βρίσκεται η video vixen και insta fit girl Valeria Orsini (4,2 εκ. followers). Ένας ευτυχής συνδυασμός Ιταλικών, Κολομβιανών και Πορτορικάνικων γονιδίων που βγάζει το μεροκάματό της στο Μαϊάμι.

Και η 24χρονη Pauline Vega (3,5 εκ. followers) που εξαργύρωσε ιδανικά τον τίτλο της στα καλλιστεία πίσω στο 2013 με καριέρα στο μόντελινγκ και την τηλεόραση.

Από εκεί και πέρα ξεκινά η μεγάλη μάχη του ενός εκ. followers. Αυτούς δηλαδή που διαθέτουν αξιόμαχες βετεράνοι όπως η Natalia Paris, μοντέλο με καριέρα δυο δεκαετιών και έδρα τον Καναδά.

Η 28χρονη Elizabeth Loaiza που, πέρα από μοντέλο, είναι καταδύτρια και πιλότος ελικοπτέρου.

Και η 35χρονη Ana Sofía Henao, μοντέλο και πλέον και συγγραφέας, που θεωρείται κατά πολλούς η πιο όμορφη Κολομβιανή.

Ενώ σταθερές αξίες, αν και χωρίς ιδιαίτερη γκέλα στο instagram, παραμένουν και περιπτώσεις όπως το κορίτσι του The Price is Right Manuela Arbelaez, που εδώ και 12 χρόνια ζει και δουλεύει στο Los Angeles.

Καθώς επίσης η Daniela Tamayo η οποία, πέρα από επιτυχημένο μοντέλο, είναι και επιτυχημένη εστιάτορας.

Oι νέες ανακαλύψεις

Καλές και άγιες οι παραπάνω καταξιωμένες, αλλά όλη η ουσία και η γλύκα του instagram είναι να σπρώχνεις (μέσω follow) κορίτσια που το έχουν ανάγκη.

Όπως -μεταξύ άλλων- ένα τσούρμο insta Κολομβιανά μοντέλα διεθνών προδιαγραφών με προεξέχουσες τις Clara Diago (βλέπε πάνω) και την ‘αν σου πάει καρδιά μην πατήσεις το follow’ Laura Rodriguez με τα τατού Ευρυδίκης Βαλαβάνη και τους γλουτούς Όλγας Φαρμάκη.

Ενώ θραύση κάνει τον τελευταίο καιρό η αθλητικογράφος Erika Fernández που, λόγω τατού, πολλοί έχουν συγκρίνει και πάλι με την Βαλαβάνη.

Καθώς επίσης η διάδοχος της Sagra στο χώρο του fitness, η βαρέως τατουαρισμένη Angelica Hernandez με τους 1,6 εκ. followers.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι παραγνωρίζουμε και δεν ευχαριστούμε για την συνολική τους προσφορά κορίτσια όπως τις δίδυμες Camila και Mariana Davalos (που γεννήθηκαν στο Κεντάκι από Κολομβιανούς γονείς και μετά επέστρεψαν στην μαμά πατρίδα).

Απλώς ήρθε η ώρα να κάνουν χώρο για φρέσκα πρόσωπα, όπως την ραγδαία ανερχόμενη Daniela Lopez με το κουκλίστικο πρόσωπο που στάμπαρε πρώτο το αμερικάνικο Esquire.

Tην fashion blogger Rosanna Cordoba των 700.000 followers που μοιάζει φτιαγμένη για να φορά μπικίνι και να χαμογελά.

Την 25χρονη μοντέλο, τραγουδίστρια και δικηγόρος Catalina Otálvaro με την βαβαβούμ σεξουαλικότητα.

Tην 21χρονη Daniela Medina με τις καμπύλες επιπέδου Vergara.

Ph: @fabitoph

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DANIELA MEDINA (@dani_medinag) στις

Την 20χρονη μοντέλα Sara Orrego με τα υπέροχα πράσινα μάτια που έχει ξεκινήσει να ακούγεται έντονα σε όλη την Λατινική Αμερική.

Την fitness model Stefy Pereira με τους γλουτούς που αγγίζουν την τελειότητα.

Και την ηθοποιό Daniela Botero που βρέθηκε να είναι δικαίως εξώφυλλο στο πρώτο τεύχος του Κολομβιανού Playboy.

Ενώ την λίστα συμπληρώνει το εντυπωσιακό μοντέλο και τραγουδίστρια Marce Velz.

H Laura Diosa Giraldo που προσπαθεί να στήσει μια αξιοπρεπή καριέρα μοντέλου στο Los Angeles.

Και, τέλος, η αξιαγάπητη 26χρονη Paola Paulin (που γεννήθηκε στο Μεξικό και μεγάλωσε στην Κολομβία) την οποία είδαμε πρόσφατα στο Ballers.